Kart Falı Bakıyorum..

Ama ben fal bakmayı bilmem ki,çok hevesle beklemiştim neyse canın sağ olsun...Keşke bakamıcam dediğin yere kadar olan kişilere bakıp bıraksaydın arkadaşım tekrar rica etsem bakar mısın,çok sıkıntıdayım gerçekten...

aynen, keşke öyle olsaydı tabi arkadaş bakmak zorunda değil ama iki gündür bekliyordum

canım çok teşekkürler yorumun içinnnn....bugün hamile oldumu öğrendimmmm senin hisler ne kuvvetliymiş bikez daha rica etsem bi konuda daha bakarmısın..eşimle şuan yaşadımız şehirde kalmak istemiyorum aklımda yerleşmek istediğim başka bi şehir var memleketim tabiii:) burdan kurtulcakmıyım memleketime yada en azından yakınına yerleşcekmiyis eşimle (eşim pek istemiyorda ) ben oğlak eşim balık

en geç 1 2 seneye bebek gelio dedin 1 2 günde öğrendim bu konu benim için çok önemli yorumunu çok dikkate alıcam kesinnn

Merhaba cnım. Ablam için rica edicektim bakarsan çok sevinirim :) İsmi Özlem 1994 doğumlu ikizler burcu. Ablam bu sene üni. ye başlıcak aşk ve başarı hayatını yorumlamanı istiyoo. Bakarsan çok sevinirzzz :):):)

Tatlım banada bakar mısın, rica etsem? Adım gizem 1996'lıyım Kova burcuyum.. Aşk ve eğitim hayatımı öğrenmek istiyorum.Bakarsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

canım benım burucm aslan sevgılımın koc kısa sure ıcnde evlenecekmıyız acaba? ve ben ıstdıgım gıbı bı ıs bulabılcekmıyım acaba sımdıden sağol:)

Falıma bakacak olana özelden kart falı bakabilirim

fal bilmem ama hislerimi söyleyebilirim.

ilk gördüğüm aklında bi soru olduğu. aşk hayatınla ilgili oluğunu düşündüm. birisi yada bi durumla ilgili aklın karışık. soru işaretleri var. yada bi kişiyi sevip sevmediğinle ilgili şüphelerin var

Falıma bakacak olana özelden kart falı bakabilirim

bir konuda birinden yardım göreceksin el uzatmış sana temiz yolların var bunları dileklerin olarak ta düşünebilirsin birinden vaz geçeceksin ikisi uzun olmayacak gibi görünüyor ikisi de kısa tez zamanda istediğin iki şey olacak inşallah..

hasta biri var gibi gördüm ama iyileşecek evli misin bilmiyorum ama yine bir gelinlik gördüm tertemiz bir kalp çıkmış üzerindede tek taş yüzük =) kısmetli bir erkek bu kişi ayakları balık kuyruğu olmuş başında da bir kuş var bir haber alacaksın bu kişiyle ilgili. hasta bu erkeğin yakını olabilir buarada..

tabağında çok temiz yüzlü bir kız ve erkek var. kızın saçları uzunca düz, küçük burunlu, kalın dudaklı, biraz balık etli sanırım hafiften gıdığı var. erkek ona göre daha zayıf, ince uzun burunlu, ince dudaklı, geniş alınlı, saçları kısa dalgalı. bu kişiler kim bilemiyorum ama kafanda bir soru işareti var eğer bu kişilerle alakalıysa çok temiz çıkmış hiç canını sıkma. 23 rakamı gördüm bir de ama neyle alakalı bilemiyorum..

benden bu kadar şekerim =) tutturabiliyo muyum bari söyle de boşuna bakmayayım canım

banada bakarmısın ?

ikizler burcuyum 21 mayıs 1992. yükselen yengeç.

üniversite 2. sınıf öğrencisiyim eğitim durumum ne olacak ? yükseliyormuyum ?

birde sevdiğim kişi ile evlenebilecekmiyim burcu başak 22 yasında. geleceğimiz nasıl ?

Son düzenleme:
ben yengeç eşim kova. bizim sonunlarımız hallolacakmı? yoksa kaynana hep kara bulut olarak üzrimizde mi olacak?*şimdiden teşekkürler canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…