- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Eskisinden çok daha iyiyim kuzu , sen nasılsın?
Pisi ben sana kahve ve tarot bakayım, sen de bana katina olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskisinden çok daha iyiyim kuzu , sen nasılsın?
Pisi ben sana kahve ve tarot bakayım, sen de bana katina olur mu?
Olur harika olur
Kız demeee dolup taşar buralarMerhaba arkadaşlar bende sizler gibi fal baktırmayı çok severdim Bir çok falcının pembe pespembe fallarından ve para kaptırmaktan sıkılıp ; katina destesini aldım , neden katina bende bilmiyorum ama aşırı derecede alma isteği sempati oluşturdu tek bir sitede satışı yapılıyordu , tesadüfen buldum bu desteyi
Günde 3-4 açılım yapabilirim çünkü katina enerjimi çabuk tüketiyor...
Fal gönderecek arkadaşlar ; ismini yaşını ve fiziksel özelliklerini yazmaları yeterli ( kişi kartı seçiyorum) baktıracakları partnerlerinin de isim, yaş ve fiziksel özelliklerini vermeniz gerekiyor lütfen doğru bilgi verin.
Net sorular sorun ki net cevap versin deste. Örneğin ; aşk hayatım demeyin , onun yerine bana karşı düşünceleri, ayrılık sebebimiz vb. sorunuz.
Fallarınızı bekliyorum
Not : Sadece aşk falı bakılmıyor , hayatla ilgili genel sorularınıza da yanıt veriyor.
Merhaba bende kahve falı bakıyorum.Fallaşmak istersen yazarsın, ben sana yazamıyorumMerhaba arkadaşlar bende sizler gibi fal baktırmayı çok severdim Bir çok falcının pembe pespembe fallarından ve para kaptırmaktan sıkılıp ; katina destesini aldım , neden katina bende bilmiyorum ama aşırı derecede alma isteği sempati oluşturdu tek bir sitede satışı yapılıyordu , tesadüfen buldum bu desteyi
Fal gönderecek arkadaşlar ; ismini yaşını ve fiziksel özelliklerini yazmaları yeterli ( kişi kartı seçiyorum) baktıracakları partnerlerinin de isim, yaş ve fiziksel özelliklerini vermeniz gerekiyor lütfen doğru bilgi verin.
Net sorular sorun ki net cevap versin deste. Örneğin ; aşk hayatım demeyin , onun yerine bana karşı düşünceleri, ayrılık sebebimiz vb. sorunuz.
Fallarınızı bekliyorum
Not : Sadece aşk falı bakılmıyor , hayatla ilgili genel sorularınıza da yanıt veriyor.
Fallasalım mı @gelpisipisipisiiOlur harika olur
@gelpisipisipisii Merhaba bende kahve falı bakıyorum, fallasmak isterim seninle@gelpisipisipisii merhaba :) aylar önce konuşmuştuk da o zamanlar sınavların vardı, sınavlardan sonra bakabilirim demiştin :) müsait olduğun bi zaman bakabilir misin rica etsem? :)
Olur yavru, aksam yazarsın bana@gelpisipisipisii Merhaba bende kahve falı bakıyorum, fallasmak isterim seninle
Merhaba, bana da bakabilir misiniz?Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fal baktırmayı çok severdim Bir çok falcının pembe pespembe fallarından ve para kaptırmaktan sıkılıp ; katina destesini aldım , neden katina bende bilmiyorum ama aşırı derecede alma isteği sempati oluşturdu tek bir sitede satışı yapılıyordu , tesadüfen buldum bu desteyi
Fallarınızı bekliyorum
bende bakıyormMerhaba, bana da bakabilir misiniz?
bakacaktınız bana bakar mısınıx?bende bakıyorm
müsait olunca bakıcambakacaktınız bana bakar mısınıx?
ne zaman ?müsait olunca bakıcam