- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
BendeŞaş olanlarda bugüninanıyorum bu ay şaş olmadan o net çizgileri görücez.
KızHali nerelerdesin, uzun zamandır görmüyorum sanki seni. Üsttekini yazınca sen aklıma geldin. Hani Ekim topiğinde durmadan ben bu ay hamişim, hamile kalıcam diyip meditasyon yapıyordun
Sen ne yapıyorsun kuzu?Hamilesinhayırlı olsun
İyi canım gün sayıyorum bendeSen ne yapıyorsun kuzu?
Nası gidiyor hamişlik?
kız bana boş ümitler verme. zaten daha adet olamadım . acaba mı der gecikirim iyice :)Sen öyle diyorsan öyledir
Oh çok sevindimİyi canım gün sayıyorum bendepazartesi kese kontrolüne gideceğim bakalım nasipse.seni de takipdeyim az kalmış batina
İnşallah yanlış hissediyorsundur yaOh çok sevindim
Ben sanki regl olacak gibi hissediyorum canım
Teşekkür ederim eminecim darısı başına inşallah ❤Canım hsyirli olsun..burası çok kalabalık kimseyi goremiyom.
Benim de adetlerim çok hafif geçer, çok sancı olmaz. Bunda da yok ama benimki hisİnşallah yanlış hissediyorsundur yaben yaşamadım adet belirtisi ama yaşayan çok var.normaldede adetlerim belirtili olmazdı pek ondan herhalde.
Yok gebelik var demiyorum. Bat günün geldi ise öyle şeyler düşünme.. Ben sadece testte kendisine ait çizgi var..kız bana boş ümitler verme. zaten daha adet olamadım . acaba mı der gecikirim iyice :)
Hisleri bosver hiç belli olmazBenim de adetlerim çok hafif geçer, çok sancı olmaz. Bunda da yok ama benimki his
NasipHisleri bosver hiç belli olmazbeni hiç yaniltmayan ateş takibim vardı kesin anlasiliyor adet olup olmayacagin onunla.adet zamanı ateş düşüyor adet olcaksan adete 3 4 kala düşmeye başladı tamam dedim yaa yine yok hatta test yapdim negatif.sonra adet günü ateşim bir anda geri cikdi yerleşme zamanında dusebiliyormus ateş meğer. Ama her ay dusdugu için geri çıkması bile inandiramadi beni kesin hasta oldum falan dedim ondan cikdi yani.ikinci günde yüksek çıkınca gttim kan verdim.yani diycem ben hicbisey hissetmedim kesin adet olcagim diyordum. İnşallah sende anlamadan hamiş olduğunu ogrenirsin çok isterim.
Yoooooo ben dünden hazırdım o umut için. Gari hamile miyim diye gece uyuyamayacağımYok gebelik var demiyorum. Bat günün geldi ise öyle şeyler düşünme.. Ben sadece testte kendisine ait çizgi var..
Benimde ovulasyon testiyle öğrendimMutlu haberleri alan herkesi toplu tebrik ederim, darısı biz bekleyenlerin başınaBat 16 kasım ovulasyon testi yapayım dedim gebelik testine cesaretim yok Her gün artışı burdan takip mi etsem bilemedim. Beta 80 üzerinde baya pik oluyormuş galiba ovulasyon testi
Cuma günü taburcu oldum canım, salı günü kontrolüm vardı temiz dedi doktor çok şükürSelizay cnm naptın taburcu olmuşsundur inşallah
Noldu kızYoooooo ben dünden hazırdım o umut için. Gari hamile miyim diye gece uyuyamayacağım
Çok geçmiş olsun cnm Allah bi daha göstermesinCuma günü taburcu oldum canım, salı günü kontrolüm vardı temiz dedi doktor çok şükür
Aminn canım.insTeşekkür ederim eminecim darısı başına inşallah ❤
İnşallah enfeksiyon tıkanıklık vs yapmamıştırÇok geçmiş olsun cnm Allah bi daha göstermesin
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermişValla ne dedin de olduysa bu ay bana da soyle Bana da ben demistim de
İnşallah yaaa umut oluyor böyle duydukçaBen de 35 yaşımdayım. Kuzenim 38 de hamile kaldı. Bakalım umarım bizler içinde zor olmadan hamilelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?