Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fal Sepeti Deneyimleri
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?Ruhanibakım ben attım sağlık sorunlarım var deyip iptal etti ,yorumlara bakın hep aynı kişilerin nickleri ve aşırı olumlu yorumlar ..bence skıntılı ..
Hepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal ettimudavimleri olabilir bizim kizlardan baktiran yok mu?
bilmiyorum ki canim bana cok anormal gelmedi ama ne kadar yorum sikligi olduguna bagli dedigin gibi olabilir bakmadim profilineHepmi aynı kişiler çoook olumlu yorumlar yapar ..3 4 tane aşırı pembeci yorum. Mesela ,ben attım bgun bana bakmadı sağlık sorunum var deyip iptal etti
8 saat oldu halen daha bakmadıSimdi okudum… isle ilgili soyledikleri bence cikmicak. Ben cikmayi dusunuyorum. Hic mutlu degilim. Tam tersini soylemis bari hisli patlamasaydi bende. En sevdigim falcilardan bitaneseydi
suan cevrimici bakar herhalde8 saat oldu halen daha bakmadı
Falımı iptal etmiş enerji uyuşmamissuan cevrimici bakar herhalde
Bir yolun var uygulamasında şiddetle önereceğiniz falcı var mı
Falsepetinde azure isik diye biri varmis yeni gördüm. Yorum alan oldu mu?
ben aldım fena değildiFalsepetinde azure isik diye biri varmis yeni gördüm. Yorum alan oldu mu?
Bana çıkmadınurcan kodatkuyu deneyen oldu mu
Ilk falini begenmisdim ama ikincisi berbattiFalsepetinde azure isik diye biri varmis yeni gördüm. Yorum alan oldu mu?
Astro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
Astro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
Konuşmayı bile bilmiyor kaç ondanAstro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
deniz bilir nasil? önerir misiniz?
Hayırdeniz bilir nasil? önerir misiniz?
Kızlar doğru erkeği mi bulmak zor yoksa doğru falcıyı mı?