Kart Falı Bakıyorum..

bana da bakar mısın :))
sevgilimle sorunlarımız ne olacak
ikimiz de aslan burcuyuz :KK14:

Aranızda bir kopma mevcut zaten. Bir türlü sorunlarınızı halledemiyosunuz. Tam tamam herşeyi hallettik dediğinizde bir kaç gün sonra tekrar ayrı problemler cıkıyor gibi. Barışmak yada ayrılmak gibi bir şey göremedim tek gördüğüm şey istediğinin, içinden geçirdiğin isteğinin olacağı.

:KK16:

Aranızda bir kopma mevcut zaten. Bir türlü sorunlarınızı halledemiyosunuz. Tam tamam herşeyi hallettik dediğinizde bir kaç gün sonra tekrar ayrı problemler cıkıyor gibi. Barışmak yada ayrılmak gibi bir şey göremedim tek gördüğüm şey istediğinin, içinden geçirdiğin isteğinin olacağı.

çok teşekkür ederimmmm:KK1::KK1:
doğru diyorsun şu an için :26::26:
inşallah istediklerim olur :KK1:

cnm benim için de bakarmısın rica etsem :) yengeç burcuyum .sevgilim yok. kpss ye girdim öğretmen olarak atanabilecekmiyim ve sence neresi olur olursa . ve rinoplasti yaptırcam ama sürekli engel çıkıyor :KK43: bu kadar senin gördüğün başka şeyler olursa onları yazarsan da mutlu olurum :) inşallah kart bakma sırası bana çabucak gelirde hemen okurum .. çok çok teşekkürler şimdiden :) he bide başak burcu birinden hoşlanıyorum o bana karşı ne hissediyor acaba çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:

Öncelikle yakın zamanda karşına bir erkek cıkacak. Sana olan duygularını belli edecek ama sen bu kişiye karşı bir şeyler hissedemiceksin. Aşk konusunda şansın cok büyük. Bu şansı iyi değerlendirir ve aklını kullanırsan cok mutlu bir evliliğin olacak. Özellikle diyorum ya aşk hayatında diğer herşeyden daha cok şansın var.

zaman ayırlıgın için çok teşekkür ederim canim insallah :)

slm cnm banada bakabilir misin bn 20 yasında yay burcuyum.. ben üniversite okyacak mıyım okumayı cok istiyorum ama 3 yıldır oldumu bu yıl 2. tercih yapsam yerleşirmiyim yoksa tekrar sınavamı gireyim... birde görüştügüm bi çoçuk var 23 yasında basak burcu acaba ciddi mi sonumuz ne olcak bnm için hayırlı birisimi yada baskası mı olacak hayatımda cvplarsan coook mutlu olurum cnm :)

Merhaba bna da kart falı bakar mısın ? 8 aydır bırlıkteydk her sey güzeldı.Erkek arkadasm terk ettı beni bazı problemlerımız wardı benım aılemle ılgılı annen dogru söylüyor sen daha ıyısne layıksn (cok sewıyordu benı we cok kskanctı bunaltıyodu beni annemde kzmstı bende söyledm snırle bı gün) cok büyük problemımız yoktu..pısman olup gerı dönersem benı affetme ayrlmak benım ıcın cok zor benim ıcın bunu söylemek zor ama bu olmak zorunda pısman olup gerı dönersem benı affetme ben senı hak etmedm kendıne cok iyı bak ben kendıme ıyı bakamam ıstesemde zorlamakla olmuyor bende bunu görücem ama sen bna yüz wermıcen ama olmaz tarzında cümleler senın gbı ıyı kzı üzdügüm ıcım kendımden nefret edıyorum falan dedı sana olan sewgmden bna süphe ettrdın dedı benı hala sewdgnı düsünüyorum ama bu sekılde msjlar attgı ıcın benı aldattgnı düsündüm ama bna ben kötüyüm senı üzüyorum annenı üzme dedı faceden sldi benım begendgm sayfayı begenms hemen o aksam.. Ilıskısı yok yapms we 1 hafta sonra ılıskısı war yaptı we facede duwarını bna acti msj atamayaym dıye msjı kapattı benı kzdrmak ıcın yaptgnı düsünüyorum hayatnda bırı yoktu belkıde ama ben bu msjlardan bunu anladm o üzgünlükle snırle ben hayatnda bırı mı war mı dıyınce kzdı sırf benı üzmek ıcın yaptgnı düsünüyorum bna kart falı bakar mısın ne olur barısma war mı hala benı sewıyor mu erkek arkadasm we ben aslan burcuyuz 28 temmuz 1990 dogum günlerımız.bakarsan sewınırm tatlımmm

Olmuyorsa gerçekten zorlamıcaksın. Kendin söylüyorsun o terk etti diye. Ama hala bi ümitle onu takip ediyosun. Yapma, üzülürsün..
Falın cok tuhaf cıktı çözmüş değişim. Senden hoşlanan seni seven biri var. Ama bu anlattığın kişimi anlamış değilim. Onun dışında aşk hayatınla ilgili sevineceğin bazı olaylar gelişmeler olacak. Tek diyeceğim bu kişiye kaptırma kendini nolursa olsun. Ayrılık sebepleri bana kalırsa cok saçma. Deli gibi aşık olan bir insan böyle ayrılmaz. Yani ayrılacaksa sebepleri bu olmaz. Sevmiş bunu bunu görebiliyorum.. Biraz dengesizlikte var. Bu yüzden diyorum ya bağlanma diye. Napcağı hiç belli olmaz.

Bakarsanız sevinirim kızlaar :21:

i6098472_4.jpg

i6098473_5.jpg

i6098474_6.jpg

Hanede bir hasta var.. Yaşlı.. Kim o? İlk gördüğüm o oldu. Üzerinde bir yük var. Ağır bir yük ve seni zaman zaman yoruyor. Okul, ders, ya da onun gibi bir şey mi?

Bir yerlerden küçük az bir para gelecek. Senin bir zamandır almak istediğin bir şey var. Onu niyetlenmişsin alacaksın. Paran geldiği gibi gidiyor çünkü.

Orta boylu ve balık etli bir hanımla tartışmalar yaşıyorsun. Aldığın nazarlar ona bağlı. Bel ve baş ağrıların oluyor mu? BUnların o kadından aldığın nazarlar olduğunu bilsen iyi olur.

Kalabalık bir yer hissediyorum. Gelin hanımın arkadaşısın. Ama bu ilişkiye onay vermemişsin. Yine de gideceksin.

İki ayrı yol, iki ayrı adam. İki tane kısmetin var. Uzun boylu olanın mizacı daha düzgün ve sana daha büyük bir aşkla bağlı. Bu adamı üzüyorsun. Ahını alma çünkü korunuyor bu adam. Çok iyilik yapmış. Büyüklerinin duası var hep arkasında.

7 aylık hamile biri var. Bebekle ilgili ufak tefek sorunlar görülüyor. Ama geçecek.

Sen vaktiyle bir adak adamışsın. Şu şu olursa bunu yaparım diye. Adağını mı unuttun? Bir gece boyunca bir mum yak unuttuğun adak için. Olacak bir işin varmış, olmuş.

Yakın zamanda ruhi bir depresyon atlatmışsın. Yorgunsun, hüzünlüsün ve en önemlisi umudunu yitirmiş görünüyorsun. Bunların hepsi yakın zamanda geçecek. Güçlü bir yapın var. Yaşlı bir kadının hayır duaları var. Ya anneanne, ya babaanne.

Bir değişim dönüşüm zamanı. İş, sevgili ya da yer değişikliklerinden biri 2 vakit çıkmış.

Yine bebeği olan kişi çıkmış. Sanırım haneye yakın, beklenen bir bebek. Doktora gidip kalp atışlarını dinletsin. Çünkü ufak bir sorun görünüyor.

Siz yakın zamanda bir kavga yada ayrılık yaşayacaksınız. Sonucunda tekrar bi birleşme söz konusu ama. İlerisi için önünüz açık görünüyor. Söz, nişan vb. gibi bi durum olma ihtimali yüksek. Ama kesin bir şey diyemiyorum. Sağlığına dikkat et bazı problemler yaşıcaksın..

Teşekkür ederim canım eline koluna sağlık :)

Son düzenleme:
canım bana da bakabilir misin çok rica etsem :44: bir sevgilim var benden 15 yaş büyük ve çevre nasıl karşılayacak bu ilişkiyi sorun olacak mı yürüyecek mi çok merak ediyorum sanki beni tamamlıyor o merak ediyorum gerçekten öyle mi kaderimde olan o mu ve nereye gidecek bizim bu ilişkinin sonu ileride nasıl olacak? sevgilim de ben de yay burcuyuz

senin kahve falına bakmıştım ama özel mesaj kutun dolu diyor onu yollayayım ben de sana :KK16:

i6098472_4.jpg

i6098473_5.jpg

i6098474_6.jpg

canım fotoğraflar çok çok bulanıktı tam cözemedim burda bir kalbin önünde diz çökmüş bir erkek var.Aşk dileniyor gibi.Senin sıkıntıların cıkmıs birde ama kara bulutların dağılıyor.Sanki sıkıntıların sivri burunlu birisi yüzünden gibi gözüküyor sivri burunlu birini gördüm cünkü erkeğe benziyor.Net fotoğraflar çekersen daha fazla yorum yapabilirim :)

canım fotoğraflar çok çok bulanıktı tam cözemedim burda bir kalbin önünde diz çökmüş bir erkek var.Aşk dileniyor gibi.Senin sıkıntıların cıkmıs birde ama kara bulutların dağılıyor.Sanki sıkıntıların sivri burunlu birisi yüzünden gibi gözüküyor sivri burunlu birini gördüm cünkü erkeğe benziyor.Net fotoğraflar çekersen daha fazla yorum yapabilirim :)

:):):):)) göremediğin gerçekten belli oluyor.

i6098472_4.jpg

i6098473_5.jpg

i6098474_6.jpg

canım ben fal bakmaktan anlamam ama içimden gelenleri söyleyeyim. bi kadın gördüm ince uzun suratlı sivri çeneli saçları kabarık uzunca ve biraz da süslü sanırım büyük halka küpeler gördüm. bakışlarını beğenmedim fesat birine benziyor eğer tarifime ufan biri varsa etrafında uzak dur derim. küpeleri alyans olmuş evli misin bilmiyorum ama bi ilişkin varsa da dikkatli ol kimse bozmaya çalışmasın. bu kadının adında A harfi olabilir.

çok güzel bir gelin gördüm. peri gibi olmuş sanki dua ediyor gibi önünde de kocaman bir balık var güzel kısmetlerin olacak inşallah. balık yandan cenin pozisyonunda durmuş bir adama benziyor erkek çocuk da olabilir tertemiz çıkmış masumiyet gibi...

tabağında da A harfi gördüm yanında da 5,S yada Ş var neyle ilgili bilemiyorum. kulak çıkmış bir de temiz bi haber alacaksın kocaman da bir balığın var yine

genel olarak falın çok güzel çıkmış şekerim. 2 tane göz gördüm ama herşeyini herkese anlatma malesef fesat insan çok etrafımızda. nazar duaları oku

benden bu kadar.. :KK16:

bende geldim amaaaaa
zamanin olursa ve icinden gelirse bende isterim cnm

benim sorum istedigimiz bebek gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek :))) tekmi gelis ikilimi :)))
yani kisacasi bebisss varmiii beisss
ben yengec esim yay hani gerekiyosa ??

simdiden tesekkurler
allaha emanet ol
optummm
gonlune yuregine aklina fikrine saglik
allah gonlunun muradini versin yolunu acik bahtini sansli eylesin
muckss

X