Merhaba,
Bende de gebelik şekeri çıktı..Önce çok moralim bozuldu ama sonra çoğu hamilede çıktığını öğrendim..Bana rapor çıkartıldı cihaz aldım ölçüm yapıyorum..Yarın ölçüm listemle dr.a gidicem..Öyle bir haftaya denk geldi ki tam bayram haftası ölçüme başladım..Dediğin gibi,tatlılar,börekler dolmalar.!! Bayram boyunca 1 dilim baklava yedim :) Bayram sonrası işe başladım evden yemek getiriyorum..Zyt.sebze yemeği ve 1 kase yoğurt şeklinde oluyor bu da..Pilav-makarnayı ve hamur işlerini kestim.Çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum..Ama yinede bazen yüksek çıkıyor şekerim..Meyvadan kaynaklandığını düşünüyorum,bakalım yarın dr.la konuşucam..Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi daha ne isteriz...
Hee bir de bende ödem çok erken başlamıştı..26 gün izinliydim,evdeyken hç şişmedi yaa.!! İş yapıyodum mesela,uzatıyodum dikiyodum ayakları hiç şiş olmuyodu,ama 3 gündür işe başladım yine balon oldu ayaklarım..12 saat çalışıyorum masa başında ayaklarımın altında yükseklik de var ama yok fayda etmiyor..Akşamları artık penguen gibi yürüyorum,cidden canımı yakıyor ayak ağrıları..Asıl zor zamanlara şimdi girdik,bakalım nasıl geçecek..