- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu kez tutar canım. Biz 1.5 yıldır istiyoruz ama olmadı hiç. yazın rahimde perde var dediler perde ve polip alındı. Geçen ay ilk kez kimyasal gebelik yaşadım bu ay da merakla bekliyoruz2 yıl once 7 haftalık bebegimin kalbi durdu sonra hiç olmadi eşimde varikosel olduğunu öğrendik ilaç tedavi multivitamin değerleri yüksektik covid olduk sonra 2 kere famara kullandım kasım ayında da 1. Aşılama yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum senin sürecin nasıldı canim
Benim bat 13 ama adet olmadım kasiklarim çok ağrıyor test negatif salı günü dr gidecem letu kullandım kist yapmış olabilir mi acabaKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Benim adetim gecikti test negatif beklemedeyimÇoğuda günü gecmesine rağmen sonucu bildirmedi kesin onlardada gebe kalan vardır bildirmedikleri için çarpı attim
Günaydın,Kızlar dün çatlatma iğnesi oldum, bugün saçımı boyamayı düşünüyorum. Sizce sorun olur mu? Ay şu süreçte herşeyden çekiniyorum, dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de bir türlü pozitifi göremedim ya herkese bol motivasyonlu harika haftasonları diliyorum
Bende perde ameliyatı oldum bu süreçte bakalim Insallah tez zamanda kavuşuruzİnşallah bu kez tutar canım. Biz 1.5 yıldır istiyoruz ama olmadı hiç. yazın rahimde perde var dediler perde ve polip alındı. Geçen ay ilk kez kimyasal gebelik yaşadım bu ay da merakla bekliyoruz
Morelin hep yüksek olsun inşallah gelir bebis Bende yarın ilaca başliyorum heycanlandimKızlar dün çatlatma iğnesi oldum, bugün saçımı boyamayı düşünüyorum. Sizce sorun olur mu? Ay şu süreçte herşeyden çekiniyorum, dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de bir türlü pozitifi göremedim ya herkese bol motivasyonlu harika haftasonları diliyorum
Canım ben ilaç bittikten sonra kasıklarda hassasiyet başlayınca direk gidiyorum genelde ilacın bittikten 3-5 gün sonraKızlar klomen letu famera kullanananlar doktor 5 gün ilaç kullanımın sonunda nezaman kontrole gitmistiniz
Karından ultrsyonda baktiriyorum da yine sıkışık gideyim dimi gidince yoksa farketmiyormuCanım ben ilaç bittikten sonra kasıklarda hassasiyet başlayınca direk gidiyorum genelde ilacın bittikten 3-5 gün sonra
Yaa ne zaman oldunuz sonrasında kaç ay sonra gebelik olustuBende perde ameliyatı oldum bu süreçte bakalim Insallah tez zamanda kavuşuruz
Evet canım baya sıkışık git ki iyice gorebilsin doktorunKarından ultrsyonda baktiriyorum da yine sıkışık gideyim dimi gidince yoksa farketmiyormu
Ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor sürecinYaa ne zaman oldunuz sonrasında kaç ay sonra gebelik olustu
Valla kuzum iki gündür hissiyatim yok. Kasık ağrım.fln yok kalmadı yani bugün iğne gününü de sayarsam 6.gunum sende ne var ne yokNe yapıyorsun canım nasıl gidiyor sürecin
Benim de iğne gününü saymazsak 12 günüm ya ben yüzüstü yere düştüm canım kaldırımı öptüm resmen ön dişim kırıldı yarısı dudağım patladı bugün de bütün vücudum ağrıyor hepsi birbirine karıştı valla bende bilmiyorum adetime son 3 günümValla kuzum iki gündür hissiyatim yok. Kasık ağrım.fln yok kalmadı yani bugün iğne gününü de sayarsam 6.gunum sende ne var ne yok
12.gün gitmiştimKızlar klomen letu famera kullanananlar doktor 5 gün ilaç kullanımın sonunda nezaman kontrole gitmistiniz
Ay çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ah canım yaaBenim de iğne gününü saymazsak 12 günüm ya ben yüzüstü yere düştüm canım kaldırımı öptüm resmen ön dişim kırıldı yarısı dudağım patladı bugün de bütün vücudum ağrıyor hepsi birbirine karıştı valla bende bilmiyorum adetime son 3 günüm