mrb canım merak ettim de 3. hala belli olmadı mı??
12, haftada kız dedi 18 haftadada erkek dedi hayırlısı olur işallah ben antepliyim siz nerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım merak ettim de 3. hala belli olmadı mı??
Annecikler ya ben çok fena şiştim ayaklarım ellerim çok şiş hissediyorum siz de durum nasıl normal mi
12, haftada kız dedi 18 haftadada erkek dedi hayırlısı olur işallah ben antepliyim siz nerden
semacım evet tuzu kesmedim tatlı şeyleri hiç sevmiyorum ilk zamanlar hep ekşi yiyodum tuzu azaltayım baaklım ne olcak böyle giderse balon gibi olucam:)
bizde geçen gün gittik detaylı ultrason yapıldı çok uzun sürdü ama yarım saat felan sağlıklıymış bi problem yok dedi hayırlısıyla. aşı için sağlık ocağı ağustos sonlarına doğru çağırdı beni şeker yüklemesi ise 1 ay sonra yapılacakmış
ben hareketlerini hissediyorum artık iyice ama çok kuvvetli değil daha pıt pıt atıyo biri dürtüyo sanki ama içeriden bazen dönüyor galiba o zaman daha tuhaf oluyo ama o zamanlarda işi gücü bırakıyorum onu dinliyorum iş te yapamıycaz valla daha ileride daha hareketleri kuvvetlenecek çünkü bıdıkların
mrb kızlar ben hic kilo almadım 19 haftaya girdim bide akraba evliliği benimki çok korkuyorum 2 li testim iyi cıktı dr um 3 lü teste gerek görmedi sizce yaptırmalımıyım rabbim hayırlı evlatlar verir işallah
bizde geçen gün gittik detaylı ultrason yapıldı çok uzun sürdü ama yarım saat felan sağlıklıymış bi problem yok dedi hayırlısıyla. aşı için sağlık ocağı ağustos sonlarına doğru çağırdı beni şeker yüklemesi ise 1 ay sonra yapılacakmış
ben hareketlerini hissediyorum artık iyice ama çok kuvvetli değil daha pıt pıt atıyo biri dürtüyo sanki ama içeriden bazen dönüyor galiba o zaman daha tuhaf oluyo ama o zamanlarda işi gücü bırakıyorum onu dinliyorum iş te yapamıycaz valla daha ileride daha hareketleri kuvvetlenecek çünkü bıdıkların
Ben halaa hissetmiyorum bebişimin hareketlerini.! Annem sürekli soruyor "oynadı mı? hareket etti mi? hissettin mi?" "hayır yaa hayırr.!!"
Sağlıklı bir sorunda yok çok şükür ama henüz hissetmedim..İleri ultrason randevum 10 temmuzda..Yüzünü falan gördünüz mü peki? Yada çıktı verdilermi size?
kız mı olacak onların daha geç hissedilirmiş ama yinede bir fikrim yok.. sağlıklıysa bi sorun yoktur sıkma canını doktoruna sorarsın az kalmış zaten, benimde bu cuma 5 ayımız tam doluyor Allahın izniyle o gün bakalım ne durumda oğluşum
Yok sıkmıyorum canımı :) 15 günde bir görüyoruz nasılsa,Allaha şükür herşey yolunda gidiyor..Bazıları geç hissedermiş bende onlardanım sanırım..
Kız mı olacak? Ya bu konu acayip..2li testte dr."erkek gibi" demişti..Sonra kendi dr.umda "erkek" demişti,hatta bamyayı görmüştük ben birkaç parça body falan almıştım..Hatta ismi de hazır oğlumuz "Emir Poyraz" Geçenlerde "kız gibi sanki" dedi dr. "tam bomba olur yemin ediyorum herkes erkek biliyor,bende birşeyler almıştım" dedim "alma" dedi :))) bazen kızlarınkisi de erkek gibi gözükebiliyormuş,şiş duruyormuş..Baya baktı ama yok göstermedi minik kuşum
10 temmuzda belli olur artık sanırım..İleri ultrasonu bekliyciizz..Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez.!
Ben halaa hissetmiyorum bebişimin hareketlerini.! Annem sürekli soruyor "oynadı mı? hareket etti mi? hissettin mi?" "hayır yaa hayırr.!!"
Sağlıklı bir sorunda yok çok şükür ama henüz hissetmedim..İleri ultrason randevum 10 temmuzda..Yüzünü falan gördünüz mü peki? Yada çıktı verdilermi size?
benim bugün 21 hafta oldu 4,5 kilo felan aldım fazlamı acaba son 15 günde 1,5 kilo almışım. dr. biraz fazla gibi ama şimdilik dur bakalım izleyelim dedi
bide ben vejeteryanım et felan hiç yemiyorum buna rağmen kilo alıyorum anlamadım gittiiiiii ama iştahım arttı daha geç doyuyorum artıkk
1,5 Ayda 1,300 kg almıştım..Dr.um baya iyi gittiğimi söyledi,zaten tontişim hafif çapta :)) Pis tırsıyorum..Abur cuburdan uzağım sadece,meyvesiz duramıyorum bu yani..
Pelinsercan ;Benim herşeyim olaylıdır zaten :))) Mesela düğününe 1 hafta kala kolu çatlayan ve alçıya alınan kişi kim? Tabiki ben.!