Ya hisli27 bilmiyorum şimdi buradan bir şey yazmak istemiyorum da bence sallıyorYa ben onermeyi pek sevmiorum ama tutamicam kendimi. Ruhanibakim yeni gelmis. Dun el fali bgnde yildizname attim. 25krediye bakiyo ben sahsen cok begendim. Ucuzken bence sans verilir. Bide Hisli27 eger denemediyseniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fal Sepeti Deneyimleri
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Simdi anlicam bende. Kariyer icin attim az once bakalim. Askta atip tutmasi daha kolay benceYa hisli27 bilmiyorum şimdi buradan bir şey yazmak istemiyorum da bence sallıyor
Surtsun kiz. Eger hakettigine inaniyosan. Birak brz cabalasin. Oyle hemenden sogucak adamda nebilim, demekki tam isinamamisdir o zmnkizlar size bisey sormak istiyorum, biz tartistik beni laflariyla cok kirdi… engelledim baska numaralardan emailden falan ulasmaya calisiyor biraz burnu sürtülsün istiyorum ama korkuyorumda kendimden uzaklastiririm diye. Ne yapmaliyim?
Sikayet et bence yani hakaret etmeye hakki yokkiGercekten cok agir konustu, hakaret etti bildiginiz.
Haklisin vallaSurtsun kiz. Eger hakettigine inaniyosan. Birak brz cabalasin. Oyle hemenden sogucak adamda nebilim, demekki tam isinamamisdir o zmn
Ruhanibakima şimdi kahve gönderdimYa ben onermeyi pek sevmiorum ama tutamicam kendimi. Ruhanibakim yeni gelmis. Dun el fali bgnde yildizname attim. 25krediye bakiyo ben sahsen cok begendim. Ucuzken bence sans verilir. Bide Hisli27 eger denemediyseniz
Bende kahvesini cok ediyorum. Ama o an kahvem yoktu diye yildizname atmisdim. Yorumladikdan sonra, paylasirmisin dusunceniRuhanibakima şimdi kahve gönderdim
Tabikiii sesli mi yorumluyorBende kahvesini cok ediyorum. Ama o an kahvem yoktu diye yildizname atmisdim. Yorumladikdan sonra, paylasirmisin dusunceni
Yok kuzumTabikiii sesli mi yorumluyor
Hisli27 ye gönderdin miYok kuzum
EvettHisli27 ye gönderdin mi
Sen de düşüncelerini paylaşırsan sevinirim
Hemen kaç. FiyaskooooŞah sultan nasıl kızlar
Yaa nasıl. Ben birkaç kere baktırıp çıkıyor sandımama sonra patladı. Sizde nasıl?Hemen kaç. Fiyaskoooo
Simdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemis bari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydiSen de düşüncelerini paylaşırsan sevinirim
Ya Şah sultan zaten bakmaya başladı ama o soylediginiz benimle uyuşmuyor doğru değil dedim direk bana bağırmaya başladı sonra yüzüme kapattı şikayet ettim ama nafile yani an bile bilemedi öyle söyliyimYaa nasıl. Ben birkaç kere baktırıp çıkıyor sandımama sonra patladı. Sizde nasıl?
Ben halen daha bekliyorum sabaha yorumlarSimdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemis bari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydi
Bana hizli donus yapmistii her 2seferdede suan falda gozukuo gelir brzdanBen halen daha bekliyorum sabaha yorumlar