- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Adetine 6 gün var dersek gayet normalCanım hamilesin gözün aydın o doktorun gözleri kör olmuş daha çok yeni ama kendine dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetine 6 gün var dersek gayet normalCanım hamilesin gözün aydın o doktorun gözleri kör olmuş daha çok yeni ama kendine dikkat et
Ayyyy inşallah inşallah hissediyorum diyorum kendi kendime o doktor da öyle söyleyince hatta dedi benm bile daha yüksektir bu değerden dedi. Kadın doğum uzmanına sordu eşim ya çok çok yeni Bi gebelik büyük ihtimalle pozitif yada kimyasal da olabilir pazartesi tam olarak belli olur dedi. Bu cuma hürmetine Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallahCanım hamilesin gözün aydın o doktorun gözleri kör olmuş daha çok yeni ama kendine dikkat et
Kesinlikle hamilesin gözün aydinnnnKızlar bugün kan testi verdim. Çarşamba gece vermiştim 4.93 çıkmıştı söylemiştim. Doktor var da yok da diyemem tekrar verirsen demişti bugün verdim acildeki doktor bu değer kesn negatif dye moralimi bozdu açıkçası. Sonuç çıktı şmdi 14.36. Adetime 5 gün var ama genelde 1-2 gün gecikme oluyo bende. Yumurtlama zamanı tahminimce 1-5 arası. Bu artış hamilelik mi değil mi bilemedim
Canım kimyasal olmaz. Değerin yukselir ins ama. Niye böyle soyluyo Doktorlar bilemem..hamilesinAyyyy inşallah inşallah hissediyorum diyorum kendi kendime o doktor da öyle söyleyince hatta dedi benm bile daha yüksektir bu değerden dedi. Kadın doğum uzmanına sordu eşim ya çok çok yeni Bi gebelik büyük ihtimalle pozitif yada kimyasal da olabilir pazartesi tam olarak belli olur dedi. Bu cuma hürmetine Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah
Ay çok biliyorsun sen deseydin ya neden insanların şevkini kırarlar anlamam 5 filan çıksa anlarrim daAyyyy inşallah inşallah hissediyorum diyorum kendi kendime o doktor da öyle söyleyince hatta dedi benm bile daha yüksektir bu değerden dedi. Kadın doğum uzmanına sordu eşim ya çok çok yeni Bi gebelik büyük ihtimalle pozitif yada kimyasal da olabilir pazartesi tam olarak belli olur dedi. Bu cuma hürmetine Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah
Canım sen iki günde bir kan verip takip et 1000 olunca değerin inşallah keseyi de görürsünAyyyy inşallah inşallah hissediyorum diyorum kendi kendime o doktor da öyle söyleyince hatta dedi benm bile daha yüksektir bu değerden dedi. Kadın doğum uzmanına sordu eşim ya çok çok yeni Bi gebelik büyük ihtimalle pozitif yada kimyasal da olabilir pazartesi tam olarak belli olur dedi. Bu cuma hürmetine Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah
Bu mübarek günde dualarımız seninle aryam insallah mutlu haberlerini alırız AminKızlar eşimin spermiogram sonucu çıktı, doktor normal olduğunu söyledi. Bir tane takviye verdi yine de. Gebelik için hiçbir probleminiz yok, bu ay olacak inanıyorum diye motive etti. Eğer olmazsa, beni ara diğer ay hsg de bakalım dedi. Çatlatma iğnemi de oldum şimdi sıra sabır ve duayla beklemekte
@Sasa234
Vajinal muayeneyle bakmiyorlar kuzum normal ultrasonda gözüküyor çatladığı..Burda çoğu kişi gebe kalmadan sürekli vajinal muaneye giriyor galiba benim gittigim 4 doktor bakmadı normalden kontrol ettiler 1 taneside izin istedi onay aldıktan sonra baktı tuhafıma gidiyor sürekli girdiklerini gördükçe insani psikolojik olarak yıpratır yahu insallah olmazsin guzel haberlerini alırızDün gittim sistitim var diye vajinal muayeneden kaçındım açıkçası
Sonucum da bugün çıktı zaten
Doktora dedim reglin 2.günü gelirim o zaman bakarsınız sonucuma
Belki de olmazsın dedi :)
O kadar umutsuzum ki reglimde gelirim diyorum :)
Aralikta da 30 kişiyi gonderirsek ocak ayi sonunda herkes hamiş olacakMaşallah Aralık da kasım ayı gibi geçer inşallah daha kasımın ortasında 25 gebelik haberi cok guzel bin maşallah, Darısı isteyen herkese
Evet canımKızlar gebelik bölümü sizde de yeşilimsi mi
Yavrucum hangi doktorlar onlar bende gideyim alttan bakmayana bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem enfeksiyon hemde rutin icinVajinal muayeneyle bakmiyorlar kuzum normal ultrasonda gözüküyor çatladığı..Burda çoğu kişi gebe kalmadan sürekli vajinal muaneye giriyor galiba benim gittigim 4 doktor bakmadı normalden kontrol ettiler 1 taneside izin istedi onay aldıktan sonra baktı tuhafıma gidiyor sürekli girdiklerini gördükçe insani psikolojik olarak yıpratır yahu insallah olmazsin guzel haberlerini alırız
Ben bursadayim, bursa için sorarsan söylerim kuzumYavrucum hangi doktorlar onlar bende gideyim alttan bakmayana bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum hem enfeksiyon hemde rutin icin
Yok yaa maalesef İstanbul dayım tesekkurler yine deBen bursadayim, bursa için sorarsan söylerim kuzum
kuzum beni carpılasana sana zahmetKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Sperm sayısı 148 milyonÇok iyi kuzum.. Normal dediğinde ileri hız morfoloji ile ilgili kısımda ne yazıyor..
Doktorların ileri hız düşük olsada doğrusal hız sınır içinde ise normal diyor..
Hadi bakalım bu ay artık kafanda herşey çok net inş olacaktır
İnşallah canım çok teşekkür ederimBu mübarek günde dualarımız seninle aryam insallah mutlu haberlerini alırız Amin
İnşallah kuzum inşallahOh bari es kaynaklı sorun yok canim sevindim ya insallah guzel haberler gelir artık bizlerinde
Bence çok pahalı. Sen başka yerlerde araştır hsg için bence. Bende 4 ay kadar önce özel hastahanede çektirdim. Anestezili 1.500 tl ye. Anestezi olmadan 1.200 dedi. Orda neden okadar pahalıymış acabaRahim filmi cektireniniz var mi kayseride gökalp hoca ile çakışmaya başlayacağız ücret icin 3250 tl dedi. Sizce de pahalı degilmi?