Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu foruma ilk defa yazıyorum. 8 haftalık hamileyim :).Mide bulantım ve uykusuzluk sorunum var. O yüzden sanırım. Yeterince sevinemiyorum henüz.

canım benimde 5 nisanda bende çok heyecanlıyım :) habersiz bırakma bizi göreceğine de eminim canım :))) allah nazardan saklasınnn

aminnnnnnn hepmizinkiniii.cok ama cok mutluyummmm gittim gördüm bugn bibişimi 5+1 olmusss :) kubban olsun annesi 15 gün sora kalb atıslarını dinlemeyee gitcesss ay ayaklarm yürümüoda sanki hawada ucuorummm :)

aminnnnnnn hepmizinkiniii.cok ama cok mutluyummmm gittim gördüm bugn bibişimi 5+1 olmusss :) kubban olsun annesi 15 gün sora kalb atıslarını dinlemeyee gitcesss ay ayaklarm yürümüoda sanki hawada ucuorummm :)

valla canım aynen bende öyle bugun avm ye gittim bebek magazalarına girip alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi diyorum cinsiyeti belli olsun önce çok çok heyecanlıyım eşim benden beter yarın doğsun istiyor nerdeyse :)))

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu foruma ilk defa yazıyorum. 8 haftalık hamileyim :).Mide bulantım ve uykusuzluk sorunum var. O yüzden sanırım. Yeterince sevinemiyorum henüz.

canım hoşgeldin aramıza :))) sık dişini 10 haftada geçiyormuş bulnatılar.. uyku problemi bendede var :)))

Selam Arkadaşlar ;

Pazartesi günü kontrole gidecektim fakat dün akşam üstü kahverengi bir akıntı geldi. Hemen doktora gittik. Ultrasonda kontrolü sonucu kesenin durduğunu ve içinin dolu olduğunu gördü. KEsenin etrafında herhangi bir kanama olmadığını fakat dinlenmem gerektiğini belirtti. Bunun yanında kan uyuşmazlığımız olduğu için uyuşmazlık iğnesi artı düşük koruyucu iğne vurdurdu. Günde 3 tane almak üzere Progestan verdi.

Dün o telaşla doktora sormayı unuttum. Bu kahverengi akıntı şimdi kanamaya dönüşmeye başladı. Kaç günde kesilir bu kanama ? Acaba düşük tehlikem mi var kızlar ??

Eveet bugün bebişimin kalp atışlarını dinleyeceğim inşalah.! Tuhaf duygular içiersindeyim..Karmakarışık duygular..

Canımm sağlıklı bir şekilde bebeişini kucağına alırsın inşallah. Kalp atışlarını duyunca yaz lütfen duygularını..

Canımm sağlıklı bir şekilde bebeişini kucağına alırsın inşallah. Kalp atışlarını duyunca yaz lütfen duygularını..

Amin.! Tüm bebek bekleyen anneler sağlıklı sihatli bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar,bende dahil.. P.tesi günü yazarım neler hissettiğimi..Yani tabi kelimeleri nasıl bulucam yazmak için bilmem

merhaba kızlar..ben de hamileyim.pazartesi günü kese var mı diye bakmaya gidicez.umarım bebeğim gerçekten ordadır.kalp atışlarını duymadan orda olduğuna inanamam...

Bizimkidün korkuttu. Kanamam halada devam ettiği için korkum devam ediyor.

Dikkat et,yorma kendini...Kanama hakkında bilgi sahibi değilim ama hala devam ediyorsa en azından Dr.una bir tlfon aç istersen..En azından kafansa soru işareti kalmaz..

selam canım benim arkadaşımın ( doğum yapalı 16 ay oldu) başına gelmişti bazen rahim büyüdüğü için damarlar kanama yapabiliyor çok nadirde olsa kafana takma kanama nın devam etmesi normal progestan korur ama kanıda sulandırır o kanama nın korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.. içini ferah tut devam ederse tabiki tekrar doktoruna başvur derim canım..

Amin.! Tüm bebek bekleyen anneler sağlıklı sihatli bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar,bende dahil.. P.tesi günü yazarım neler hissettiğimi..Yani tabi kelimeleri nasıl bulucam yazmak için bilmem

benimde perşembe günü kontrolum çok ama heyecanlayım.. bir kalp atısını duyayım birde şu ense kalınlığı ölçümü 11-14 ü bir atlatalım en kısa zamanda başka bişey istemiyorum.. bu arada 11 14 testini 13 haftada yaptıracağım cinsiyetini de beraberinde ögrenebileyim diye.. :)))

Selam canım sabah yine acile gittik çünkü çok arttı. Kendi doktorum nöbetçi olmadığı için başka bir doktor karından baktı. ve keseyi göremiyorum sanırım düşük başlamış yada düşürmüşsün. Yarın kendi doktoruna yine gel dedi. Çok korkuyorum.

merhaba arkadaslar bende 8 haftalık hamileyim inş hepimiz saglıklı bi şekilde bebişlerimzi alırız kucagımıza

umarım bebeğin çok güçlüdür ve annesini bırakmaz...

merhaba canım benimde sat 19 subat ben keseyi gördüm inşallah önümüzdeki hafta kalp atışını da duyucam. senin durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…