- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
Çok yoruldum.. 2-3 saat sonra devam edicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak bakışlara yada davranışlara hemen ümit bağlama. Böyle yaparak kendini üzüyorsun çünkü. Bu kişiden yana sana karşı bir aşk yok. Belki bir beğeni, hoşlanma olabilir ama fazlası yok.. Ve bu kişi tarafından bi mutsuzluğa uğrayacaksın. Olmaz bi kişiyle yani. Bağlanma, şimdiden ümidini kes yoksa daha cok üzülürsün canım.
Çok sağol canım şu an maddi problemler oldukça fazla.İnşallah bir araya geliriz.Hanede maddi problemlerin getirdiği gerginliklerde olmuş. Eşin seviyor seni. Sadece sıkıntılı. Maddi ve manevi anlamda büyük sorunları var. Fazla inat yapıyor ve kırgınlıkları cok olmuş. Duygularında bile sallantılar olmuş. Ama seni kolay kolay bırakamaz. Tekrar bir araya geleceğiniz gözüküyor.
Benim sorunum bebek... bebegimiz olacakmı... olacaksa ne zaman olacak... eşim başak burcu bense akrep..... şimdiden çok tesekürler...
İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.
Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;
Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.
Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.
Bakarsanız sevinirim kızlaar