canım benimde 5 nisanda bende çok heyecanlıyım :) habersiz bırakma bizi göreceğine de eminim canım :))) allah nazardan saklasınnn
aminnnnnnn hepmizinkiniii.cok ama cok mutluyummmm gittim gördüm bugn bibişimi 5+1 olmusss :) kubban olsun annesi 15 gün sora kalb atıslarını dinlemeyee gitcesss ay ayaklarm yürümüoda sanki hawada ucuorummm :)
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu foruma ilk defa yazıyorum. 8 haftalık hamileyim :).Mide bulantım ve uykusuzluk sorunum var. O yüzden sanırım. Yeterince sevinemiyorum henüz.
Canımm sağlıklı bir şekilde bebeişini kucağına alırsın inşallah. Kalp atışlarını duyunca yaz lütfen duygularını..
Bizimkidün korkuttu. Kanamam halada devam ettiği için korkum devam ediyor.
Selam Arkadaşlar ;
Pazartesi günü kontrole gidecektim fakat dün akşam üstü kahverengi bir akıntı geldi. Hemen doktora gittik. Ultrasonda kontrolü sonucu kesenin durduğunu ve içinin dolu olduğunu gördü. KEsenin etrafında herhangi bir kanama olmadığını fakat dinlenmem gerektiğini belirtti. Bunun yanında kan uyuşmazlığımız olduğu için uyuşmazlık iğnesi artı düşük koruyucu iğne vurdurdu. Günde 3 tane almak üzere Progestan verdi.
Dün o telaşla doktora sormayı unuttum. Bu kahverengi akıntı şimdi kanamaya dönüşmeye başladı. Kaç günde kesilir bu kanama ? Acaba düşük tehlikem mi var kızlar ??
Amin.! Tüm bebek bekleyen anneler sağlıklı sihatli bir şekilde bebeklerine kavuşsunlar,bende dahil..P.tesi günü yazarım neler hissettiğimi..Yani tabi kelimeleri nasıl bulucam yazmak için bilmem
selam canım benim arkadaşımın ( doğum yapalı 16 ay oldu) başına gelmişti bazen rahim büyüdüğü için damarlar kanama yapabiliyor çok nadirde olsa kafana takma kanama nın devam etmesi normal progestan korur ama kanıda sulandırır o kanama nın korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.. içini ferah tut devam ederse tabiki tekrar doktoruna başvur derim canım..
Bizimkidün korkuttu. Kanamam halada devam ettiği için korkum devam ediyor.
Selam canım sabah yine acile gittik çünkü çok arttı. Kendi doktorum nöbetçi olmadığı için başka bir doktor karından baktı. ve keseyi göremiyorum sanırım düşük başlamış yada düşürmüşsün. Yarın kendi doktoruna yine gel dedi. Çok korkuyorum.
merhaba arkdslr hepnisin bebişleri hayrlı olsun Allah kucagımza alacagımz günü nasip eder inş.bende hamile oldugmu 2 gündr ögrendim idrar testiyle SAT 19subat .c.tesi doktora gidicem bakalım kan tahlili we ulturasonda ne cıkıcak
akrep burcu çocuklar ! çok şanslısınız anneler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?