- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
canım semen testi spermiyogram testi değil mi . eşiniz neden bu kadar etkilendi ki .onlar için zor bi test değil. biz kadınlara neler yapılıyor sesimiz çıkmıyor hassas olması gereken bizleriz bence .vajinal muayene o kadar hormon ilacı hsg bilmem neler çekiyoruzErkekler bizden daha fazla stres yapıyor ama belli etmiyorlar eşimdede bu ay panikatak başladı..Yazik valla adamlara hele o semen testi verdiği gün halini görsen üzülursun çok etkileniyorlar
Aynen o heyecanla açmış sanırım yapmayı bilmiyor yada uğraşmada istemiyo snaırım fazlada aktif değilBacım o topik toparlanmaz site ayni isimle başka topikte açtırmazSayfa sahibi kimse tablo yapip adinizi, yasınizi, kacinci cocuk oldugunu, beklenen doğum tarihini, bebis cinsiyetini yazması lazım sonrada takip etmesi lazım Bak ben burda hepinizi takip ediyorum kim ne zaman olacak ne zaman test yapacak diye sorumluluk sahibi olmak bunu gerektirir akdkflglglfll Temmuz ayi anneleri diye bi topik yoksa açabilirim ayrı
Pek hastanelerle ilaçlarla arası yok, bide bir sürü çift varmış üzülmüş etkilenmiş.. Herkes çaresizce oturuyordu felan diyor bende tahmin etmezdim ama etkilenmiş çokcanım semen testi spermiyogram testi değil mi . eşiniz neden bu kadar etkilendi ki .onlar için zor bi test değil. biz kadınlara neler yapılıyor sesimiz çıkmıyor hassas olması gereken bizleriz bence .vajinal muayene o kadar hormon ilacı hsg bilmem neler çekiyoruz
Uygun olduğumda açarim canım yaparim listeyi sonra salarim size siteyiAynen o heyecanla açmış sanırım yapmayı bilmiyor yada uğraşmada istemiyo snaırım fazlada aktif değilSitede aynı isimle topikde açmazsa bizimki biraz sallamasyon oldu gibi ♀ Birde liste yapalım mı dedim azarladı beni ne gerek var diye Neyse kısmetimize bu düştü
Misss olur vallaaa herkes direk oraya geçerUygun olduğumda açarim canım yaparim listeyi sonra salarim size siteyi
evet çaresiziz yapacak bişey yok . ama ben burayı bulduktan sonra şey dedim. meğersem bu sıkıntıyı çeken ne çok insan varmış . bu kadar çok beklemiyordum açıkçası.Pek hastanelerle ilaçlarla arası yok, bide bir sürü çift varmış üzülmüş etkilenmiş.. Herkes çaresizce oturuyordu felan diyor bende tahmin etmezdim ama etkilenmiş çok
Olmadı Ağustos annelerine geçeriz o topigi bari sen acBacım o topik toparlanmaz site ayni isimle başka topikte açtırmazSayfa sahibi kimse tablo yapip adinizi, yasınizi, kacinci cocuk oldugunu, beklenen doğum tarihini, bebis cinsiyetini yazması lazım sonrada takip etmesi lazım Bak ben burda hepinizi takip ediyorum kim ne zaman olacak ne zaman test yapacak diye sorumluluk sahibi olmak bunu gerektirir akdkflglglfll Temmuz ayi anneleri diye bi topik yoksa açabilirim ayrı
Açtım topigi bilgiler lazımMisss olur vallaaa herkes direk oraya geçer
Eskiden yuzde 17 ymiş bu sorunlar son yillarda yuzde 50 nin uzerine çıkmış yediklerimizden kaynaklı olduğunu söylüyor arastirmalarevet çaresiziz yapacak bişey yok . ama ben burayı bulduktan sonra şey dedim. meğersem bu sıkıntıyı çeken ne çok insan varmış . bu kadar çok beklemiyordum açıkçası.
Inşallah vardır biseler canimmmmcanimmmm15.gün gel dedi o da yarın oluyor.
Sabah giderim kan vermeye bakalım ne olacak.sizleri etiket ederim olumlu olumsuz
Topiği actim bilgileriniz lazımOlmadı Ağustos annelerine geçeriz o topigi bari sen ac
Ya benim hiç akıntım yok ta ondan sordumAkıntı çok fazla kasık ve bel ağrısı baya bi azaldı göğüslerde bisey yok normalde adete 1 hata kala dokunamazdım sadece ucu sızlıyo dokunamıyorum az önce görselini attığım test 2. Çizgi daha da koyu oldu mide yanmam var fena
29 ekimde yapmistim negatifti canim folik asit kullaniyorum nerdeyse 1 aydir ama yapicam galiba bu ara testCanım gebelik varsa ona gore takviyelere başlatacak ihmal etme erken öğrenmek daha iyi 35 gün fazla bi süre
Benim eşim de iki kere verdi onun için de tam bir işkence oldu gerçektenErkekler bizden daha fazla stres yapıyor ama belli etmiyorlar eşimdede bu ay panikatak başladı..Yazik valla adamlara hele o semen testi verdiği gün halini görsen üzülursun çok etkileniyorlar
Dur bismillah daha bilmiyoruz bat gelecekmi gelmeyecek mi inşallah gelmez şimdi takibe alacağım eğer gelmezse saniyesinde ordayım inşallah aminTopiği actim bilgileriniz lazımTemmuz ayı anneleri diye
Simdi hamile olmadığım halde geçiş yapıcam neredeyse yaaa tövbeler olsunTopiği actim bilgileriniz lazımTemmuz ayı anneleri diye
Dur onu nasıl yapıcazAçtım topigi bilgiler lazım
Evet canim d vit damla kullaniyoruz gunde 5 er damla 1 defa. Ikinizde kullanicaksiniz. Ben dün aldım 11.5 lira pahalı değil yandırmadım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?