- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
- Konu Sahibi theuglygoddess
aa sıra bana gelmiş oleeyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da bakar mısın :))
sevgilimle sorunlarımız ne olacak
ikimiz de aslan burcuyuz
Aranızda bir kopma mevcut zaten. Bir türlü sorunlarınızı halledemiyosunuz. Tam tamam herşeyi hallettik dediğinizde bir kaç gün sonra tekrar ayrı problemler cıkıyor gibi. Barışmak yada ayrılmak gibi bir şey göremedim tek gördüğüm şey istediğinin, içinden geçirdiğin isteğinin olacağı.
Öncelikle yakın zamanda karşına bir erkek cıkacak. Sana olan duygularını belli edecek ama sen bu kişiye karşı bir şeyler hissedemiceksin. Aşk konusunda şansın cok büyük. Bu şansı iyi değerlendirir ve aklını kullanırsan cok mutlu bir evliliğin olacak. Özellikle diyorum ya aşk hayatında diğer herşeyden daha cok şansın var.
Merhaba bna da kart falı bakar mısın ? 8 aydır bırlıkteydk her sey güzeldı.Erkek arkadasm terk ettı beni bazı problemlerımız wardı benım aılemle ılgılı annen dogru söylüyor sen daha ıyısne layıksn (cok sewıyordu benı we cok kskanctı bunaltıyodu beni annemde kzmstı bende söyledm snırle bı gün) cok büyük problemımız yoktu..pısman olup gerı dönersem benı affetme ayrlmak benım ıcın cok zor benim ıcın bunu söylemek zor ama bu olmak zorunda pısman olup gerı dönersem benı affetme ben senı hak etmedm kendıne cok iyı bak ben kendıme ıyı bakamam ıstesemde zorlamakla olmuyor bende bunu görücem ama sen bna yüz wermıcen ama olmaz tarzında cümleler senın gbı ıyı kzı üzdügüm ıcım kendımden nefret edıyorum falan dedı sana olan sewgmden bna süphe ettrdın dedı benı hala sewdgnı düsünüyorum ama bu sekılde msjlar attgı ıcın benı aldattgnı düsündüm ama bna ben kötüyüm senı üzüyorum annenı üzme dedı faceden sldi benım begendgm sayfayı begenms hemen o aksam.. Ilıskısı yok yapms we 1 hafta sonra ılıskısı war yaptı we facede duwarını bna acti msj atamayaym dıye msjı kapattı benı kzdrmak ıcın yaptgnı düsünüyorum hayatnda bırı yoktu belkıde ama ben bu msjlardan bunu anladm o üzgünlükle snırle ben hayatnda bırı mı war mı dıyınce kzdı sırf benı üzmek ıcın yaptgnı düsünüyorum bna kart falı bakar mısın ne olur barısma war mı hala benı sewıyor mu erkek arkadasm we ben aslan burcuyuz 28 temmuz 1990 dogum günlerımız.bakarsan sewınırm tatlımmm
Ãnünüz cok acık. Ä°kinizde birbirinizi seviyosunuz. Åuan için hiçbir engel göremiyorum. Sadece yakın zamanda bi tartıÅma yada ayrılık yaÅayacaksınız ama tekrar kavuÅma var.
Bakarsanız sevinirim kızlaar
Siz yakın zamanda bir kavga yada ayrılık yaşayacaksınız. Sonucunda tekrar bi birleşme söz konusu ama. İlerisi için önünüz açık görünüyor. Söz, nişan vb. gibi bi durum olma ihtimali yüksek. Ama kesin bir şey diyemiyorum. Sağlığına dikkat et bazı problemler yaşıcaksın..
Sen çok fazla duygusal anlamda bağlanmışsın. Aşıksın demiyorum ama içindeki kıpırtıyı durduramıyorsun. Fakat cok fazla bağlanma derim. Çünkü bi kişiyle uzun süreli bir şeyler olacağını göremedim. Sonunda tamamen bi kopma var cünkü.
canım fotoğraflar çok çok bulanıktı tam cözemedim burda bir kalbin önünde diz çökmüş bir erkek var.Aşk dileniyor gibi.Senin sıkıntıların cıkmıs birde ama kara bulutların dağılıyor.Sanki sıkıntıların sivri burunlu birisi yüzünden gibi gözüküyor sivri burunlu birini gördüm cünkü erkeğe benziyor.Net fotoğraflar çekersen daha fazla yorum yapabilirim :)