Artık korkacak bir durum yok bence, gözün aydınBeklenen adet tarihi 16 kasım. İlk fotoğraftaki test Perşembe günü yapıldı, diğeri bugün. Kasıklarımda ara ara ağrı var göğüs ucum dokununca çok acıyor(yumurtlamadan beri hiç kesilmedi ağrı) Gebelik testi yapmaya, sonucu görmeye gücüm yok ama sanki test gittikçe koyulaşacak gibi hissediyorum. Sizce?
Canım bu ovulasyon testiArtık korkacak bir durum yok bence, gözün aydınsağlıkla ilerlesin inşallah. Kan testini ihmal etme ama.. bat la çok net anlaşılmıyor, herkesin döngüsü farklı. O yüzden yumurtlamadan kaç gün sonra ilk test acaba?
Kokusuda bı hayli ağır evet nasıl içilecek bu
Evet canım olabilir akintin var mıSon 1 saattir sol yanım çok ağrıyor, acaba çatlamayla ilgisi olabilir mi?
Canım bariz gebesin koş kan verBeklenen adet tarihi 16 kasım. İlk fotoğraftaki test Perşembe günü yapıldı, diğeri bugün. Kasıklarımda ara ara ağrı var göğüs ucum dokununca çok acıyor(yumurtlamadan beri hiç kesilmedi ağrı) Gebelik testi yapmaya, sonucu görmeye gücüm yok ama sanki test gittikçe koyulaşacak gibi hissediyorum. Sizce?
Ya beni heyecanlandırmayınCanım bariz gebesin koş kan ver
Öyle yaptım canım burnumu tıkadim nefes almadım yutkunmadimBurnunu tika icerken ictikten sonra da biraz acma hemen guzel bisey kokla ben sifa niyeti ictigim seyleri oyle yapiyorum
Benimde koyulaşmaya başladı ama gebelik yoktu. Bazen hormonlardan kaynaklı kötülük vs olabiliyor. gebelik olmayabilir gebelik testi daha doğru sonuç verecektir.Ya beni heyecanlandırmayınovulasyon testi bu
İnşallah gebelikten dolayı koyulaşmaya başlamıştır, iyi düşünelim iyi şeyler olsunBenimde koyulaşmaya başladı ama gebelik yoktu. Bazen hormonlardan kaynaklı kötülük vs olabiliyor. gebelik olmayabilir gebelik testi daha doğru sonuç verecektir.
Eşimin değerleri yükselmişse eğer bende o günden umutluyum ama bakalım artık Allahın takdirine kaldık hayirlisiysa nasip etsin değilse beklerizEvet cnm cidden ben de aynı senin anlattığım şeyleri yaşadım bu ay ve yine de değerlendirdim. Inşallah senin de hayırlısı olur
Sanmıyorum normali 1 ay kesintisiz ama ben tadina dayanamadıgim için birakiyordum yumurtlama zamanıİnsAllah canım saol bazı yorumları okudum adet bitiminde başlamış bat 1 hafta kala bırakmış yumurtlama döneminde içmiş yani ama kafam karıştı yumurtlama dönemi zarar li Miki insAllah gorurum saol canim
Normal test al nöbetci eczaneden bekleme dahaYa beni heyecanlandırmayınovulasyon testi bu
Sifa olsun insallah ❤Öyle yaptım canım burnumu tıkadim nefes almadım yutkunmadimiçtim şifa niyetine insAllah
TühhhCanım bu ovulasyon testiYumurtlama 31 ekimde oldu ama çatlama 2 kasım. Benim genelde çatlamadan 14 gün sonra regl oluyorum o yüzden 16 kasım
Amin canım, güzel dileyen kalbinle dilerim daha güzellerini yaşarsınTühhhinşallah böyle gebelik testini de koyarsın canım
Ya bende gebelik testi zannettim ama ovulasyon testi de böyle pik olurmuşYa beni heyecanlandırmayınovulasyon testi bu
Pazartesiye kadar bekleyip kan vereyim en iyisi, hemşireyim zaten gündüz mesaisindeyken vereyimNormal test al nöbetci eczaneden bekleme daha
İnşallah canım, yarında takip edeyim bakalım ne olacak, pazartesi kanla netleştiririzYa bende gebelik testi zannettim ama ovulasyon testi de böyle pik olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?