Canım bence daha fazla beklemene gerek yok,31 yasındayım canım, 2 sene oldu tam olarak
2 senedir evliyim zaten hiç korunmamıstık
Aynen kuzu, bende bekleme niyetinde değilim ama psikolojik olarak hiç tüp bebek düşünmemiştim bi afalladım yineCanım bence daha fazla beklemene gerek yok,
eğer hsg ve spermiograma rağmen sebepsiz infertilite varsa tüp bebeğe yönelmen daha mantıklı olur. Özelde ve devlette şartlar ve ücretler biraz farklıMaviSasa234 bahsetti biraz. Devlette süreç çok uzun sürüyor, özel daha mantıklı gibi geliyor tabi imkanın varsa
Canım ben tekirdağ dayım. Burda tüp bebek merkezi yok gibi bişey. Özelden doktor da bu hastaneleri önesi hatta katolog da verdi kendimi hazır hissetmediğim için incelemedim bile.. Erkek infertilitesi olsa bile onlar bu aşamada sadece sperm veriyor. Bütün herşey kadına yapılıyor çok stresli. Eşimin kuzeninin eşimde 4 5 yıllık evli idi olmuyordu kızda guatır falan varmış aşılama hiç denemeden tüp bebek evraklarını falan hazırlamışlar tam başlayacakları ay kız 5 haftalık hamile oldugunu öğrendi. Allahın hikmeti işte. Ama bizim durumu aileden kimse bilmiyor mümkünse sessiz sedasız halletmeye çalışıyoruzBizede koç hastanesinde barış atayı önerdi herkes
Kendi doktorum ve gittiğim bikaç doktor daha
Muhtemelen bende aralık yada ocak reglinde gidip işlemlere baslıcam tüp bebek için
Eki Görüntüle 2944629 Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.gün çok silik çizgi çıktı hala iğnenin etki geçmemiş midir?
Canım dedikleri çok doğru, zaten genel olarak doktorların tarzı bu şekilde oluyor. Sebepsiz infertilite de genel olarak tüp öneriyorlar. Asika daha çok erkek kaynaklı sorularda. Tüp bebek icin benim doktorumda aynısını söylemişti otuz kırk yaş aynı falan gibi. Hayırlısı olsun kuzum hakkındaMerhabalar kızlar
Doktora gittim, geldim
Regl olduğum için vajinal muayene istemedim
Ultrasonla baktı, yumurtalıklarda suan bi sıkıntı görünmüyor dedi
Eşimin ve benim yapılan tüm testlerini götürdüm
Hepsine baktı, bunlarda herhangi bi sıkıntı görmüyorum
Zaten çok detaylı yaptırmıssınız tüm tetkikleri dedi
Terstlerimi tekrarlamak ister mi diye sordum
Hormonlar anlık değişiyor bu bize yeni bilgiler vermez aslında, amh da bi senede 3,45 ten çok fazla aşağılara düşmemiştir diye düşünüyorum dedi
Bi işlem düşünürsek hemen o zaman bakılır hormonlara dedi
Su durumda ne yapabiliriz diye sordum
Bundan sonraki aşama tüp bebek yada aşılama dedi
Ama devlet hastanesinde 3 yıllık evlilik sartı varmıs, daha erken yapılabilmesi için ya amh ta ciddi düşüklük olması lazım veya erkekte önemli problemler olmalıymıs
Özelde düşünürsen benim fikrimce aşılama değil de direkt tüp bebek denemek daha mantıklı dedi
2 3 aşılama bi tüp bebek masrafı neredeyse dedi
Zaten sizin gibii sorun olmayan çiftlerde aşılama çok önermiyorum, genelde spermde sadece hız problemi olan hastalarda sonuç alıyoruz aşılamada diğer türlü doğal yolla gebelikten bi farkı yok ha kendiniz denemişsiniz ha aşılama denemişiz dedi
Aralık reglinde gidip ocak gibi düşünüyorum geç kalmıs olur muyum bikaç ay önemli mi sizce dedim
Bizim için suan yaptırmanla 35 e kadar yaptırmıs olmanın bi farkı yok yaş 40 üzeri olursa değişiyor tüm denge dedi
O yüzden bikaç ay bekleyebilirsin ama en öenmlisi psikolojik olarak kendini su dönemde hazırla süreç çokta kolay değil
Olumlu sonuçlanma ihtimali olduğu gibi olumsuzda olma ihtimali var, bunada hazır olmak lazım dedi
MaviSasa234 M mavili_yeshll A ayisigi-28 @ejce Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim A R Y A Yusra-61
Kırmızılar geldi bu ay elendim bat 4 aralık şüphesi olan bütün arkadaşların inşallah küçük mucizeleri onlarladırKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Aynen canım konulardan hatırlıyorum sizde de bir problem yoktu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaSaol kuzu hepimizin hakkınsa hayırlısı olsun
Ben aslında aşılama niyetindeydim açıkcası kuzu en basta ama benim eşim istemiyodu aşılama
Bugün doktorla konusunca sanırım Benimde fikrim o yöne kaydı
Dediğin gibi bende koçtan fiyat almıstım aşılama için ilaçLarla banada 5 bin civarı demişti
Ama doktor aşılamanın sizin için doğal yolla denemekten bi farkı yok diyor suanlık bi sıkıntı görünmediği için
O yüzden sanırım tüp denicem bende
Birde tek ihtimal belki yumurtada bi kalitesizlik var olabilirmiş başka bişey görünmediği için suan problem olarak, oda ancak tüp bebek sürecine girince anlasılıyormus
Evet eşimde belki 12 yıldır varikosel var. Düzen laboratuvarında yaptırmıştık. Sayı, ileri hız çok iyi. Sadece morfoloji %3 üroloğa göstermiştik buna takılmayın. Kimi laboratuvar en ufacık şey bile kusurlu yazıyor demiştiEşinizin sperm değerleri varikosele rağmen iyi geldi doğru mı anlıyorum? Biz De böyle bir durum varda bu yüzden sormak istedim
Ama devlet hastanesinde 3 yıllık evlilik sartı varmıs, daha erken yapılabilmesi için ya amh ta ciddi düşüklük olması lazım veya erkekte önemli problemler olmalıymıs
Özelde düşünürsen benim fikrimce aşılama değil de direkt tüp bebek denemek daha mantıklı dedi
Tatlım çok güzel özetlemişsin eğer hazır hissediyorsan özelde olcaksa yılbaşında önce başla derim çünkü zam gelck herşeye maddi olarak daha rahat olur diye düşünüyorumMerhabalar kızlar
Doktora gittim, geldim
Regl olduğum için vajinal muayene istemedim
Ultrasonla baktı, yumurtalıklarda suan bi sıkıntı görünmüyor dedi
Eşimin ve benim yapılan tüm testlerini götürdüm
Hepsine baktı, bunlarda herhangi bi sıkıntı görmüyorum
Zaten çok detaylı yaptırmıssınız tüm tetkikleri dedi
Terstlerimi tekrarlamak ister mi diye sordum
Hormonlar anlık değişiyor bu bize yeni bilgiler vermez aslında, amh da bi senede 3,45 ten çok fazla aşağılara düşmemiştir diye düşünüyorum dedi
Bi işlem düşünürsek hemen o zaman bakılır hormonlara dedi
Su durumda ne yapabiliriz diye sordum
Bundan sonraki aşama tüp bebek yada aşılama dedi
Zaten sizin gibii sorun olmayan çiftlerde aşılama çok önermiyorum, genelde spermde sadece hız problemi olan hastalarda sonuç alıyoruz aşılamada diğer türlü doğal yolla gebelikten bi farkı yok ha kendiniz denemişsiniz ha aşılama denemişiz dedi
Aralık reglinde gidip ocak gibi düşünüyorum geç kalmıs olur muyum bikaç ay önemli mi sizce dedim
Bizim için suan yaptırmanla 35 e kadar yaptırmıs olmanın bi farkı yok yaş 40 üzeri olursa değişiyor tüm denge dedi
O yüzden bikaç ay bekleyebilirsin ama en öenmlisi psikolojik olarak kendini su dönemde hazırla süreç çokta kolay değil
Olumlu sonuçlanma ihtimali olduğu gibi olumsuzda olma ihtimali var, bunada hazır olmak lazım dedi
MaviSasa234 M mavili_yeshll A ayisigi-28 @ejce Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim A R Y A Yusra-61
Canım ben sana bir kere aşılama öneririm benim ablamda sebepsiz infertilite ile 10 yıl sonra aşılama oldu ve tuttu küçük ve ucuz bir yerde bir kere yaptır burda önemli olan labaratuvar canım spermlerin iyi bir yerde yıkama yapılmasıSaol kuzu hepimizin hakkınsa hayırlısı olsun
Ben aslında aşılama niyetindeydim açıkcası kuzu en basta ama benim eşim istemiyodu aşılama
Bugün doktorla konusunca sanırım Benimde fikrim o yöne kaydı
Dediğin gibi bende koçtan fiyat almıstım aşılama için ilaçLarla banada 5 bin civarı demişti
Ama doktor aşılamanın sizin için doğal yolla denemekten bi farkı yok diyor suanlık bi sıkıntı görünmediği için
O yüzden sanırım tüp denicem bende
Birde tek ihtimal belki yumurtada bi kalitesizlik var olabilirmiş başka bişey görünmediği için suan problem olarak, oda ancak tüp bebek sürecine girince anlasılıyormus
Aynen kuzu erkek için bi sıkıntı yokCanım ben tekirdağ dayım. Burda tüp bebek merkezi yok gibi bişey. Özelden doktor da bu hastaneleri önesi hatta katolog da verdi kendimi hazır hissetmediğim için incelemedim bile.. Erkek infertilitesi olsa bile onlar bu aşamada sadece sperm veriyor. Bütün herşey kadına yapılıyor çok stresli. Eşimin kuzeninin eşimde 4 5 yıllık evli idi olmuyordu kızda guatır falan varmış aşılama hiç denemeden tüp bebek evraklarını falan hazırlamışlar tam başlayacakları ay kız 5 haftalık hamile oldugunu öğrendi. Allahın hikmeti işte. Ama bizim durumu aileden kimse bilmiyor mümkünse sessiz sedasız halletmeye çalışıyoruz
Sağ ol canım aldım şimdi gelsin de bakim bende bu ay deneyeyim 5 gün var hiç bir şey hissetmiyorum zaten aldım bende ,Bir şey olmaz bence daha varmış süresi bayağı canım
Öbür ay için mi aldın canım ? Umarım hamilesindir kullanmana gerek kalmaz ovulasyon testleriniSağ ol canım aldım şimdi gelsin de bakim bende bu ay deneyeyim 5 gün var hiç bir şey hissetmiyorum zaten aldım bende ,
Amin kuzucumCanım dedikleri çok doğru, zaten genel olarak doktorların tarzı bu şekilde oluyor. Sebepsiz infertilite de genel olarak tüp öneriyorlar. Asika daha çok erkek kaynaklı sorularda. Tüp bebek icin benim doktorumda aynısını söylemişti otuz kırk yaş aynı falan gibi. Hayırlısı olsun kuzum hakkındainşallah kendiliğinden olur da hiç birşeye gerek kalmaz
Amin kuzuuAynen canım konulardan hatırlıyorum sizde de bir problem yoktu. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaBelki tüp öncesi vitamin falan kullanırsın faydası olur. Ya düşününce aşılama spermin kat edeceği yolu kısaltıyor, iler hızda problem yoksa başarı oranı çok düşük gibi. Allah Maddi ve manevi yardımcısı olsun hepimizin. Memorial i aradım 13.500 + ilaçlar + dondurma dediler. 20.000,00 i bulur gibime geliyor ama beklemek istemiyorum daha fazla 30 yaşıma geldim
Var görünüyor Allahın izniyle. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sizce varmı?
İnsallah canım benim,Amin kuzucum
İnsallahhh dediğin gibi olur
Stres yaptım biraz sanki tüp diince
Tabiki kesin değil canım ama başarı oranı çok yüksek. Motivasyonla, dualarla, güzel düşüncelerle olumlu sonuç alacaksın inşallahAmin kuzuu
Aynen erkek kaynaklı problem yoksa aşılama denememle kendi denemem arasında fark yok gibi duruyor benim içinde
Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Bencede 20 bin civarı tutar kuzu
Birde olma olasılığı da kesin değil falan, stresli bi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?