Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr kilo durumunuz ne alemde ???? Valla fazla gereksiz şeyler yemiyorum , yalnız yoğurduma sütüme çok önem veriyorum o halde bile havamı yarıyor anlamadımm. KİLO alıyorummmmmmm:::
58 kiloydum şu anda 64 kiloyum yaklaşık 6 kilo aldım. Ki ilerleyen aylada dahada fazla kilo alma düşüncesi beni ister istemez korkutuyor.
Oğluma nerdeyse herseyini aldık...odasi oda icin tekstilleri puseti büyük çoğunlukla kıyafetleri :)) dünyada bebek alışverişi yapmaktan daha guzel bir şey yokmuş megerse ne düğün evlilik vs..bence en zevklisi bebeğim icin yaptıgım alisveris
Uzunca bir excel listem var aldıkta eksiklerin yanına not alıyorum hala almayıp beklettiklerim de var tabii ki onların yanına da nerede beğendiğimi ve model - fiyat ekliyorum ki sonra deli tavuk gibi aranmayayım :) bu ay ortasında odasının boyası yapılacak sonra mobilyalarını getireceğiz sonra da mınızın eşyalar yavaş yavaş yıkanır ütülenip yerlerine yerleşecek kudurugumun gelmesini bekleyeceğiz...herkese keyifli bir hamilelik alisveris zamanı dilerim sevgiler
bayanlar bende beşik taraftarıydım ancak oyun parkını çok tavsiye eden arkadaşlarım var kafam karıştı.... Bu oyun parkı normal beşik gibi sallanmada sıkıntı oluşturmıyormu . Özellikle kullanıpta memnun olanlarımız varmı acaba aramızda ???
kızlar bende orta dereceli albüm oluşmuş ayaklarım şişti çok 1 haftada 2 kiloya yakın kilo aldım birden
doktor tuz ve ekmeği kesti 4-5 gündür yemiyorum hiç baya indi ayaklarım ama hep kendimi aç hissediyorum ekmeğin yerini bişey tutmuyo meyve yogurt süt vs. onlarla geçiştiriyorum bakalım kontrole gidicem ne diyecek
çok geçmiş olsun aman dikkat et ikinizede birşey olmasında
bayanlar bende beşik taraftarıydım ancak oyun parkını çok tavsiye eden arkadaşlarım var kafam karıştı.... Bu oyun parkı normal beşik gibi sallanmada sıkıntı oluşturmıyormu . Özellikle kullanıpta memnun olanlarımız varmı acaba aramızda ???
benim 5,5 aylık oldu 5 kilo aldım bende bilmiyorum biraz fazla geldi bana
bi arkadaşım var 4,5 aylık daha hiç kilo almadı benim gidişat kötü
ben 10 kilo aldım seninle aynı gün gebeliğim ayaklarımda çok fazla ödem ver biraz yürüsem diz kapaklarımdan aşağısı ağrıyo ne yapacam bilmiyom hayırlısıyla bir doğsaydı
bende 55kgdum suan 61kiloya yaklaştım normal mi acaba?? ona faydalı olacak yarayacak seyler yiyorum.. acaba hareketsiz miyiz????:44:
mrb tatlımmm nbrr.ramazan falan yogunluktan artık hiç nete oturamıom kaynımlar falan almanyadan geldiler .kilonu yazmısında bence cok normal doktorlar heray için 1 kilo öneriolar fazla almamaya calısmalısın diolar bende 54 kilo idim suan 60 heray için 1 kilo :) inş bu aydan sonra fazla almayızzz demin birinin yazısını okudum 5 aylık hamileymiş hiç kilo almamıs way anasını :S .ay bnm cadıyı bi gör kıpır kıpır :) sen ne alemdesn