Fal Sepeti Deneyimleri

Ya anda ikiside baya spesifik seyler bildi ama Gokce dicem sanirim oda duymak istediklerimi soyledigi icin bence 😂. Gokce bide sesli atiyo ve uzun bakiyo. Ama ikisininde vadesi dolmadi. Berk Aralik dedi Gokce’de Ocak
Ben de o sitede en iyi Gökçe diyorum sesli ve uzun gerçekten özeniyor bildiği şeyler oldu geleceği bilemem karşı tarafı güzel okudu

Bana felaket tellallığı yapıp üstüne sen şurda yanlış yapıyorsun diyip azarlamıştı. Dediği çıkmadı… süreler çoktan geçti
Bende begenmedim, iskambil attim, sectigin fal bu konuya hic uygun değil - el fali baktirmaliydin dedi, yinede tarot kartlarimla bakicam dedi. Acikcasi beğenmedim, hersey cok iyi cok güzel pembe tablo…

Bende begenmedim, iskambil attim, sectigin fal bu konuya hic uygun değil - el fali baktirmaliydin dedi, yinede tarot kartlarimla bakicam dedi. Acikcasi beğenmedim, hersey cok iyi cok güzel pembe tablo…
Nee :O bana asla oyle bisey yapmadi simdiye kdr, Uc falimdada. Ama en son soru kismindaki cvbi basindan savma gibi brz sert olmustu o hosuma gitmemisdi.

kizlar size bisey sormak istiyorum, biz tartistik beni laflariyla cok kirdi… engelledim baska numaralardan emailden falan ulasmaya calisiyor biraz burnu sürtülsün istiyorum ama korkuyorumda kendimden uzaklastiririm diye. Ne yapmaliyim?

kizlar size bisey sormak istiyorum, biz tartistik beni laflariyla cok kirdi… engelledim baska numaralardan emailden falan ulasmaya calisiyor biraz burnu sürtülsün istiyorum ama korkuyorumda kendimden uzaklastiririm diye. Ne yapmaliyim?
Surtsun kiz. Eger hakettigine inaniyosan. Birak brz cabalasin. Oyle hemenden sogucak adamda nebilim, demekki tam isinamamisdir o zmn

X