Kart Falı Bakıyorum..

Bana da bakarmsın ne söyleyeceğiz.Ben kova..eski eşim başak,geçen yılki kişi kova..şimdiki görüştüğüm balık..

Tatlım bnada kart falı bakar misın ne olur sayfa 7ye yazdm sorunumu sorumu erkek arkadasm terk ettı barısacak mıyız ? Ben we erkek arkadasm 28 temmuz 1990 dogumlu aslan burcuyuz bakarsan cok sewınırmm zonguldaktansn galıba bende ereglıdenım

:KK3::KK3:
bende geldim amaaaaa
zamanin olursa ve icinden gelirse bende isterim cnm

benim sorum istedigimiz bebek gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek :))) tekmi gelis ikilimi :)))
yani kisacasi bebisss varmiii beisss
ben yengec esim yay hani gerekiyosa ??

simdiden tesekkurler
allaha emanet ol
optummm
gonlune yuregine aklina fikrine saglik
allah gonlunun muradini versin yolunu acik bahtini sansli eylesin
muckss

:KK42:

Canim banada fal bakarsan cok sevinirim

benim ask hayatimda ilgili bakmani istiyorum canim normal bir iliskim olsun istiyorumda bu yakin zamanda olacak mi acaba

Ufak bakışlara yada davranışlara hemen ümit bağlama. Böyle yaparak kendini üzüyorsun çünkü. Bu kişiden yana sana karşı bir aşk yok. Belki bir beğeni, hoşlanma olabilir ama fazlası yok.. Ve bu kişi tarafından bi mutsuzluğa uğrayacaksın. Olmaz bi kişiyle yani. Bağlanma, şimdiden ümidini kes yoksa daha cok üzülürsün canım.

:KK16:

canım birşey söylicem ama kızma bana olurmu yanılmıyorsam demiştim ki yanılmışım burcu kova lutfen zamanını alıcam ama tekrar bakarmısın?vala günlerden beri bir ümit bağlamıştım bunu duyunca uzuldum hatta ben kendıme ceza verim en sona bırak benı :KK43:(ama banada bak facede engellemesını kaldırınca eemın oldum burcundan baskasıyla ılıskısı var gorunuyor ama gunlerdır baktırdım tarot vs aşk var denmıstı sok oldum onu gorunce tekrar bakarmısın?:KK43:(başkasına mı aşık oldu acaba?

Hanede maddi problemlerin getirdiği gerginliklerde olmuş. Eşin seviyor seni. Sadece sıkıntılı. Maddi ve manevi anlamda büyük sorunları var. Fazla inat yapıyor ve kırgınlıkları cok olmuş. Duygularında bile sallantılar olmuş. Ama seni kolay kolay bırakamaz. Tekrar bir araya geleceğiniz gözüküyor.

:KK16:
Çok sağol canım şu an maddi problemler oldukça fazla.İnşallah bir araya geliriz.

Benim sorunum bebek... bebegimiz olacakmı... olacaksa ne zaman olacak... eşim başak burcu bense akrep..... şimdiden çok tesekürler...

banada bakarmısın canım bizde bebek istiyoruz ne zaman olacak.ben terazi burcu eşim koç burcu şimdiden teşekkürler:KK34::KK34:

İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

Bakarsanız sevinirim kızlaar :21:

i6098472_4.jpg

i6098473_5.jpg

i6098474_6.jpg

X