- Konu Sahibi theuglygoddess
balık burcundanım..01.01 1965slm benimde kart falıma bakarmısınız?sorunum şu 5 yıllık evliyim ve evlat istiyorum şuana kadar ne yapdıysam nasip olmadı çocuğum olacakmı?şimdiden teşekkürler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balık burcundanım..01.01 1965slm benimde kart falıma bakarmısınız?sorunum şu 5 yıllık evliyim ve evlat istiyorum şuana kadar ne yapdıysam nasip olmadı çocuğum olacakmı?şimdiden teşekkürler..
isteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.
Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;
neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. örneğin; sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? Vb.. Gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. Bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.
birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.
İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.
Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;
Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.
Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.
bunu demek için bu kadar bekletmeseydiniz herkesi. daha erken demeliydiniz neyse