- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
O zaman ilk ben istesem. Biliyorum bakmıştın ama bi de kart falı olsun.
Sorum yine aynı.
Hoşlandığım insanla sevgili olacak mıyız ?
Ya da gidişat ne olur öyle de sorabilirim ..
benim burcum balık ama onunkini bilmiyorum yaa..
sormadım daha. çok konuşkan, aktif bi tip ama. özgüveni de çok yüksek.
Tabiki canım. Sana kapım her zaman acık biliyosun :)
Öncelikle bu hoşlandığın insanın bi takım sıkıntıları ve yoğunlukları var. Bunları biraz atlatması gerekiyor. Kafası cok fazla yoğun. Aşk hayatına odaklanacak zamanı bile olmuyor bazen. Sen biraz ağırdan alıyorsun için ne kadar kıpır kıpır etsede. Ben şuan için aranızda gel-gitli bi zaman dilimi görüyorum. Görüşmeler olacak ufak ufak mesefaler belki kırgınlıklar. Ama sonunda aşk cıktı. Mutluluk, birliktelik olacak.
bende istiyorum bakarsanız çok memnun olurumnişanlıyım evliliğimde mutlu olcakmıyım? nişanlımın ailesi ile geçinebilcekmiyim?aslında pek sevmiyorum nişanlımın ailesinide,,,, benim burcum aslan nişanlımın balık
Selam canım topic açtığın iyi olmuş arada koy bakarız kahve falına
benim sevgilimle aramdaki sorunlar şu genel olarak ben çok kıskanç biriyim o benden dahada kıskanç ve bana baskı uyguluyor evlenmeyi düşünüyoruz ama gidişat nasıl olur tartıştığımız zamanlar uzun süre küs kalıyoruz...
ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep :)
Nişanlının maddi problemleri var bu problemlerden dolayı biraz sıkıntılı bi zaman geçireceğiniz görünüyor. Ayrılıklar yada küslükler çok yaşayan bi çift gibi görünüyosunuz. Nişanlında birinin gözü var gibi. Ama sana bağlı. Nişanlının tarafından ailesinden bir bayan var ona çok düşkün. Onunla bazı problemler yaşayabilirsin. Sevmiyorum demişsin, sevmiyorsanda mutlaka saygını eksik etme. Sevmediğinide belli etme. Yoksa problem yaşayabilirsiniz. Senin elinde yani. Kendi aranızda mutluluk, aşk hep sürecek.
canım bende istiyorum . sorularım 3 tane . 1. iş için başvurdum olumlu sonuç alacakmıyım? 2. eylülde kpss giricem sonuç olumlu mu ? 3. evliliğim hayırlı ve mutlu olacakmı ? şimdiden tşkler ediyorum