Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

kızlar bende 19 haftalık oldum siz hareketlerini hissediyormusunuz ben 3-4 gündür bişeyler hissediyorum bi kıpırdamalar var içimde sanki içimde dönüyormuş gibi geliyor bana ne zaman tekme atacak acabaaaaa

Bende hissedememekten şikayetçiyim :) İllaki hareket ediyor ama hissetmiyorum sanırım...

Dün ilk kez birşey hisseder gibi oldum.. Bilmiyorum ki bebişimin hareketimiydi?

kızlar bende 19 haftalık oldum siz hareketlerini hissediyormusunuz ben 3-4 gündür bişeyler hissediyorum bi kıpırdamalar var içimde sanki içimde dönüyormuş gibi geliyor bana ne zaman tekme atacak acabaaaaa

aynı haftadayız seninle canım o kıpırdanmalardan ben de hissediyorum biraz daha güçlenince tekme atacak ben de bekliyorum

benim doktorda 16-18 hafta arasında 2. düzey ultrason istedi ama bi hastaneyi aradığımda 20-23 hafta arasında yapıyoruz dedi kafam karıştı siz ne zaman yaptırdınız.

Hamile kalmadan önce hep merak ettiğim bir duyguydu biz 18 haftalık olduk bende de içerden belli bir noktaya baskı oluyormuş gibi geliyor inşallah rabbim o tekmeleride hissetmeyi nasip eder heycanla o günü bekliyorum

ben haftaya yaptıracam ayrıntılı ultrasonu 20.hafta olacak o zaman dr. radyolog bi arkadaşı gelecekmiş muayenehaneye o yapacak asıl onların işi dedi dr. ultrasonu bizden daha iyi biliyolar dedi

benimde 19.haftam dr yaptır dedi 2 farklı merkezi aradım bir tanesi dr.muz 22.haftadan önce yapmıyor dedi ben de bekleyecem 22.haftayı ultrason için

Ben 17. Haftamda radyoloji bölumune gittim ultrasyon icin.doktorum birde baska gozgorsun diye yonlendirdi ama ayrintili ultrasyon bu muydu sormadim acikcasi. Birde tetenoz aşısı oldunuzmu

Renkli ultrason randevum 10 temmuzda..

O değilde bana erkek demişlerdi bamyayı görmüştük şimdi kız olabilme ihtimali de var dediler Nasıl yani görmüştük ama dedim..Kızınkisi de şiş durabiliyormuş bazen

Dr.baya baktı ama göstermedi birşey alma dedi birkaç parça almıştım bende body falan :) 10 temmuzda belli olacak :)

dün 2. düzey ultrasyonumuzu yaptırdık benim fıstık kızım çok sağlıklıymış o kadar tedaylı bakıyolar ki maşallah her ölçümümüz mükemmel çıktı 18 haftalık olduğundanmıdır bilmiyorum ama hiç bir hareket hissetmiyorum sadece ani hareketlerde kıramlar var. tetenoz aşısı için 20 hafta iken yaptır dedi

2. düzey ultrasyonumuzu dün yaptırdık maşallah dünya tatlısı bir kızım var sapasağlam doktor ayakları çok güzel dedi:) 18 haftalık şu an 20 haftalıkken tetenoz aşısını yaptırın dedi 24 haftalıktada şekere bakacakmış heycanla gün sayıyoruz Zeynep Melis hanımla beraber:)

slm kızlar nbrsnz uzun süredr giremiorm hepnzn bibişleri belli olms .tabi bnmkide belli oldu benmde prensesim olcak :) bugnlerdede bi damar atar gibi kıpırdanmalar war :)

mrb kızlar ben 3. bebeğime hamileyim kasım 20 de doğacak işallah 2 li test yaptırdım normal çıktı 3 lü testde gerek görmedi doktorum sizce yaptırmalımıyım

mrb kızlar ben 3. bebeğime hamileyim kasım 20 de doğacak işallah 2 li test yaptırdım normal çıktı 3 lü testde gerek görmedi doktorum sizce yaptırmalımıyım

yaptırma zaten sınır oluyorum şu testlere ... ikili iyi cıktıysa ucluye gerek yok kotu cıkarsa uzulursun benım oyle oldu ama ikili ıyı cıktığı ıcın sorun etmıyorum ama ınsanı uzuyorlar yani ..

mrb canım benim 1 oğlum 1 de kızım var 3 cü ye hamileyim kımda kusmadan icim dışıma cıkmıştı oğlumda fazla bilmedim bence her insanki bir olmuyo bunda mide bulantım var ama fazla değil inşallah kasım 20 de doğacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir kız oğlan fark etmez yeterki sağlıklı olsun

slm kızlar nbrsnz uzun süredr giremiorm hepnzn bibişleri belli olms .tabi bnmkide belli oldu benmde prensesim olcak :) bugnlerdede bi damar atar gibi kıpırdanmalar war :)

slm didemms23 :) demek kızın olacak hayırlı olsun canım, bende net bişekilde hissetmeye başladım, çok değişik bi duygu ya:))))

mrb canım merak ettim de 3. hala belli olmadı mı??

Benim doktorum hic tetonoz asısindan bahsetmedi bir daha kontrole 22 haftalikken gidicem ozaman sorarim artik. sonuclarinizin iyi olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…