Kart Falı Bakıyorum..

Canım benim aslında bir çok sorunum var ben bi kaçını yazayım hayatımla ilgili :)
1-2 yıllık bir ilişkim var ancak sonumuzun ne olacağı belli değil erkek arkadaşım üniversiteye başladı ancak hazırlıkta kaldı 5 yıl olan okulu şuan 6 yıla çıktı bitirme süresi ben kendim 2 yıllık yüksek okul mezunuyum ve açık öğretim fakültesi iktisat öğrencisiyim bizim sonumuz ne olucak hayatım yaa yada beni bu ilişkimde neler bekliyor inan bu kadar emek verip sonra biterse diye çok üzülüyorum kafam çok takılıyor birbrimizi seviyoruz ama onda okuma hevesi konservatuar okuyor bende gelecek kaygısı canım çok sıkılıyor:KK43:Ayrıca sevgilimin burcu koç benimse balık canım.
2-yüksek okuldan mezun olalı tam 1 yıl oldu canım ve ben 1 yıldır iş bulamıyorum o kadar çok görüşmelere gittim tanıdık vasıtasıyla falan ama bir türlü olmadı şansım yaver gitmedi dün kpss girdim ondan beklentim vardı ancak çıktıktan sonra tamamen hayal kırıklığı artık kpss den de umudum kalmadı şuan okuyorum lisansa tamamlıyorum canım okulumu 2 sene sonra inşallah 4 yıllık fakülte mezunu olucam ancak iş konusunda nerde olucam hayatımda ne olucak bilemiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum cevabını:)

isteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. örneğin; sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? Vb.. Gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. Bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

merhba canım; maddi durumla ilgili sorum olacak ev alma iş durumları ne zaman nasıl olacak acaba eşim ve ben yengeç burcuyuz..

ben değilde annem çok iyi kahve falı bakar canım :) bu arada sevgilimle ayrıldık kısa süreli bi ilişki yaşadık ama ben aşık oldum :/ acaba beni düşünüyor mu geri dönmek isteyecek mi benim burcum başak onunki koç :/ :18:

İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

Mehaba öncelikle cok teşekkürlerr boyle bı konuda yardımcı oldugunn içinn...Benim eşiminn bazı sorunları var onların sonu ne olabılır.Aramızda problemler olucakmı?? Benim burcum boğa eşiminki terazii cnmmm..şimdidenn ağzına sağlıkk..merakla beklıyorummm:KK43:((

ben arkadaşım için baktırmak istiyom burcu boğa yaşı 42 arkadaşım bekar ve evlenmek istiyor acaba kısmeti yakınmı şimdiden teşekkür

Canım benim burcum akrep, eşimin burcu aslan. Maddi olarak biraz sıkıntıdayız, feraha çıkabilecek miyiz? Çocuğumuz olacak mı, ne zaman olacak, kız mı erkek mi? Şimdiden teşekkürler :KK16:

Canım benim burcum akrep, eşimin burcu aslan. Maddi olarak biraz sıkıntıdayız, feraha çıkabilecek miyiz? Çocuğumuz olacak mı, ne zaman olacak, kız mı erkek mi? Şimdiden teşekkürler :KK16:

Canım benim burcum akrep, eşimin burcu aslan. Maddi olarak biraz sıkıntıdayız, feraha çıkabilecek miyiz? Çocuğumuz olacak mı, ne zaman olacak, kız mı erkek mi? Ruhsal olarak sıkıntıdayım, geçecek mi, ne zaman geçecek? Şimdiden teşekkürler :KK16:

X