- 22 Temmuz 2012
- 234
- 0
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Canim banada fal bakarsan cok sevinirim
benim ask hayatimda ilgili bakmani istiyorum canim normal bir iliskim olsun istiyorumda bu yakin zamanda olacak mi acaba
iki gündür yazıyorum ama bakmadın bana neyse canın sağolsun
:):):):)) göremediğin gerçekten belli oluyor.
Hanede bir hasta var.. Yaşlı.. Kim o? İlk gördüğüm o oldu. Üzerinde bir yük var. Ağır bir yük ve seni zaman zaman yoruyor. Okul, ders, ya da onun gibi bir şey mi?
Bir yerlerden küçük az bir para gelecek. Senin bir zamandır almak istediğin bir şey var. Onu niyetlenmişsin alacaksın. Paran geldiği gibi gidiyor çünkü.
Orta boylu ve balık etli bir hanımla tartışmalar yaşıyorsun. Aldığın nazarlar ona bağlı. Bel ve baş ağrıların oluyor mu? BUnların o kadından aldığın nazarlar olduğunu bilsen iyi olur.
Kalabalık bir yer hissediyorum. Gelin hanımın arkadaşısın. Ama bu ilişkiye onay vermemişsin. Yine de gideceksin.
İki ayrı yol, iki ayrı adam. İki tane kısmetin var. Uzun boylu olanın mizacı daha düzgün ve sana daha büyük bir aşkla bağlı. Bu adamı üzüyorsun. Ahını alma çünkü korunuyor bu adam. Çok iyilik yapmış. Büyüklerinin duası var hep arkasında.
7 aylık hamile biri var. Bebekle ilgili ufak tefek sorunlar görülüyor. Ama geçecek.
Sen vaktiyle bir adak adamışsın. Şu şu olursa bunu yaparım diye. Adağını mı unuttun? Bir gece boyunca bir mum yak unuttuğun adak için. Olacak bir işin varmış, olmuş.
Yakın zamanda ruhi bir depresyon atlatmışsın. Yorgunsun, hüzünlüsün ve en önemlisi umudunu yitirmiş görünüyorsun. Bunların hepsi yakın zamanda geçecek. Güçlü bir yapın var. Yaşlı bir kadının hayır duaları var. Ya anneanne, ya babaanne.
Bir değişim dönüşüm zamanı. İş, sevgili ya da yer değişikliklerinden biri 2 vakit çıkmış.
Yine bebeği olan kişi çıkmış. Sanırım haneye yakın, beklenen bir bebek. Doktora gidip kalp atışlarını dinletsin. Çünkü ufak bir sorun görünüyor.
Aranızda bi kavga, küslük yaşanacak. Sevgilinin sağlık problemleri mevcut. Bu problemler stresede sebep oluyor. Her kartta neredeyse ayrılık cıktı küslük ve kavgadan sonra. Büyük bir ayrılık sizi bekliyor. Ayrılık sonrası ne olur bilmiyorum. Ona ayrılık olduğunda bakabilirim. Çünkü sadece ayrılık cıktı.
cnm hadi ama ne zaman sıra gelcek bana lütfeeennn çok sabırsızmıyım neyim
ben boğa eşim koç burcu..son zamanlarda aklı başka yerlerde sanki(çok yoğun çalışıyo etkisi olabilir)ama ben sanki biri varmış gibi hissediyorum elimde kanıtım yok bişey yakalamış değilim davranışlarıda aa evet kesin yapıyo diyebileceğim kadar anormal değil..biz hissederizya öyle bişey işte..bunun üzerine ve genel olarak evliliğimize bakarsan çok sevinirim..
benim de üniversite hayatım nasıl olacak bakar mısın?
burcum aslan.
Canım benim bu burcum Aslan ayrilmis oldugum kisinin burcu yengeç acaba tekrardan bır görüşmemiz olucak mı?
Cok ama cok sevinirim bakarsan..duacın olurum senin :)
Merhaba, benim sorum şuan çalıştıgım iş yerimde uzun sürelimi kısa süreli çalışcam?
burcum yengeç
selam canım hayatımda kahve falından başka hiç fal baktırmadım.
ilk sen olucaksın :)
kocamla mutlu bir ömür geçire bilecekmiyim, oğlumun okul yaşantısı nasıl olucak(bu sene 1. sınıfa başlıcak) hayata beni neler bekliyor acısıyle tatlısıyla
kocamın burcu 13 ocak oğlak oğlumun 21 ocak oğlak ve kovanın tam arası :)
benimdde 3 temmuz yengeç
Slm canım fal baktırma diyorlar bana sürekli ama senin samimiyetine inandıgım içim bende yakın zamanda evlenebilecegim birine rastlayabilecek miyim ögrenmek istiyorum kova burcuyum şimdiden teşekkür ederim
canım banada bakarsan sevinirim ayrıldığım erkek arkadaşımla tekrar barışma gibi bir durum var mı ben boğa o ise ikizler burcu
sınava girdim hala seçim aşamasındayım. bu sene devlet üniversitesi olacak mı mühendislik veya öğretmenlik bölümü. olmazsa seneye olacak mı bu.
diğer sorum uzaktan bir beklediğimle ilgili görüşme ne zaman olabilir en erken haber anlamında.
burcum terazi sorduğum kişi yengeç burcunda
canm bende eğitim hakkında fal baktrmak istiyorum kpssye giricem sonuclar olumlu olur mu hayatımda değişklik olucak mı merak ediyorum..
bide evlilik görünüyor mu?
burcum boğa...