- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Deme öyle ya regl oldum ya zaten gözyaşım ucunda duruyo inşallah biz de görcez koyu koyu çift çizgileriHadi yalancı neyse de kuruma çizgisine de razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle ya regl oldum ya zaten gözyaşım ucunda duruyo inşallah biz de görcez koyu koyu çift çizgileriHadi yalancı neyse de kuruma çizgisine de razıyım
Valla kuzum bu ay bi umutluydum. Eşim göğüslerin büyüdü falan dedi. Şimdi bakıyorum yine fıss o yüzden hayırlısı diyip geçiyorumDeme öyle ya regl oldum ya zaten gözyaşım ucunda duruyo inşallah biz de görcez koyu koyu çift çizgileri
Regl de olmadın demi sen hala cnmValla kuzum bu ay bi umutluydum. Eşim göğüslerin büyüdü falan dedi. Şimdi bakıyorum yine fıss o yüzden hayırlısı diyip geçiyorum
Yok canım ama bekleniyor artık. Kasıklarımda cız cız ağrı var test yapmamı bekliyor mendebur. Yaptığım an başlıyorRegl de olmadın demi sen hala cnm
Hadi kuzum inşallah, kaçıncı gündesin? Bat ne zamanValla bende heyecanla bekliyorum sonucumu kuzum. Evet benim eşimde sperm testini verirken herhangi birşey açmamış. umudunu kaybetme kuzum İnşaAllah güzel sonuç çıkar. Dilerim bu ay bizlere topik haberi vermek nasip olur. Valla bilmiyorum ama ben bu ay dan çok umutluyum sanki.
Valla regl olmakta güzel bişey bi rahatlama geliyo insanaYok canım ama bekleniyor artık. Kasıklarımda cız cız ağrı var test yapmamı bekliyor mendebur. Yaptığım an başlıyor
Yani hamile değilsek neden bekletiyorValla regl olmakta güzel bişey bi rahatlama geliyo insana
Konuşmuştuk oradan ekleyeyim :)Canım çatlatma iğnesi sonrasında doktorun ilişki zamanları için ne söylemişti sana ve sen nasıl değerlendirmiştin? karaca3443
Canım bat 26 kasım..Ama ben genelde 2 gün falan erken olurum 24 ila 26 arası. Çok heyecanli bekleyiş içindeyim. Ama bugün boş geçicek gibi normalde bugün ilişki olması lazımdı eşimde gece işe gidecek sabah gelecek. Bugün halsizim biraz sabah olsun dedi. Akşam degilde sabah olcak mecbur. Zaten dr. Cok ta önemli değil okadarlığı demişti.Hadi kuzum inşallah, kaçıncı gündesin? Bat ne zaman
Hamilesin hayırlı olsunKizlar sonuca bakın acil
Ben demiştim demeyi sevmemKizlar sonuca bakın acil
Bnce bugün yarın gelirYani hamile değilsek neden bekletiyor
Hangi hastaneye gideceksin tüp bebek için?Bnce bugün yarın gelir
Canım sen naptın. Bat nezamnMaşallah Kasım ailesinin ilk bebişi gibi diğer arkadaşlarınki de sağlıklı ilerlesin @mavibeyazzz bana da dua et aralık ayının bebiş haberini vermeyi Allah nasip etsin diye
Canım hsyirli olsun..burası çok kalabalık kimseyi goremiyom.Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ❤