kızlar bende 19 haftalık oldum siz hareketlerini hissediyormusunuz ben 3-4 gündür bişeyler hissediyorum bi kıpırdamalar var içimdesanki içimde dönüyormuş gibi geliyor bana ne zaman tekme atacak acabaaaaa
kızlar bende 19 haftalık oldum siz hareketlerini hissediyormusunuz ben 3-4 gündür bişeyler hissediyorum bi kıpırdamalar var içimdesanki içimde dönüyormuş gibi geliyor bana ne zaman tekme atacak acabaaaaa
mrb kızlar ben 3. bebeğime hamileyim kasım 20 de doğacak işallah 2 li test yaptırdım normal çıktı 3 lü testde gerek görmedi doktorum sizce yaptırmalımıyım
slm kızlar nbrsnz uzun süredr giremiorm hepnzn bibişleri belli olms .tabi bnmkide belli oldu benmde prensesim olcak :) bugnlerdede bi damar atar gibi kıpırdanmalar war :)
mrb canım benim 1 oğlum 1 de kızım var 3 cü ye hamileyim kımda kusmadan icim dışıma cıkmıştı oğlumda fazla bilmedim bence her insanki bir olmuyo bunda mide bulantım var ama fazla değil inşallah kasım 20 de doğacak rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir kız oğlan fark etmez yeterki sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?