Kart Falı Bakıyorum..

ben de yazayım bulunsun da sıra gelir elbet :) ben oğlak eski erkek arkadaşım da terazi. ne olacak durumumuz bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler..

Canım benimde falıma bakabilir misin. BEn başak burcuyum eski erkek arkadaşım aslan, beraber olacak mıyız ikimizide neler bekliyor okul konusunda ?

merhaba
benim burcum oğlak onunki ise yay
sorum şu; sevgilimle 2 sene sonunda evlenebilecek miyiz ve o askerliğini bana yakın bir yerde mi yapacak
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

bende gireyim sıraya :)

nişanlım boğa burcu ben ise akrep... ben atanabilecekmiyim ve nişanlım gerçekten beni sevdği için mi benimle birlikte?:26: :26:

Kızlar benden bu kadar.. Bu kadar yoğunluk olacağını düşünmemiştim. Kahve falı bakarken bile böyle olmamıştı. Dahada bakmıyorum epey yordum kendimi. Üzgünüm..

Son düzenleme:
Kızlar benden bu kadar.. Bu kadar yoğunluk olacağını düşünmemiştim. Kahve falı bakarken bile böyle olmamıştı. Dahada bakmıyorum epey yordum kendimi. Üzgünüm..

ah be arkadaşım keşke bana bakabilseydin çokk merak ediyorum bende
ne yapalım sende haklısın dinlen belki bana bakarsın

Falıma bakacak olana özelden kart falı bakabilirim

Eklentiler

• $1.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $2.jpg
    236,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $3.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 38
teşekkürler canım.....

Falıma bakman için yorumlamıyorum falına ama bakarsan cok memnun olurum canım sen sürekli önüne cıkan engelleri arkaya atan birisin engeller için problem degil hep önüne bakan birisin dört tane yol belirlemişsin kendine bunları istiyorsun fakat ikisi bir baskası tarafından engellenmiş durumda yağlı birini görüyorum bu kişi sanki sana ihtiyacı olan biri sürekli seni düşünüyor l harfinde olan birine karsı cok saf duygular besliyorsun içinde büyük bir yerde uzun zamandan beri fal yorumlamıyorum bide cok net cıkmamıs kusura bakma canım

merhaba. rica etsem bende sıraya girebilir miyim? erkek arkadaşımla bir süredir ayrıyız ama halen biliyorum ki oda bende birbirimizi düşünüyoruz. fakat ne o gel diyebiliyor ne de ben gidebiliyorum. ufuklarda tekrar bir birleşme olabilir mi acaba ?

banada bakar mısın
erkek arkadaşımdan ayrıldık ve tekrar birleşip mutlu olacak mıyız?
benim burcum oğlak onun ki kova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…