Kart Falı Bakıyorum..

ben de yazayım bulunsun da sıra gelir elbet :) ben oğlak eski erkek arkadaşım da terazi. ne olacak durumumuz bakarsan sevinirim :KK31: şimdiden teşekkürler..

Canım benimde falıma bakabilir misin. BEn başak burcuyum eski erkek arkadaşım aslan, beraber olacak mıyız ikimizide neler bekliyor okul konusunda ?

merhaba
benim burcum oğlak onunki ise yay
sorum şu; sevgilimle 2 sene sonunda evlenebilecek miyiz ve o askerliğini bana yakın bir yerde mi yapacak
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin :KK71:

bende gireyim sıraya :)

nişanlım boğa burcu ben ise akrep... ben atanabilecekmiyim ve nişanlım gerçekten beni sevdği için mi benimle birlikte?:26: :26:

Kızlar benden bu kadar.. Bu kadar yoğunluk olacağını düşünmemiştim. Kahve falı bakarken bile böyle olmamıştı. Dahada bakmıyorum epey yordum kendimi. Üzgünüm..

Son düzenleme:
Kızlar benden bu kadar.. Bu kadar yoğunluk olacağını düşünmemiştim. Kahve falı bakarken bile böyle olmamıştı. Dahada bakmıyorum epey yordum kendimi. Üzgünüm..

ah be arkadaşım keşke bana bakabilseydin çokk merak ediyorum bende
ne yapalım sende haklısın dinlen belki bana bakarsın:KK34:

Falıma bakacak olana özelden kart falı bakabilirim :KK14:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $2.jpg
    $2.jpg
    236,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $3.jpg
    $3.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 38
Eşinden yana bi mutsuzluk yaşayabilirsin. Bu bi tartışma yada bi haber olabilir. Maddi ve sağlık açısında yükselmelere gireceğin bi dönem olacak. Bebek konusunda hiçbir engelin yok, emin ol. Yakın zamanlarda bi bebek durumu görüyorum istediğin gerçekleşecek. Sabret sadece..

:KK16:
teşekkürler canım.....

Falıma bakman için yorumlamıyorum falına ama bakarsan cok memnun olurum canım sen sürekli önüne cıkan engelleri arkaya atan birisin engeller için problem degil hep önüne bakan birisin dört tane yol belirlemişsin kendine bunları istiyorsun fakat ikisi bir baskası tarafından engellenmiş durumda yağlı birini görüyorum bu kişi sanki sana ihtiyacı olan biri sürekli seni düşünüyor l harfinde olan birine karsı cok saf duygular besliyorsun içinde büyük bir yerde uzun zamandan beri fal yorumlamıyorum bide cok net cıkmamıs kusura bakma canım

merhaba. rica etsem bende sıraya girebilir miyim? erkek arkadaşımla bir süredir ayrıyız ama halen biliyorum ki oda bende birbirimizi düşünüyoruz. fakat ne o gel diyebiliyor ne de ben gidebiliyorum. ufuklarda tekrar bir birleşme olabilir mi acaba ?

İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

banada bakar mısın
erkek arkadaşımdan ayrıldık ve tekrar birleşip mutlu olacak mıyız?
benim burcum oğlak onun ki kova

X