- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Akintinizi takip edinTüh testim de bitti çatlar heralde teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akintinizi takip edinTüh testim de bitti çatlar heralde teşekkür ederim canım
Dayanabildigim kadar dayanıp testi öyle yapayım şansımaGünün oldugu icin bekleme yap bence ama dayanabiyosan 4 saat tuvalete gitme sonra biriken idrarınla yap
Klomen ve letuyu dr bana 5. Gün başlattı hep sizde niye 3 acabaBende aynı dertteyim bende bugün oldum 3. Gün gel dedi klomen verecekti tekrar cumartesi hastanede olmicakmıs başlasam mı acaba diyorum evde klomenim var 5 adet
Bat günüz ise varsa her idrar ile çıkar. Hiç beklemeden yapabilrisiniz..Dayanabildigim kadar dayanıp testi öyle yapayım şansıma
3. Gün klomen verecekti ama 4. Gün başlayacaktım geçen ay 4. Gün başladımKlomen ve letuyu dr bana 5. Gün başlattı hep sizde niye 3 acaba
Dün ictim bugün icemedim canım yarın icicem yani adetten bigün önce ictim. İlk günü icemedim 2.günü baslıcam sorun olmaz herhaldeİnşallah ama 11 günü aşma bugün gectiyse yarın 2. Gün olarak say umarım tez zamanda kullandım hamileyim diye guzel habeer verirsin bize
Muhtemel yarınTüh testim de bitti çatlar heralde teşekkür ederim canım
Gün boyu yemek yememiştim belki de ondandırTansiyonun düşmüş
Bende bu ay olmasa ovulasyon testi alacağım.Geçen ay abdest aldım ovulasyon testi yaptım yumurtama günüm olduğunu öğrendim bu ay da aynı şekilde akıntım oldu abdest alalı 3.gunum ara ara akıntım geliyor ama test yapıyorum tek çizgi devamlı benim de kafam karıştı
ben de üc ay önce kaybettim. toparlanamıyorum ve kimse anlamıyor bu halimiBen de bir sene önce 55 günlük bebeğimi kaybettim yeni toparlanıyorum Allah yeni evlatlar nasip etse de yaramız çok derin Allah sabrını verir ins
İnşallah hayırlısı olur ben karışımı almadım sadece yöntemi deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı bende tüm isteyenlere sana bana gelsin bu ay bebişler
Yaşı 38 40 olanın ikinciyi istemedi farklı 25 30 larda farklı.Arkadaşlar tabiki ikinciyi üçüncüyü dördüncüyu düşünmek istemek hakkınız bisi diyemem ama benim gibi daha birinciyi ilk göz ağrısına kavusamamis arkadaslarimizida düşününün bizler uğraşıyoruz tatmak için bazen bakıyorum yazilanlara çok ısrarla isteyenlere çoğunun altında hamilelik günlüğü yazıyor neguzel Rabbım size tattirmiş sakin olun elimizdekilere şükredelim biraz ben nezaman umudumu yitirsem eşimle bukadar mutlu huzurlu olmama şükrediyorum diyorum belki çocuğu olup eşinden yana sıkıntı çekenler var biraz kendimizi şarj etmesini bilelim bakın mfk doktor ne diyor sakin olun sitrese gerek yok hepinizin elbet birgun hamile kalma şansı %97
Kuzu bunun için kanda eser element testi yaptırıp karar verebilirsin. Bu en garantisi olacaktır, yoksa vegan ya da vejeteryan olmak gebeliğe engel olmaz kanımca..Hanımlar ben normalde vejeteryanım. Et ve balık tüketmiyorum. Diğer hayvansal gıdaları tüketiyorum. Bu gebeliğe ne kadar engel? Şimdi bi doktorun yazısını okudum ve ampüller parıldadı
Ben zaten bunlara baktırdım hepsi diplerde Omega-3, d vit, b12, demir ilacı alıyorum. Ekstradan pharmaton, folik asit yerine de inofolic combi kullanıyorum. O zaman bu kadar kullanım ile vejanlığı düşünmeye gerek yok: DKuzu bunun için kanda eser element testi yaptırıp karar verebilirsin. Bu en garantisi olacaktır, yoksa vegan ya da vejeteryan olmak gebeliğe engel olmaz kanımca..
Ama testlerinde eksiklik varsa belki yeme şeklini değiştirebilirsin.
En temelinde kalsiyum, selenyum, çinko gibi analizleri sağlık ocakları yapıyor d vit. Bakılabilir bu konudan bağımsız, bir de b12 baktır ama sistemsel sorunların yanında bunlar pek neden değil diyor doktorlar.
Peki yarın yani 2ci günü gitsem olurmu hem letuyu nasıl kullanicagimi söyler hemde ikinci günde zaten horminlara bakiliyormus 3cu gün dedi ama açık olmuyor napimLetuya başla yumurtlama döneminde dr git durumunu anlatırsın o zaman hafta sonu devlet açık olmaz
D vit kaç çıktı hatırlıyor musun?Ben zaten bunlara baktırdım hepsi diplerde Omega-3, d vit, b12, demir ilacı alıyorum. Ekstradan pharmaton, folik asit yerine de inofolic combi kullanıyorum. O zaman bu kadar kullanım ile vejanlığı düşünmeye gerek yok: D