Akdeniz tıp a gidicem canım Şafak olganHangi hastaneye gideceksin tüp bebek için?
Benim d vit 7, ferritin 11,b-12 120, folik asit de sınırdaydı.. Omege-3 hiç kullanmıyordum… 6 aydır neredeyse düzenli tüketiyorum artık biraz olsun toparlanmıştır..D vit kaç çıktı hatırlıyor musun?
B12 toplanır aslında, Demir kronik sorunbenim ferritin 4
Hiç düşünme veganlığı bence deProblem değil
YiaaaaBen demiştim demeyi sevmem
Valla ne dedin de olduysa bu ay bana da soyle Bana da ben demistim deBen demiştim demeyi sevmem
D vit. Önem var bence k2 vitamini ile satılan yağ şeklinde takviyeleri tavsiye ederim, emilimi iyi oluyor.Benim d vit 7, ferritin 11,b-12 120, folik asit de sınırdaydı.. Omege-3 hiç kullanmıyordum… 6 aydır neredeyse düzenli tüketiyorum artık biraz olsun toparlanmıştır..
İnşallah şifa olur kuzum.Akdeniz tıp a gidicem canım Şafak olgan
Çok tebrikler sağlıkla gitsin inşllahKizlar sonuca bakın acil
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tebrikler sağlıkla gitsin inşllah
Tebrikler Allah sağ salim kucağina almayi nasip etsin bizlere de dua etYiaaaaşoktayım lekelenme başlayınca umudumu kaybetmiştim
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler Allah sağ salim kucağina almayi nasip etsin bizlere de dua et
Amin canım benim valla tuhaf hisler içindeyim bi tarafım erken mi derken bi tarafım daha ne kadar beklcksn diyo bakalım ilk adımı atalım da biz sonrası Allah Kerimİnşallah şifa olur kuzum.
Bak sağdaki çizginin orada.. Biz ne çizgiler gördük. Ama erken gebelik testlerinde hep çıkıyor..Nerde kızbembeyaz bi test
Erkeni geci senin kendini hazır hissetmenle alakalı kuzum. Ben daha o kafaya gelemediğim için bekliyorumAmin canım benim valla tuhaf hisler içindeyim bi tarafım erken mi derken bi tarafım daha ne kadar beklcksn diyo bakalım ilk adımı atalım da biz sonrası Allah Kerim
Ay bende sabahtan beridir bu konuşmayı aradım durdum Ekim ayı femara kullananlar topiğinde, bulamadım bir türlü. Teşekkür ederim canımKonuşmuştuk oradan ekleyeyim :)
Kız orda çizgi falan yokBak sağdaki çizginin orada.. Biz ne çizgiler gördük. Ama erken gebelik testlerinde hep çıkıyor..
Şaş olanlarda bugünBak sağdaki çizginin orada.. Biz ne çizgiler gördük. Ama erken gebelik testlerinde hep çıkıyor..
Bn de anca olur diye şimdi başlamak istyrm çünkü buradaki mesajları okuyorum hep devlette baya sürüncemeli rapor çıkarmak felanErkeni geci senin kendini hazır hissetmenle alakalı kuzum. Ben daha o kafaya gelemediğim için bekliyorum
Öyleymiş malesef canım. Uğraştırıyorlar bayağı sanırımBn de anca olur diye şimdi başlamak istyrm çünkü buradaki mesajları okuyorum hep devlette baya sürüncemeli rapor çıkarmak felan
Sen öyle diyorsan öyledirKız orda çizgi falan yokkalbim kadar beyaz bir test o tabi rahmim kadar da boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?