• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

bayanlar bende beşik taraftarıydım ancak oyun parkını çok tavsiye eden arkadaşlarım var kafam karıştı.... Bu oyun parkı normal beşik gibi sallanmada sıkıntı oluşturmıyormu . Özellikle kullanıpta memnun olanlarımız varmı acaba aramızda ???

benim 5,5 aylık oldu 5 kilo aldım bende bilmiyorum biraz fazla geldi bana
bi arkadaşım var 4,5 aylık daha hiç kilo almadı benim gidişat kötü :56:

Bensu ben oyun parkı aldım canım kurup baktık ben ilk yıllar için yeterli olacagını duşundum mutlaka gidip bakmalı ve içine sinecek şekilde incelemelisin beşik gibi arzu edilirse sallanma özelligi yapmışlar elinde hafif dokunuşlarla sallıyorsun ıkı adet tekerlegi mevcut bır tarafı yukarı kaldırıp ıstedıgın yere kolaylıkla taşıyabiliyorsun ben epey bir baktım içime sadece bir tanesi sindi tavsiye ederim isterse toparlanıp cantasına konup sehirler arası da yanınızda taşıyabilirsiniz bana pratik geldi ilk yıllar için

Kızlarr kilo durumunuz ne alemde ???? Valla fazla gereksiz şeyler yemiyorum , yalnız yoğurduma sütüme çok önem veriyorum o halde bile havamı yarıyor anlamadımm. KİLO alıyorummmmmmm(::::
58 kiloydum şu anda 64 kiloyum yaklaşık 6 kilo aldım. Ki ilerleyen aylada dahada fazla kilo alma düşüncesi beni ister istemez korkutuyor.

bende 55kgdum suan 61kiloya yaklaştım:17: normal mi acaba?? ona faydalı olacak yarayacak seyler yiyorum.. acaba hareketsiz miyiz????:44:

kasım annelerınden neden kımseler yok ki oysa tam bebeklerın hareketlerının hissedildiği kıyafetlerin alınmaya başlandığı bir dönemdeyiz

Oğluma nerdeyse herseyini aldık...odasi oda icin tekstilleri puseti büyük çoğunlukla kıyafetleri :)) dünyada bebek alışverişi yapmaktan daha guzel bir şey yokmuş megerse ne düğün evlilik vs..bence en zevklisi bebeğim icin yaptıgım alisveris
Uzunca bir excel listem var aldıkta eksiklerin yanına not alıyorum hala almayıp beklettiklerim de var tabii ki onların yanına da nerede beğendiğimi ve model - fiyat ekliyorum ki sonra deli tavuk gibi aranmayayım :) bu ay ortasında odasının boyası yapılacak sonra mobilyalarını getireceğiz sonra da mınızın eşyalar yavaş yavaş yıkanır ütülenip yerlerine yerleşecek kudurugumun gelmesini bekleyeceğiz...herkese keyifli bir hamilelik alisveris zamanı dilerim sevgiler

Oğluma nerdeyse herseyini aldık...odasi oda icin tekstilleri puseti büyük çoğunlukla kıyafetleri :)) dünyada bebek alışverişi yapmaktan daha guzel bir şey yokmuş megerse ne düğün evlilik vs..bence en zevklisi bebeğim icin yaptıgım alisveris
Uzunca bir excel listem var aldıkta eksiklerin yanına not alıyorum hala almayıp beklettiklerim de var tabii ki onların yanına da nerede beğendiğimi ve model - fiyat ekliyorum ki sonra deli tavuk gibi aranmayayım :) bu ay ortasında odasının boyası yapılacak sonra mobilyalarını getireceğiz sonra da mınızın eşyalar yavaş yavaş yıkanır ütülenip yerlerine yerleşecek kudurugumun gelmesini bekleyeceğiz...herkese keyifli bir hamilelik alisveris zamanı dilerim sevgiler

ne güzel şimdiden hayırlı olsun, sağlıkla kullansın herşeyini minnoş;) ben kıyafet dışında henüz bişey almadım.. eylül-ekim gibi almayı düşünüyoruz. insan onun için bişey yaparken mest oluyor gerçekten.... kuzucuklarımız sizi şimdiden çooooooooooooooooooook seviyoruz:16::16::16:

Bu nasil bir sevgi bende bilmiyorum :) tutumları koklayip kendimi onlara sarılırlarsa buldum kac kere :) annelik olsa gerek,,,
Şükürler olsun Rabbim herkesin evladını korusun bagislasin

bayanlar bende beşik taraftarıydım ancak oyun parkını çok tavsiye eden arkadaşlarım var kafam karıştı.... Bu oyun parkı normal beşik gibi sallanmada sıkıntı oluşturmıyormu . Özellikle kullanıpta memnun olanlarımız varmı acaba aramızda ???

ben ilk kızımda oyun parkı kullandım cok memnun kaldım canım şuan 2. bebişimizi bekliyoruz yine oyun parkı kullanacağım cok rahat ve pratik hemde hafif kolayca yer değiştire biliyorsun sallanma olayıda rahat tavsiye ederim canım:3:

kızlar bende orta dereceli albüm oluşmuş ayaklarım şişti çok 1 haftada 2 kiloya yakın kilo aldım birden
doktor tuz ve ekmeği kesti 4-5 gündür yemiyorum hiç baya indi ayaklarım ama hep kendimi aç hissediyorum ekmeğin yerini bişey tutmuyo meyve yogurt süt vs. onlarla geçiştiriyorum bakalım kontrole gidicem ne diyecek

kızlar bende orta dereceli albüm oluşmuş ayaklarım şişti çok 1 haftada 2 kiloya yakın kilo aldım birden
doktor tuz ve ekmeği kesti 4-5 gündür yemiyorum hiç baya indi ayaklarım ama hep kendimi aç hissediyorum ekmeğin yerini bişey tutmuyo meyve yogurt süt vs. onlarla geçiştiriyorum bakalım kontrole gidicem ne diyecek

çok geçmiş olsun aman dikkat et ikinizede birşey olmasında

ablamda vardı oyun parkı gacır gucur ses çıkartıyo

benim 5,5 aylık oldu 5 kilo aldım bende bilmiyorum biraz fazla geldi bana
bi arkadaşım var 4,5 aylık daha hiç kilo almadı benim gidişat kötü :56:

ben 10 kilo aldım seninle aynı gün gebeliğim ayaklarımda çok fazla ödem ver biraz yürüsem diz kapaklarımdan aşağısı ağrıyo ne yapacam bilmiyom hayırlısıyla bir doğsaydı

ben 10 kilo aldım seninle aynı gün gebeliğim ayaklarımda çok fazla ödem ver biraz yürüsem diz kapaklarımdan aşağısı ağrıyo ne yapacam bilmiyom hayırlısıyla bir doğsaydı

ödemden kaynaklanıyo zaten kilonun bi kısmı benim azaldı ödemim ama kilom aynı bakalım yarın gidicem ne diyecek işallah çok kilo almayızzz

şeker yüklemesinde şekeri çıkıp diyet yapanlar varmı?hamileyken diyet yapmak çok kötü oluyo.birde kasılmalarım var.kasılmalarınızı tarif eder paylaşırmısınız

bende 55kgdum suan 61kiloya yaklaştım:17: normal mi acaba?? ona faydalı olacak yarayacak seyler yiyorum.. acaba hareketsiz miyiz????:44:

mrb tatlımmm nbrr.ramazan falan yogunluktan artık hiç nete oturamıom kaynımlar falan almanyadan geldiler .kilonu yazmısında bence cok normal doktorlar heray için 1 kilo öneriolar fazla almamaya calısmalısın diolar bende 54 kilo idim suan 60 heray için 1 kilo :) inş bu aydan sonra fazla almayızzz demin birinin yazısını okudum 5 aylık hamileymiş hiç kilo almamıs way anasını :S .ay bnm cadıyı bi gör kıpır kıpır :) sen ne alemdesn

mrb tatlımmm nbrr.ramazan falan yogunluktan artık hiç nete oturamıom kaynımlar falan almanyadan geldiler .kilonu yazmısında bence cok normal doktorlar heray için 1 kilo öneriolar fazla almamaya calısmalısın diolar bende 54 kilo idim suan 60 heray için 1 kilo :) inş bu aydan sonra fazla almayızzz demin birinin yazısını okudum 5 aylık hamileymiş hiç kilo almamıs way anasını :S .ay bnm cadıyı bi gör kıpır kıpır :) sen ne alemdesn

ben de 7 aya giriyorum 54 le hamile kaldım şu an 60 hızlada artıyo ilk hamileliğimde 17,5 kilo aldım kilo alımı son 3 ayda daha fazla oluyo hem anne hem de bebek için o yüzden çok takılmayın sağlıklı olsunda zaten doğumda üç ay sonra kilolar gidiyor.....emziren anneler daha çabuk veriyor....

kızlar hepinize hayırlısı ve saglıklı doğumlar diliyorum.
ben sizlerden yardım istiyorum hamileliğimin başından beri asg tıp ta dr. süleyman beye gidiyorum ancak son 2 kontrolde ilgisiz ve alakasız geldi. ben sizlerden iyi bir doktor isitorum eryaman da oturuyorum doğum için devlet hast. dusunuyorum cok yuklu mıktarlarda doğum ücreti ödeyemem. yenimahalle devlet hast. dusunuyorum ordakı doktorlar hakkında bılgısı olan hatta doktor tavsiye edebilecek varmı acaba birde yaklasık 27 haftalık olduk bu saatten sonra doktorlar kabul eder mı beni lokman hekım cok kalabalık ve doğum 2000 baslıyor akropol 1500 baslıyor koru 2000-3000 hrs 3000 fatih 3500 bu mıktarları vermektense prensesime daha ıyı bırseyler yapar dogumdan sonra harcarım dıye dusunuyorum sizce

kızlar hepinize hayırlısı ve saglıklı doğumlar diliyorum.
ben sizlerden yardım istiyorum hamileliğimin başından beri asg tıp ta dr. süleyman beye gidiyorum ancak son 2 kontrolde ilgisiz ve alakasız geldi. ben sizlerden iyi bir doktor isitorum eryaman da oturuyorum doğum için devlet hast. dusunuyorum cok yuklu mıktarlarda doğum ücreti ödeyemem. yenimahalle devlet hast. dusunuyorum ordakı doktorlar hakkında bılgısı olan hatta doktor tavsiye edebilecek varmı acaba birde yaklasık 27 haftalık olduk bu saatten sonra doktorlar kabul eder mı beni lokman hekım cok kalabalık ve doğum 2000 baslıyor akropol 1500 baslıyor koru 2000-3000 hrs 3000 fatih 3500 bu mıktarları vermektense prensesime daha ıyı bırseyler yapar dogumdan sonra harcarım dıye dusunuyorum sizce

Back