Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

doktorum 20. haftada tetanoz aşısı yaptırmamı söyledi aile hekimine gitmeyi düşünüyorum ama ablamın doktoru yaptırmadı gerçi aşının zararı olmaz gibi geliyo birde 3 kez yapılıyo diye duydum yaptıran varmı aranızda ve aile hekimliği aşı kartını hamileyken mi açıyo doğumdan sonramı?

Ben gecen hafta aile hekimliginde ilk doz asiyi oldum. Aski kartini verdiler iki kez daha gidicem diger dozlar icin. Amerikada bi arkadasim var ona da yapilmis tetanos asisi. Benim doktorum da uygun gordu. Bi sakincasi olsa ne doktorlarimiz ne de aile hekimligi boyle birseye kalkismaz bence. Gecmis olsun canim, bebisin saglikla gelsin.

ben 7 kilo aldım şimdien son bir ayda 3 kilo birden aldım ne yapacam bilemiyorum

benim iki teyzem de hala ve teyze çoçuklarıyla evli 3 er çocukları var maşallah hiç birinde birşey yok içini ferah tut 2 li teste bişe yoksa yoktur

bende gittim 21 haftalıktan itibaren yapıyoruz dediler haftaya gidicem bence de gerekmese vermezdi doktor özellikle eğer bebek sezeryanla olursa kullanılan aletlere karşı korurmuş. Sana da çok geçmiş olsun bebişimize haftalar kaldı Allah sağ salim kavuştursun.

Şunu anladım ki annenin ilk hissettiği her zaman doğruymuş.! Hamile olduğumu öğrendiğim an "kızım olacak" demiştim.!Kızım oluyormuş.!

2li testten bu yana oğlum olacağı söylenmişti..Çevremdeki herkes "oğlun olacak" dedi..Hatta sonra bamyayı görmüştük Ama dün renkli ultrasonda %100 kız dediler..Başka sevindim,içimde kız varmış sanırım..

Herşeyi normal,gelişimi haftasına göre çok iyi asıl önemli olan bu..Kızım ellerini yüzüne dayamış ağzını açıp kapatıyordu..Yesin onu annesi.! 3 boyutlu görüntülerin cd olarak verdi hastane..Ama yinede çok net değil,3 hafta sonra kontrole gidicem tekrar renkli ultrasona giricem..O zamana biraz daha büyümüş olur dedi doktor..He bir de şeker yüklemesi yapılacak..

Herşey yolunda gitsin de kızı erkeği farketmez...

öncelikle sevindim hayırlısı olsun 2 li testi yaptırırken doktor bana oğlan gibi dedi 3 aylıktım o zaman 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi 1ay sonra erkek olduğu kesinleşti pazartesi ayın 9 unda detaylı ultrasyona girdim orda da erkek sağlıklı olduğu kesin dedi fakat kağıtta nazal kemik görüldüğü yazıyo bu ne anlayamadım doktora kontrole girince sorcam. muhtamel doğum tarihi 3 kasım çıktı sizin kaçı yakınız galiba birde şeker yüklemesi ne zaman

arkadaşlar aranızda henüz çok yeniyim siteyi yeni yeni tanıyorum bende 5 aylık hamileyim :) ve kasım 17 civarı anne olacagım inş konuyu görünce hem bir merhaba demek hemde hamileligimi paylaşmak istedim herkesin hamileligi hayırlı olsun kolay dogumlar inş hepimize görüşmek dilegiyle...

arkadaşlar bebelerinize oda yapacak mısınız??? yoksa parkyataklar moda şimdi onun gibi bişeyle mi idare edeceksiniz biz birkaç gündür konuşmaya başladık ve ne yapacağımı bilemiyorum

sanırım 6. ayda yapılıyor şeker yüklemesi

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun..

Aynen benimde öyle oldu..2li testte erkek gibi dendi,sonra erkek dendi..Ama renkli ultrasonda kız :):))) Hatta ben bir kaç body falan almıştım..Acele etmemek lazımmış anladım bunu :)) Benim 21-22 kasım gibi doğumum..Şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor öyle biliyorum ben,zaten çağırıldığım hafta da 24.hafta..

Nuruderya
sana da hayırlı olsun canım..

Pelinsercan; ben de park yatak alıcam..Odayı 1 yaşında falan yapmayı düşünüyorum..Çünkü gece sürekli kalkıcaz,emziricez ilk etapta y.odasında yanımda olması daha iyi..Ki çalışan anne olucam ben uykum yeterince bölünecek bir de odadan odaya dolanmayalım :))

çok güzel mobilya beşikler var ama kullanışsız biraz tabi çocuğa görede değişiyor bide taşımak mesele onu park yatak düşünüyorum bende ama çevremdekiler sıcak bakmıyo alışmışlarya beşiğe
bide o beşik nerede duracak oturma odasında mı yatak odasında mı o da sorun ay ayyyyy

çok güzel mobilya beşikler var ama kullanışsız biraz tabi çocuğa görede değişiyor bide taşımak mesele onu park yatak düşünüyorum bende ama çevremdekiler sıcak bakmıyo alışmışlarya beşiğe
bide o beşik nerede duracak oturma odasında mı yatak odasında mı o da sorun ay ayyyyy

desire79 sagol canım hepimizin bebegi hayırlı olsun inş benim ki de kız bu arada :).bende park yatagı tercih edenlerdenim kızlar hem tekerlekli istedıgınız odaya taşıyabiliyorsunuz hemde beşik gibi sallanma özelligi var ilk başta benım tereddütlerim vardı fakat sonradan içime sindi görünüş olarak oyle aman aman güzel degil ama bizim için kullanışlı olması onemli oldugu için onu tercih ettik istediginiz zamanda katlayıp şehirler arası yolculukta yanınızda götürebiliyorsunuz düşünenlere tavsiye ederim Massimo Ricco | siz mutlu olun yeter nazar boncuklu olan model digerleri göre daha saglam ve buyuk

Massimo Ricco | siz mutlu olun yeter => buradaki oyun parkları çok hoş

arkadaslar bende 20. haftaya yeni girdim ama hala daha tam olarak bebek hareketlerini hissettiğimden pek emin değilim.bu zamana kadar bı sıkıntı yok gebeliğim de sadece hreket falan hissetmıyorum karnımda acaba kıloluyum ondan mı? 1.75 boyum 90 kılom sizler ne durumdasınız bılgısı olan yardımcı olabılır mı?

ben de 24. haftadayım ve 2 haftadır hissediyorum hareketlerini bence normal..

Kızlarr kilo durumunuz ne alemde ???? Valla fazla gereksiz şeyler yemiyorum , yalnız yoğurduma sütüme çok önem veriyorum o halde bile havamı yarıyor anlamadımm. KİLO alıyorummmmmmm:::
58 kiloydum şu anda 64 kiloyum yaklaşık 6 kilo aldım. Ki ilerleyen aylada dahada fazla kilo alma düşüncesi beni ister istemez korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…