Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

arkadaşlar hepinize merhabalar... nasip olursa bende kasım annesi olacağım. bu topiği kk da gezinirken rastladım. bizim kasım hamişleri olarak toplanıp muhabbet ettiğimiz bir başka topiğimiz daha var. orada da çok güzel muhabbbetler ve gelişmeler paylaşılıyor. isterseniz sizleride oraya bekleriz. birleşip muhabbbettimizi daha da koyulaştırabilriz. orası bu topikten daha aktif gibi geldi bana. görüşmek üzere...
sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...eklerini-bekleyen-annelerbuyurun-sohbete.html

canımm merhaba iyiyim senden nbr?? yeni gördüm yazını kusura bakma. herkes iyi gidiyorsun diyor kilo bakımından ama yinede endişe duyuyorum ara ara artık hareketler sertleşmeye başladı bazen canımı yakıyor ya inanılmaz :)

canımm merhaba iyiyim senden nbr?? yeni gördüm yazını kusura bakma. herkes iyi gidiyorsun diyor kilo bakımından ama yinede endişe duyuyorum ara ara artık hareketler sertleşmeye başladı bazen canımı yakıyor ya inanılmaz

bende 30 haftalik hamileyim ve benimde dogumum allahin izniyle 16.11.2012 de sizdede ayni günü görünce paylasmak istedim... allah yardimciniz olsun doguma sayili günler var ins saglikli bir dogum yaparsiniz...

mrb lar ben 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyordum ve 3 ay önce bıraktım bende anne olmak istiyorum ne zaman hamile kalırım acaba doğum kontrol hapını uzun süre kullanmam hamile kalma sürecini etkilermi ki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

merhaba bende 4 yıl kullandım ve bıraktığımda doktor bana 3 ay içinde kalamazsan gel dedi (kalamadım)ama benim başka sorunlarım vardı. doktoruma göre ilacı bırakınca birkaç ay içinde olmalıydı. tavsiyem muayene olmayı ihmal etme, çünkü ben çok uğraştım. Allah aratmasın..

kasım anneleri biraz topiğe bakın çok sessiz kalmış zaman azalıyor yarıyı geçtik ihtiyaçlar, eksikler, alınanlar derken telaş artıyor inşaallah rabbım hayırlısı ile doğurmamızıda sağlar ve hiç olmayanlarada bu duyguyu tattırır

eveeett kasım anneleri bebegimizin odasını hazırlamaya başladık diimi ??? az kaldı heyecan daha da artıyor :))

eveeett kasım anneleri bebegimizin odasını hazırlamaya başladık diimi ??? az kaldı heyecan daha da artıyor :))

Evt az kaldı ilk aylar nasıl geçti anlamamıştım çünkü hareketlerini hissetmiyorsun hazırlığın telaşın yoktu ama şimdi çok güzel ya varlığını bilmek anne olacak olma düşüncesi çok farklıymış

Evet başladık canım odamız boyanacak boyaları aldık, hazırlıklar bayrama kadar bitsin artık!!! onun için yaptığım herşey beni daha çok heyecanlandırıyor :))

Merhaba arkadaşlar, doğumlar yaklaşıyor, heyecan dorukta ve endişe... doktorumla konuştum.. ben tüple hamile kaldığım için bana sezeryanı önerdi ama normal doğum içinde bir sakınca yokmuş. kararı bana bıraktı anlayacağınız.. tabiki sezeryanı önerdiği için bende öyle düşünüyorum, zaten zorlukla elde edilmiş bir bebek normal doğumda kanalda kalması risk dedi. yani kararım sezeryan gibi. tabi bide epidural ve normal anestezi arasında karar vermek kaldı.. :18: ve ben sanırım epidural olucam.. ya siz??? normal mi sezeryan mı ve ne şekilde anestezi yöntemiyle olacak sınız????????

Çalışan bir Kasım annesi olarak 27 Eylülde izine çıkacağım için mutluyum..Artık dinlenme ihtiyacı hissediyorum..

Hazırlık olarak henüz çok birşey yapmadım.Yani şöyle ki;

Bebek odası yapmayacağım ilk etapta,park yatak alacağım o da arkadaşımdan hediye olacak,bebek arabası ve ana kucağı da arkadaşlarımdan hedie gelecek :) Kızımın amcası ve teyzeleri sağolsun :)

Hastane çıkışları aldım,2 tk.da hediye geldi..Bebeği olan arkadaşımdan tulumlar geldi..Nevresim aldım,2 tk.ımda hediye aldım :)Çok birşey alma taraftarı değilim kıyafet olarak çünkü çabuk büyüyorlar..Sadece bir kaç body alıcam ve olanlarla idare edeceğim..

Yıllık izinimde herşeyi yıkayıp ütüleyip hurçladım..İzine çıktığımda doğum çantamı hazırlayacağım..Bendeki durumlar böyle..

Hareketlerini hissetmek acayip güzel..Kızımla konuşuyorum.! Gittikçe daha güçlü hissediliyor hareketleri..Hatta ben karnıma birşey koyuyorum(yelpazem mesela) onu izliyorum sürekli hareket ediyor.. Anne kuzusu.!!

Ve sabırsızlanmaya başladım,acaba nasıl birşey,kime benziyor diye merak etmeye..Dört gözle bekliyorum yani anlayacağınız

Zaman su gibi vallahi..Daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim an..Şimdi günleri sayıyoruz..

benim de az kaldı hiçbir hazırlığım yok yeni taşındım ev dandini bebeişim gelecek odası bile yok

kızlar bir kaç saat once hastaneden geldim. 1 haftadır yatıyorum zübeyde hanım doğum evinde. kanımda enfeksiyon acaıp yukselmiş damardan antibiyotik tedavisi gördüm.. ve doğumdan önce acaip tecrube yaşadım. normal doğumuda gordüm, sezaryanıda , epidural sezaryanıda. artık en sonda epidural normal doğumuda gordum. kesınlıkle ve kesınlıkle en guzeli tabikide normal doğum. eger imkanlarınız varsa kesınlıkle normal doğumdan vazgecmeyın. yanımda yatan hasta cok guzel birşekilde bebegine baktı ve cok guzel emzirdi. mukemmeldi. sonra epidural normal doğum da ise tabiki süt sorunu yaşandı. kızlar doğumdan memnun kaldıklarını soylediler ama süt açısından iyi değildi. epidural sezaryan ise berbattı .. cok acı cektiler. baş ağrısı cok çektiler bebeklerine bakamadılar birininki erken doğmuştu zaten yanında deildi. diğer hastanın bebegi emziremediği ıcın sarılık oldu birkaç gün tedavi gordu. yani anlayacağınız kesınlıkle ve kesınlıkle anne ıcınde bebek içinde normal doğum gibisi yok bunu cok iyi anladım...

çok geçmiş olsun canım ya ve gerçekten fazlasıyla tecrübe etmişsin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herkesin durumu normale elverişli olur da bir avazda doğururuz..

sana bir sorum olacaktı 32.haftada alınan çalışabilir raporu için 32.haftanın içinde alabılır mıyız yoksa tam doldurup 32+7mi olunca alabılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…