Kıyamam sana kuzum benimBenim de iğne gününü saymazsak 12 günüm ya ben yüzüstü yere düştüm canım kaldırımı öptüm resmen ön dişim kırıldı yarısı dudağım patladı bugün de bütün vücudum ağrıyor hepsi birbirine karıştı valla bende bilmiyorum adetime son 3 günüm
İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah sen nasılsın catladigini hissettin mi yumurtanınKıyamam sana kuzum benimçok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Moralini bozma, herşey güzel olacak inan
Sabah akşam iç normalde aç karnina diyor ama ben tok karnina içtim faydasini gördüm bu ay yumurtlama gününü yakaladığında bırak önümüzde ki ay adetinin ilk günü içmeye başlarsın..Gerci ben adet bittiğinde içmeye başlamıştım ama olsun her türlü faydasini gorursunÖyle yaptım canımhayır olur insAllah hakkımızda
Geçmiş olsun kuzumİyiyim canım ya sadece bütün vücudum ağrıyor tabii düştüğüm için umutsuzluk var bugün iğnenin 12 günü test yaptım negatif tutmadı yine
İnşallah bakalımGeçmiş olsun kuzumdur daha erken hemen moral bozma bi 14.ncu günü geçsin o zaman bakarsın tekrardan
Benimde 6. Çok çok erkenOf günler geçmek bilmiyor , evde testim var bugün iğneden sonra 7. Günüm cok mu erken test iciiiiin
Ağrın sancın var mı hissiyatı n neZaman geçmiyor takmayayim diyorum olmuyordiyormki haftaya kadar test yapayım hem gelişimi goreyim
Aynen iki gündür ağrım kalmadı. Akıntım da yok normale göre yok denecek kadar azAkıntı var , agri çok hafif sızı gibi bir kaç gün önce vardı suan belirti sıfır.
Evet cnm cidden ben de aynı senin anlattığım şeyleri yaşadım bu ay ve yine de değerlendirdim. Inşallah senin de hayırlısı olurYaaaa gerçekten mi
Şimdi test yaptim tek cizgi cikti yani iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor acabaAynen iki gündür ağrım kalmadı. Akıntım da yok normale göre yok denecek kadar az
Düzeltiyorum silik çıktı ikinci cizgi hala igne etkisi var demekkŞimdi test yaptim tek cizgi cikti yani iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor acaba
Aynen geçtiyse hayalsiz tek çizgi çıkarŞimdi test yaptim tek cizgi cikti yani iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor acaba
Tamam canımYine belirti olursa sende yaz canim haberleşelim
Son 1 saattir sol yanım çok ağrıyor, acaba çatlamayla ilgisi olabilir mi?İnşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah sen nasılsın catladigini hissettin mi yumurtanın
İnsAllah canım saol bazı yorumları okudum adet bitiminde başlamış bat 1 hafta kala bırakmış yumurtlama döneminde içmiş yani ama kafam karıştı yumurtlama dönemi zarar li Miki insAllah gorurum saol canimSabah akşam iç normalde aç karnina diyor ama ben tok karnina içtim faydasini gördüm bu ay yumurtlama gününü yakaladığında bırak önümüzde ki ay adetinin ilk günü içmeye başlarsın..Gerci ben adet bittiğinde içmeye başlamıştım ama olsun her türlü faydasini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?