Evet ilkini 5 gün önce ikinisini bugün iki gün kala yaptım. Bugün kasette de çıktıErken gebelik testi yaptınız mı
Ben bahçeci Ebru hanım gideceğim ön görüşmeye.. Doktorum ve bi embryolog arkadaşım kenan sofuoğlunu önerdi. Bir de Pendik medical park Semra esenkaya.. Şuan bir çok doktordan bu 3 doktora indirdim. Onlarla ön görüşme yapıp kasım sonu regl 2.günü başlamak istiyorum.Evet bende beğenmedim. Ama istenilen evrakları topluyorum ben özelde bir defa aşılama yaptırmıştım tek bir aşılama ile rapor çıkarta biliyorum o yüzden aşılamayı tamamlamaya çalışıyorum zaten aşılamanın tutma oranı çok düşük özelde gerçekten çok masraflı oluyor. Siz anladığım kadarıyla tüp bebek araştıyorsunuz aklınıza yatan iyi olduğunu düşündüğünüz yer neresi peki banada fikir verirseniz çok sevinirim.
Amin inş güzel haberler veririzHaklısın canım, inşallah herşey gönlünce olur
Şehir hastanelerine hiç gitmedim ama diğer bütün hastanelere mhrs den alıyorum. Zeynep kamil gibi kadın doğum olanlarda infertilite bölümü var. Onlarda randevu sayısı daha az oralara bakabilirsiniz ben hep yakın tarihlerde buluyorum…Ben şehir hastanelerinde randevu düşüremiyorum ya. Nasıl yapıyorsun?
Bat tarihlerimiz de aynı ben de bugün akşam test yapsam çıkar mı acaba yoksa yarın sabahı mı beklemelim ilk idrar ile yapmak mı mantıklı bat tarihim 5 KasımEvet ilkini 5 gün önce ikinisini bugün iki gün kala yaptım. Bugün kasette de çıktı
Ayrıca yumurtlamadan sonraki 12. Gün bugünBat tarihlerimiz de aynı ben de bugün akşam test yapsam çıkar mı acaba yoksa yarın sabahı mı beklemelim ilk idrar ile yapmak mı mantıklı bat tarihim 5 Kasım
İnşallaahUmarım benim de pozitif çıkar sizin belirtileriniz nelerdi
Çıkadabilir ama bence her zaman ilk idrarla yapmak daha mantıklı. Yarın sabah yap benceBat tarihlerimiz de aynı ben de bugün akşam test yapsam çıkar mı acaba yoksa yarın sabahı mı beklemelim ilk idrar ile yapmak mı mantıklı bat tarihim 5 Kasım
Sicak su torbasi derken canim nasil kullaniliyorHamile kalan arkadaşlarıma tekrar tebrik ediyorum Allah'ım en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah ilişkiden sonra nasıl bir pozisyonda duruyorsunuz sıcak su torbasının deneyen var mı aranızda bu ay nasıl hamile kaldığınızı bize de söylerseniz çok mutlu oluruz şimdiden çok teşekkür ederim
Bel agrisi benimde 10 gundur devam ediyo normalde adete bikac gun kala olurdu belirti olabilir mi acabaİnşallaahBelirtilerim çok belirgin değildi ama en belirgin olan bel ağrısıydı. Ama herkes de aynı olmuyor kimisinde kasık ağrısı daha baskın oluyor. Bir de göğüslerim acıyordu. Bunların hepsi çok erken başkadı yumurtlaman birkaç gün sonra.
Çıkadabilir ama bence her zaman ilk idrarla yapmak daha mantıklı. Yarın sabah yap bence
Arkadaşım 3 ay sonra hamile kalmıştı darisı başına canımKuzum teşekkür ederim.
Evet adetlerim genc kızlıgımdan beri hep düzensiz benım. Pko teshisi koymuştu temmuzda gittiğim doktor. Ama ben sonra bidaha hiç gitmedim çünkü cocuk düsüncesini sigorta bekleme süresinden dolayı erteledim. Sadece haziran ve temmuzda denedim cocuk yani. Birde şimdi ay sonunda basladım. Bana doktor gynopol vermişti pko için günde 2 tane iç dedi
Ajskdkfkf açalım temmuz topiği ne açılacaksa ben listeye eklerim sadece ajdkdkfk
Bende duydum canım bende yapicam Perşembe gecesi inşallahMUTLAKA OKUYUN!
kızlar inanır mısınız bilmem ama şöyle bi şey okudum ve bende denedim bakalim. Yarım bardak su Yarım bardak sirke 1 kaşık tuz bi cam kavanozda karıştırıyorsunuz. 7 nas, 7 felak, 7 ayetel kursi, 7 ihlas, 7 fatiha okuyup evin bi köşesine koyuyosunuz ama cok goz onunde olmayacak. 40 gun sonra topraga dokuyosunuz o suyu sonra dileğin devamlılığı için tekrar yapıyorsunuz. Ben allah rızası için namazimi kılıp bunu yaptim. Nazar, bereket, huzur, borç icin falanmis Allah biliyor ya ben bebek için niyet ettim bunlar vesile taktir Allahin tabi.. bizim 5 bin kadar borcumuz vardi yarın hic hesapta olmayan bi yerden 5 bin geldi borcumuzu kapattık çok şükür. Dedigim gibi bunlar vesile yaparsınız yapmazsınız bilemem ama paylasmak istedim sizlerle
Yok topigi açtın mı devir teslim töreni yapamıyorsunİşte o bilmiyohahahaha birini yapamazmı acaba o bilen yaptın oluyo diye biliyorum ben
Aynen canım aynıyız inşallah sendede vardırBenle aynısın o zaman sende benımde 8 gün var bata canım
Vesile olur inşallah. Ben 1 kasımda yaptim yeni bi başlangıç olsun diyeBende duydum canım bende yapicam Perşembe gecesi inşallah
İnşallah hepimize kuzum kimsenin kucağı boş kalmasınArkadaşım 3 ay sonra hamile kalmıştı darisı başına canım