- 19 Ekim 2024
- 290
- 314
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.921
Ahu ve alaca ama ikisinden hangisi dersen Ahu derimAlin toprak
Duygu aura mı
Ahu yaldız
Alaca para
Hangisi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahu ve alaca ama ikisinden hangisi dersen Ahu derimAlin toprak
Duygu aura mı
Ahu yaldız
Alaca para
Hangisi kızlar
Falsepetindeki medyum bilge o . O yüzden boşuna denemeyin . Ben astroda aramadım ama falsepetinde denemiştim . Fotoğraflarda birbirine benziyor ismini de zaten değiştirmemiş:)Astro Bilge Ablayi deneyen oldu mu?
Astro da önerdiğin birisi varmıFalsepetindeki medyum bilge o . O yüzden boşuna denemeyin . Ben astroda aramadım ama falsepetinde denemiştim . Fotoğraflarda birbirine benziyor ismini de zaten değiştirmemiş:)
Burdakı yorumlardan sonra Şah sultana baktırdığıma pişman olmuştum ama ne dediyse cıkdı ikili vade verdi ve iki hafta sonra geldi ne dediyse çıktı döner dedi döndü ben çok memnun oldum çok teşekkür ederim ona çok iyi fal bakıyor
Yeni üye ve ilk mesaj şah sultan. Ben hiç memnun kalmadım ondan. İade almıştım.Şah Sultan'a baktırdım ama burdaki yorumların aksine farklı oldu ne dediyse çıktı ve beni gerçekten çok memnun etti.
ilişkinin geleceği hakkında güzel gelişmeler gelecek dedi ve evlilik teklifi aldım çok mutlu oldum
3 vadeli zamanda işinde yükselme alacaksın dedi ve 3 hafta sonra terfi aldım
Yeni üye olmalarından belli. Belki şah sultandır ikisi debir anda 2 tane yeni üyemize aydınlanma gelmiş
Hoş geldin şah sultanBurdakı yorumlardan sonra Şah sultana baktırdığıma pişman olmuştum ama ne dediyse cıkdı ikili vade verdi ve iki hafta sonra geldi ne dediyse çıktı döner dedi döndü ben çok memnun oldum çok teşekkür ederim ona çok iyi fal bakıyor
hemde aynı anda benim herif kuzey ırakta asker banada bu adam rahatına çok düşkün gece hayatı çok var demişti ondan sonra dinlemedim bilebir anda 2 tane yeni üyemize aydınlanma gelmiş
Uygulamada bir dolu da olumlu yorum var hakkında. Şaşırtıcı.hemde aynı anda benim herif kuzey ırakta asker banada bu adam rahatına çok düşkün gece hayatı çok var demişti ondan sonra dinlemedim bile
Olumsuz yorumu olan yok ki uygulamadaUygulamada bir dolu da olumlu yorum var hakkında. Şaşırtıcı.
O da tam fiyasko:) bulaşma bileKızlar gül demir nasıl bana baya iyi konuştu buradaki yorumlarda yarısı övmüş yarısı beğenmemiş arada kaldım yanlış anlaşılmasın özellikle sormamın nedeni fal fiyatının ortalamanın üzerinde olması sizinde görüşlerinizi merak ettim
Daha geçen yazmıştım tutmadı tarihşer patladı hepAybükeye baktıran varmı bende sen ona adım atarsan barısırsınız dedi ama tam tersi adım attım engelledi acaba yine baktırsammı dedim uygulamadakı yorumlarıda iyi aslında