- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Geç döllenme olabilir umutları kaybetmek yok ne zaman baktırdınKanda bile negatif cikti canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olabilir umutları kaybetmek yok ne zaman baktırdınKanda bile negatif cikti canim
Yarın acilde kan versene bence yükselme olmustur oluştuysa ben geçen ay 15 gün kan verdiğimde 30 du seninde yarın 13 gün fln olucaksa 20 lerde seyirmesi gerekirAmin canım çok teşekkür ederim
İyiyim kuzum elhamdülillah, sen nasılsın asıl? Çıktın mı hastaneden?A R Y A @Yusra30 @Dogayikoru @ejce @Gizemsu07 Maviesra @charlottes ve adı aklıma şuan gelmeyen diğerleri nasılsınız can yoldaşlarım
Çıktım çok şükürİyiyim kuzum elhamdülillah, sen nasılsın asıl? Çıktın mı hastaneden?
Hayırlısı olsun hakkımızda. Allah daha fazla aratmasın inşallah, sağlıkla kucaklarımızı doldursunAynı belirtiler bende de oldu canım ama testte çıkmadı Bi türlü 5 gün kala erken gebelik testinde bile belli olmadı benm de bat 17. Çıkmazsa da umutsuz bakma yani herkeste çıkmayabilir testte bide çok yenidr kanda bile zor anlaşılıyor
Çok geçmiş olsun canım hakkinda hayirkisi neyse o olsun insAllah tez zamanda sağlıkla sağlıklı bir hamileliğin olur enfeksiyon nasıl oldu canım yani kuretaj da iken mi enfeksiyon kapmişsin yada normal şekilde hastane enfeksiyonu mu geçirdinKuzum kalp atışı olmadığı için 9. Haftada kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon oldu, 7 gün hastanede yattım. Taburcu oldum geçen cuma, salı kontrolüm vardı iyisin dedi doktorum. 3 ay korun dedi ama 1 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum sadece.. Benim heves kursakta kaldı yani
Valla hastanede kaptım ama operasyon esnasında mu hastaneden mi hiç bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım hakkinda hayirkisi neyse o olsun insAllah tez zamanda sağlıkla sağlıklı bir hamileliğin olur enfeksiyon nasıl oldu canım yani kuretaj da iken mi enfeksiyon kapmişsin yada normal şekilde hastane enfeksiyonu mu geçirdin
Rabbim şifalar versin canım bununla geçmiş olsun insAllah üzülme moralini çok çok yüksek tut her şey iyi olur güzel olur ardına bı bakarsın ben bunları yaşamışım dersin ama moral çok çok önemli unutma olur birdaha olur Allah'ın izni ile moralini sen yüksek tut ki her şey iyi olurValla hastanede kaptım ama operasyon esnasında mu hastaneden mi hiç bilmiyorum
Canım ben test yaptım bugün negatifti yarın iğnenin 13 günü salı gününe kadar beklicem o zaman 15 gün oluyor kan içinYarın acilde kan versene bence yükselme olmustur oluştuysa ben geçen ay 15 gün kan verdiğimde 30 du seninde yarın 13 gün fln olucaksa 20 lerde seyirmesi gerekir
Gebelik testinden değilde kan değeri artışın dan belli olur erken gebelik testi değildi çünküCanım ben test yaptım bugün negatifti yarın iğnenin 13 günü salı gününe kadar beklicem o zaman 15 gün oluyor kan için
10 kasimda baktirdim o aksam iliski oldu baktim kahverengi akinti geldi adet oluyorum heralde dedim ama 3 4 gundur devam ediyo cok az sadece lavabodayken ve peceteye cok az geliyo bazenGeç döllenme olabilir umutları kaybetmek yok ne zaman baktırdın
Canım iyiyim sen nasılsın nasip oldun toparlandinmi iş güç yorgunluk derken aksamlari buralara göz atıp çıkıyorumA R Y A @Yusra30 @Dogayikoru @ejce @Gizemsu07 Maviesra @charlottes ve adı aklıma şuan gelmeyen diğerleri nasılsınız can yoldaşlarım
Selam canim devam et erken de olabilir geçte yarın tekrarla idrarı en sonkinde fazlamı damlattin 2. Kırmızı yayik gözüküyor görüntüsü ama yumurtlama her an olabilir buraya at gören arkadaslarim illaki cevap yazar ❤Kizlar ben dediğim gibi ilk defa kullanıyorum 3. Gün ovulosyon testi kırmızı yani yumurtlama olcak mı sizce de yardımcı olursanız sevinirim
Değerlendirmeye başlayın biraz fazla damlatmışsın gibi ama olsun değerlendirinKizlar ben dediğim gibi ilk defa kullanıyorum 3. Gün ovulosyon testi kırmızı yani yumurtlama olcak mı sizce de yardımcı olursanız sevinirim
Selam canim devam et erken de olabilir geçte yarın tekrarla idrarı en sonkinde fazlamı damlattin 2. Kırmızı yayik gözüküyor görüntüsü ama yumurtlama her an olabilir buraya at gören arkadaslarim illaki cevap yazar
Aleyküm selam canım 4 damla damlattim öğlen 2 de yaptım zaten o zaman devam ediyorum ve değerlendiriyorum çok teşekkür ederimSelam canim devam et erken de olabilir geçte yarın tekrarla idrarı en sonkinde fazlamı damlattin 2. Kırmızı yayik gözüküyor görüntüsü ama yumurtlama her an olabilir buraya at gören arkadaslarim illaki cevap yazar ❤
4 damla damlattim canım saol sizleri dinliyor ve değerlendirme yapıyorumDeğerlendirmeye başlayın biraz fazla damlatmışsın gibi ama olsun değerlendirin