KASIM 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Hayırlısı olsun hakkında kuzu

Eşinizin sperm değerleri varikosele rağmen iyi geldi doğru mı anlıyorum? Biz De böyle bir durum varda bu yüzden sormak istedim

Kızlar saç boyasından anlayan var mı? - Janna - sen anlarsın bence saçlarım bayağı kötüleşti, dipler siyah uçlar daha açık tonlarda şuan.
Eb azından gebe değilken bi boyayayım diyorum. Şu dip rengini nasıl elde edebilirim sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20211103-122257_Instagram.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım kaç yaşındasın, ne kadar süredir deniyorsunuz?

Çok detaylı bilgi vermişsin canım çok teşekkür ederim bende eşimle karar verme aşamasındayım eğer 2. Aşılamayı yaptırırsam rapor çıkartabiliyorum. Bu arada yasemin çekmez var İnstagramdan bakabilirsin yorumlarıda iyi aklında olsun

Gebelik testi yapmadın mi, kist yoksa gebelikte böyle koyu çıkıyor sürekli
Reglim 32-33 günde bir oluyor 15 ekimde oldum. Şu an tam yumurtlama dönemindeyim. Gebelik değildir diye düşünüyorum T C ye göre silik geldi bana ondan çatlamadır diye düşünmüştüm. Bu kadar uzun sürer mi ya

Açıcıyla açıp, orta kumrala boyuycaksin resimde öyle gözüküyor canlı hali başkadır daha açıkta olabilir

Saol kuzu hepimizin hakkınsa hayırlısı olsun
Ben aslında aşılama niyetindeydim açıkcası kuzu en basta ama benim eşim istemiyodu aşılama
Bugün doktorla konusunca sanırım Benimde fikrim o yöne kaydı
Dediğin gibi bende koçtan fiyat almıstım aşılama için ilaçLarla banada 5 bin civarı demişti
Ama doktor aşılamanın sizin için doğal yolla denemekten bi farkı yok diyor suanlık bi sıkıntı görünmediği için
O yüzden sanırım tüp denicem bende
Birde tek ihtimal belki yumurtada bi kalitesizlik var olabilirmiş başka bişey görünmediği için suan problem olarak, oda ancak tüp bebek sürecine girince anlasılıyormus

4 gün sürenler olmuş siz yinede değerlendirin bugunleri..2 günden fazlası kist diyorlar ama yarında çatlama olmazsa bence bi doktora görun derim ben

Bizede koç hastanesinde barış atayı önerdi herkes
Kendi doktorum ve gittiğim bikaç doktor daha
Muhtemelen bende aralık yada ocak reglinde gidip işlemlere baslıcam tüp bebek için

Yarın ilk idrarınla yaparsan çıkabilir canım
Bel agrisi benimde 10 gundur devam ediyo normalde adete bikac gun kala olurdu belirti olabilir mi acaba
Ben ordan anladım açıkcası, hiç kesilmeyen uzansamda geçmeyen bir bel ağrısı vardı.
Benim gördüğümü sizde goruyirmusunuz
Canım gölge gibi görsüm ama bekle benc ebiraz daha pembe olursa daha güzel olur

Eşinizin sperm değerleri varikosele rağmen iyi geldi doğru mı anlıyorum? Biz De böyle bir durum varda bu yüzden sormak istedim
Benim eşimdede varikosel var bu arada kuzu tek taraflı
Ama ameliyat önermiyolar, 2 üroloji 2 de tüp bebek merkezinde ki hekim gördü
Sayı morfoloji hız açısından etkilememiş suan için
Değerler yeterli bu değerle doğal yolla da olur demişlerdi
Ağrı sızı yapana kadar operasyon yaptırmayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…