Kart Falı Bakıyorum..

arkadaşım çokk isteyen var biliyorum da ben yazdım görmedin galiba rica etsem bana bakarmısın
ben boğa burcuyum eşimde yengeç 6 yıllık evliyim bizim bebişimz olmuyo acaba onun için bakabilirmisin lütfen
sık boğaz etmek istemem ama çokk isterim bakmanızıııııııı

Son düzenleme:
Arkadaşım zahmet olmazsa bana da bakabilir misin?,Evimi satışa çıkarttım ,doğru mu yaptım,,satabilecek miyim,çok mu beklicem,il dışında oturma ihtimalim var mı?...
Burcum BOĞA Şimdiden teşekkür ederim...

Banada bakarsan çok mutlu olurum.
Sevgilimle 2 senedir beraberiz ve 1 hafta sonra uzaktan yürütmeye başlıycaz ilişkimizi bu nasıl olucak bizim için dahamı hayırlı olucak sonumuz nasıl görünüyor ?
Bu arada ben koç burcuyum sevgilim aslan....

canım banada baksana:))))
eşim iş kurucakmı?taşınma olayımız var ..
bide cok eskıden olan bısey varyaa bazen ruyalarıma gırıyor nedenını bılmıyorum..eskı sevgılı ama sık sık ruyalarıma gırıyor..nedenı nedır acaba?şimdiden cok tşk ederım..her sey golnunce olsun

canım banada baksana:))))
eşim iş kurucakmı?taşınma olayımız var ..oglum kreş hayatına başlayacak nasıl olucak?aılemızle ılgılı neler olucak..cok merak edıyorum
bide cok eskıden olan bısey varyaa bazen ruyalarıma gırıyor nedenını bılmıyorum..eskı sevgılı ama sık sık ruyalarıma gırıyor..nedenı nedır acaba?şimdiden cok tşk ederım..her sey golnunce olsun
canım ben başak eşimde terazı burcu..

Son düzenleme:

Canım valla dediklerinin çoğu alakasız. Yakınlarda hamile kimse yok. Heleki 7 aylık hiç kimse yok. Adak hiç hatırlamıyorum ama dediğini yapıcam. Evlenecek kimse yok yakınlarımda arkadaşı olduğum. Saol yinede aralarda bir kaç şey tutmuş okadar..

theuglygoddes dün gece erkek arkadaşımla ayrıldık dediklerin çıktıı bni çok sinirlendirdi bnde ayrıldımm.. ayrıca sağlık sorunları var buda doğru canım.. ayrıldığınızda bakabilirim demştin canım şimdi bakabilirmisin bize müsaitsen?

Eşinde gerçekten bir takım sorunlar mevcut. Bazı sebeplerden dolayı böyle davranıyor. Ama bu aldatmamı yoksa başka bir sebepmi bilmiyorum. Biraz üzerine düşer yada kurcalarsan öğreniceksin zaten. Ama aldatma olduğunu düşünmüyorum cünkü ayrılık görmedim. Maddi anlamda eşinin kafasında bi takım problemler mevcut belki bu anlamdan olabilir.

benim de üniversite hayatım nasıl olacak bakar mısın?
burcum aslan.

Bazı olayları ve kendini biraz rahat bırak. Cok üzerine düşüyor ve takıyorsun. Başarılı olacağın şeyleri gölgeliyor bu yapın. Üniversite hayatın iyi bir şekilde geçecek ve bitireceksin. Aralarda bazı duraksamalar, takılmalar olacak ama. Öyle direk süper bir şekilde bitireceğin gözükmüyor. Ama kötü bir şekildede bitmirceksin tabiki. Üniversite sonrası senin hayatında güzel gelişmeler olacak. Ozaman hayatın daha cok şekillenecek ve daha mutlu olacaksın.

Canım benim bu burcum Aslan ayrilmis oldugum kisinin burcu yengeç acaba tekrardan bır görüşmemiz olucak mı?
Cok ama cok sevinirim bakarsan..duacın olurum senin :)

Sen duygularını tam anlamıyla bitirmemişsin bu kişiye karşı. Bu kişininde tamamen duyguları yok olmuş değil ama seninkiler daha yoğun. Ben tekrar bi birliktelik olacağını düşünmüyorum. Konuşma olabilir ama birliktelik sanmıyorum. Tavsiyede etmiyorum cünkü vakit kaybı olur. Tekrar aşkların canlanıp uzun süreli bir ilişki söz konusu olmaz cünkü.

Merhaba, benim sorum şuan çalıştıgım iş yerimde uzun sürelimi kısa süreli çalışcam?

burcum yengeç

Fal cok fazla karışık cıktı. Ne uzun süreli diyebilirim ne kısa süreli. İşten hemen ayrılma ihtimalinde ve uzun süreli kalma ihtimalinde. Çalıştığın ortamdaki patronların şuan için kafasında bir soru işareti olmuşsun öyle diyebilirim. Onlara bağlı gibi. Sen şuan için ayrılma yada devam etme yolunda tam bir adım atamıyorsun. Ayrılmak istiyomusun bilmiyorum ama senden yana bir adım yok. Onlara bağlı gibi. Tabi bu yine senin iş performansına bağlı. Maddi anlamda bir takım sıkıntıların mevcut..

Sadece 1 sorunla ilgileniyorum. Hangisine baktırmak istiyorsanız seçip 1 tane sorununu yazarsan sevinirim..

Slm canım fal baktırma diyorlar bana sürekli ama senin samimiyetine inandıgım içim bende yakın zamanda evlenebilecegim birine rastlayabilecek miyim ögrenmek istiyorum kova burcuyum şimdiden teşekkür ederim

İlk kez böyle bir falla karşılaştım. Sen maddi, sağlık, aşk konusunda cok ama cok şansılısın. Belki şuan öyle bir şey göremiyorsun ama gerçekten bu böyle. Ve yaşantında evliliğinde cok iyi olacak. Ama sanırım şuan tam tersini düşünüyosun. Düşüncelerin şansın gibi cıkmadı çünkü. Bir erkek tarafından bi hayal kırıklığına uğrayabilirsin dikkat et. Şuan için evlilik, aşk görmüyorum herşeyin zamanı var.

canım banada bakarsan sevinirim ayrıldığım erkek arkadaşımla tekrar barışma gibi bir durum var mı ben boğa o ise ikizler burcu

Tekrar bi konuşmanız, görüşmeniz olacak. Ama bu birlikteliğe taşınırmı bilmiyorum. Sizin elinizde.. Sadece tekrar bi görüşme, konuşma olacağını görüyorum.

Ben ayrıntısını bilemem. Bölüm, üniversite falan o konuda isim olarak bir şey bilemem. Sadece eğitim konusunda önün cok acık. İstediğin yada istemediğin her neyi yaparsan yap sonunda memnun kalacaksın. Ama bu sene olacak gibi görüyorum.

canm bende eğitim hakkında fal baktrmak istiyorum kpssye giricem sonuclar olumlu olur mu hayatımda değişklik olucak mı merak ediyorum..
bide evlilik görünüyor mu?
burcum boğa...

Maddi ve sağlık anlamında bir düşüş yaşayacaksın. Bu seni üzebilir. Sanırım kpss'de ya olumlu sonuçlanmayacak yada olumlu sonuçlansa bile istemediğin bazı olaylar sonucunda olacak yani mutlu bile olamayacaksın.

sırayla bakması mantıklı arkadaşlar adil olanda böyle olması yani sıkbogaz etmeyelim arkadaşımızı ne var 2 gün sonra ögrenin yani çok sıra birikmiş ama herkese sabırlar

çok kararsızım,bu sene sınava girdim ancak yeterince önem vermedim kazanamadım, ek tercih mi yapsam daha iyi seneye hazırlansam mı.hangisi daha iyi olur bilemiyorum terazi burcuyum..şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…