birşey olmıcak canım Allah ın izniyle..... iyi haberlerini bekliyoruz....bence bebişin gayet sağlıklı....ve kıpır kıpır...
evet devlet hastanelerinde ücretsiz ben aile hekiminde yaptırdım yanlız aile hekimi kan tahlillerinden 3 tanesini biz yapamıyoruz dedi 3 kan tahlilini dışarda yaptırdım bende 100 kusur para verdim çok pahalı özeller ikili tarama testinide eğer özel dokotrumda devam etseydim 160+150 gibi bi para alıcaktı ben sigorta anlaşmalı özel hastaneye gittim ayın 25 ne gün verdiler ikili test için 12+25 tl ücreti çok uygun bence tavsiyem sigorta anlaşmalı özel hastanelerden yana arkadaşlar devlet hastaneleride çok kalabalık kuyruktu sıraydı bütün günü gidiyo insanın ben çalıştığım için zor oluyor sizler ne zaman gidiyosunuz ikili teste ilk kim gidicek acaba hayırlısı olur inş hepimizde güzel haberlerimizle geliriz
arkadaşlar 7. haftamdayım..
bugün iki kez kahverengi leke geldi çamaşırıma
napcam ne düşüncem şaşırdım,bi çok kişide oluyo biliyorum ama ne bilim çok moralim bozuldu..
doktor randevuma da daha bir hafta var,ne yapayım sizce????(
Canım endişelenme Allah korusun kötü düşünme kan değil ya kahverengi leke sorun degıl dıyorlar ve az bir kan bile gelse bu haftalarda yerleşme kanaması olabılırmiş benım hala arada kahverengi lekeler geliyor akıntımda fena(
arkadaşlar 7. haftamdayım..
bugün iki kez kahverengi leke geldi çamaşırıma
napcam ne düşüncem şaşırdım,bi çok kişide oluyo biliyorum ama ne bilim çok moralim bozuldu..
doktor randevuma da daha bir hafta var,ne yapayım sizce????(
bolll booolllll dinlenin ....randevunuza kadar ....tabiki arayabiliyorsanız önce doktorunuzu arayın....panik yapmayın bence telaşlanıcak birşey değil....bebişiniz size sımsıkı tutunuyor....büyüdükçe kılcal damarlara denk gelirse bu tarz lekelenmeler olabiliyormuş...
eras canım sağol yaa cevap verdiğin için..
sen 12 haftalıksın senden de geliyo demek..biraz daha rahatladım inanki..nette de bakıyorum..
korktum yine de ne bilim,yatıyım ben en iyisi bol bol,zaten bulantılardan dolayı yatıyorum gerçi de..
ayy nolur dua et bişey olmasın
Allahım herkesinkini korusun benimkini de..
evet devlet hastanelerinde ücretsiz ben aile hekiminde yaptırdım yanlız aile hekimi kan tahlillerinden 3 tanesini biz yapamıyoruz dedi 3 kan tahlilini dışarda yaptırdım bende 100 kusur para verdim çok pahalı özeller ikili tarama testinide eğer özel dokotrumda devam etseydim 160+150 gibi bi para alıcaktı ben sigorta anlaşmalı özel hastaneye gittim ayın 25 ne gün verdiler ikili test için 12+25 tl ücreti çok uygun bence tavsiyem sigorta anlaşmalı özel hastanelerden yana arkadaşlar devlet hastaneleride çok kalabalık kuyruktu sıraydı bütün günü gidiyo insanın ben çalıştığım için zor oluyor sizler ne zaman gidiyosunuz ikili teste ilk kim gidicek acaba hayırlısı olur inş hepimizde güzel haberlerimizle geliriz
Aminn canımm korkma dinlen agır kaldırma merdıven cok cıkma vs vs bılıyorsundur sen ılk 3 ay cok onemlı derler ama Rabbım kısmet etmişse hiç birşey olmaz atlasanda zıplasanda yavrun tutunur ve inşallah bıran önce atlatırız şugünleri ılk zamanlar kasık agrısından yatamıyorumdum sonra mıde yanması deli gibi ekşi yedım çok şukur gectı hepsı gecıyor ya bakalım daha neler yasayacagız :))
sen ne güzel 3 ayı bitirdin maşallah..
sürekli yatıyorum zaten,çok baş ağrım ve bulantım oluyo,hiçbir iş yaptığım yok..
ben tedbirimi alıyorum gerisi Allahın takdiri..nasip artık..
şu bulantılarımın da geçtiğini göreyim inşallah ben de..
bişey olmasın hepimiz 9 ayı sağ salim tamamlayalım inşallah,ne zormuş hee..
Canım ben şimdiki düşünceme göre ikili teste gitmicem sanırım
Çünkü kesin bir sonuç değilmiş ve sonuç güzel çıksa da, bebekte o rahatsızlığın olma ihtimali varmış, ben uzmantvde izledim doktor kesin bir sonuç değildir dedi.
Ben yaptırsam da, doğuma kadar çocuğum hasta mı diye üzülecem, yaptırmasam da aynı şey..
Ama bu şu anki düşüncem, yani biraz da etrafımdakilerin etkisiyle böyle düşünüyo olabilirim..
Burda cemaatte hoca olan bi ablamız var, o ben yaptırmadım, kafamı karıştıramam öyle testlerle dedi..
Allah'ın verdiğine karşı gelemem dedi..
Belki o ve diğerlerinin sözleriyle böyle bir karar aldım bilmiyorum
Sizlerle burda konuşunca belki fikrim değişir bilmiyorum ki:44::44::44::44::44:
benımde dusncem yaptırmamak canım aynı sekılde doktorumun sekreterıde dedi bana cok aşırı yanılma oluyormuş bu testlerde eger aldırmayı dusunmuyorsan boşuna kafanı meşgul edip hamillegini zehir etme dedi...ayrıca yakın arkadasımada doktoru dedi bebeğiniz özürlü filan aldırmadı hep dua etti sımdı yaramaz mı yaramaz sağlıklı bır kızı varyıne ust komsumun yengesınede özürlü denmiş oda aldırmamış sağlıklı doğmuş yeğeni rabbimden ne gelirse ben ufacık cana kıyamaya utanırım yaptırıp kafamı meşgul etmek ıstemıyorum rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin inşallah
Canım inşallah Allah'ın izniyle o güzel günleri bizler de görürüz..
Annelik çok başka birşey ben yaptırsam da kötü sonuç çıksa da aldıramam ki bebeği
Rabbim bizi ve yavrularımızı musibetlerden kötü hastalıklardan korusun inşallah..
çok teşekkür ederim,cevaplara öyle rahatlıyorumki..
moralimi bozmıcam o halde,Allah korusun inşallah bişey olmıcaktır..
Kizlar yaaaa su an 9+3teyim, sizde durumlar nasil bilmiyorum ama ayaga kalktigm an basima inanilmaz bir ağrı giriyor. Adim attikca zonkluyor başım. Ayni durumda olan? Ya da tavsiyede bulunabilecek olan var mi? Yardm lütfen
Bana arada oluyor oyle dun oldu hatta yattım bütün gozlerim bile zonkluyordu ayaga kalkınca sonra geçti kendiliginden. Kendiliğinden geçiyor diğer bütün şikayetler gibi. Çalışıyorsan Allah yardımcın olsun ben okula gittigim icin boyle gunlerde yatip dinleniyorum asıyorum okulu.
kızıma hamileyken çok oluyordu yatıp uyursam anca geçiyordu ilaçta alamıyosun tansiyonun yükseliyor olabilirmi acaba bir ölçtür istersen geçmiş olsunKizlar yaaaa su an 9+3teyim, sizde durumlar nasil bilmiyorum ama ayaga kalktigm an basima inanilmaz bir ağrı giriyor. Adim attikca zonkluyor başım. Ayni durumda olan? Ya da tavsiyede bulunabilecek olan var mi? Yardm lütfen