doktorum 20. haftada tetanoz aşısı yaptırmamı söyledi aile hekimine gitmeyi düşünüyorum ama ablamın doktoru yaptırmadı gerçi aşının zararı olmaz gibi geliyo birde 3 kez yapılıyo diye duydum yaptıran varmı aranızda ve aile hekimliği aşı kartını hamileyken mi açıyo doğumdan sonramı?
benim bugün 21 hafta oldu 4,5 kilo felan aldım fazlamı acaba son 15 günde 1,5 kilo almışım. dr. biraz fazla gibi ama şimdilik dur bakalım izleyelim dedi
bide ben vejeteryanım et felan hiç yemiyorum buna rağmen kilo alıyorum anlamadım gittiiiiii ama iştahım arttı daha geç doyuyorum artıkk
mrb kızlar ben hic kilo almadım 19 haftaya girdim bide akraba evliliği benimki çok korkuyorum 2 li testim iyi cıktı dr um 3 lü teste gerek görmedi sizce yaptırmalımıyım rabbim hayırlı evlatlar verir işallah
Ben gecen hafta aile hekimliginde ilk doz asiyi oldum. Aski kartini verdiler iki kez daha gidicem diger dozlar icin. Amerikada bi arkadasim var ona da yapilmis tetanos asisi. Benim doktorum da uygun gordu. Bi sakincasi olsa ne doktorlarimiz ne de aile hekimligi boyle birseye kalkismaz bence. Gecmis olsun canim, bebisin saglikla gelsin.
öncelikle sevindim hayırlısı olsun 2 li testi yaptırırken doktor bana oğlan gibi dedi 3 aylıktım o zaman 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi 1ay sonra erkek olduğu kesinleşti pazartesi ayın 9 unda detaylı ultrasyona girdim orda da erkek sağlıklı olduğu kesin dedi fakat kağıtta nazal kemik görüldüğü yazıyo bu ne anlayamadım doktora kontrole girince sorcam. muhtamel doğum tarihi 3 kasım çıktı sizin kaçı yakınız galiba birde şeker yüklemesi ne zaman
öncelikle sevindim hayırlısı olsun 2 li testi yaptırırken doktor bana oğlan gibi dedi 3 aylıktım o zaman 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi 1ay sonra erkek olduğu kesinleşti pazartesi ayın 9 unda detaylı ultrasyona girdim orda da erkek sağlıklı olduğu kesin dedi fakat kağıtta nazal kemik görüldüğü yazıyo bu ne anlayamadım doktora kontrole girince sorcam. muhtamel doğum tarihi 3 kasım çıktı sizin kaçı yakınız galiba birde şeker yüklemesi ne zaman
desire79 sagol canım hepimizin bebegi hayırlı olsun inş benim ki de kız bu arada :).bende park yatagı tercih edenlerdenim kızlar hem tekerlekli istedıgınız odaya taşıyabiliyorsunuz hemde beşik gibi sallanma özelligi var ilk başta benım tereddütlerim vardı fakat sonradan içime sindi görünüş olarak oyle aman aman güzel degil ama bizim için kullanışlı olması onemli oldugu için onu tercih ettik istediginiz zamanda katlayıp şehirler arası yolculukta yanınızda götürebiliyorsunuz düşünenlere tavsiye ederim Massimo Ricco | siz mutlu olun yeter nazar boncuklu olan model digerleri göre daha saglam ve buyuk
arkadaslar bende 20. haftaya yeni girdim ama hala daha tam olarak bebek hareketlerini hissettiğimden pek emin değilim.bu zamana kadar bı sıkıntı yok gebeliğim de sadece hreket falan hissetmıyorum karnımda acaba kıloluyum ondan mı? 1.75 boyum 90 kılom sizler ne durumdasınız bılgısı olan yardımcı olabılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?