Kart Falı Bakıyorum..

üzerinde kara bulutlar varmış canım bi süredir sıkıntılıymışsın ama artık ferahlamışsın o sıkıntılardan aydınlıga çıkmışsın... bi anda yükseleceksin istedigin neyse ulaşacaksın ona.bir kişiyle karşılıklı bi sohbetin var güzel bi sohbet ama.ve bu kişiyle konuşurken dikkat et 3 kişi arkanızdan konuşacak yada sizi dinlicek.güzel bi balıgın çıkmış ve kısmetini üstüne yüklemiş.ayy canım tabagından bişey çıkaramadım:KK17:

Son düzenleme:
Bende istiyorum size zahmet olmayacaksa ben kova burcuyum eşimde kova burcu 8 senelik evliğim bebişim olacakmı çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim:KK34::KK34::KK34:

üzerinde kara bulutlar varmış canım bi süredir sıkıntılıymışsın ama artık ferahlamışsın o sıkıntılardan aydınlıga çıkmışsın... bi anda yükseleceksin istedigin neyse ulaşacaksın ona.bir kişiyle karşılıklı bi sohbetin var güzel bi sohbet ama.ve bu kişiyle konuşurken dikkat et 3 kişi arkanızdan konuşacak yada sizi dinlicek.güzel bi balıgın çıkmış ve kısmetini üstüne yüklemiş.ayy canım tabagından bişey çıkaramadım:KK17:

Teşekkür ederim canım. Evet aynen öyle. Hala o sıkıntının ufak kalıntıları var ama yavaş yavaş atıyorum üzerimden. Ağzına sağlık :KK16:

Kızlar niye bu kadar acele ediyosunuz? Hepinize bakıcam. Çok kolay değil bu iş. Herkes için ayrı ayrı kart açıyorum. Bir müddet sonra beynim yoruluyor bırakıyorum dinleniyorum. Birde lütfen mecburmuşum gibi ''Aaa nereye cıktın niye bakmıyosun of'' emrivaki içeren sözler kullanmayın. Ve birde özel mesaj atıp durmayın lütfen..

Daha kartı açmadan hissime dayanarak; senin neden bu ilişkide bazı korkuların var? Hep adımların endişe dolu. Kaybetme korkusumu desem yoksa başka bir şeymi çözemedim.. Kartları açıyorum; Sağlığınla ilgili güzel gelişmeler var. Aşk hayatında büyük sıkıntılar görmüyorum. Sadece bir ayrlık yada küslük yaşayabilirsiniz ama sonunda tekrar kavuşma var. Önünüzde ise geleceğe dair bir engel yok. Fakat daha raylar tam yerine oturmamış gibi.

:KK16:

Teşekkür ederim canım.Benim huyum bu herkese karşı içimde bir kaybetme korkusu var.Bu da hep sorun yaratıyor ilişkilerimde:18:

eğer bakabilirsen bende bir soru sormak istiyorumm. nasıl sorucamıda tam kestiremedim ama eşimle 2 aydır çocuk istiyoruz ve deniyoruz yakın zamanda çocuğumuz olucakmı evliliğimize iyi gelicekmi..benim burcum oğlak eşim balık teşekkürler ilgin için canımm..

Kesinlikle umutsuzluğa kapılma. Bu konuda önünüzde hiçbir engel yok. En geç bak en geç diyorum 1-2 seneye bir bebek sahibi olacaksın Allah izin verirse. Sağlığına cok dikkat et. Bu konuda bazı problemler yaşayabilirsin. Özellikle moralini yüksek tut. Gerçekten aşılamıcak hiçbir engel yok sizde.

canım benim adım sibel eski erkek arkadaşımın adı yıldırım birleşecek miyiz yoksa benim karşıma beni hak eden iyi biri çıkacak mı diye bakar mısın:KK16::KK16: benim burcum aslan onunki oğlak:KK9:

canım benim burcum boğa. Onun burcu yay. Ilişkimizde sorunlar var. Küs gibiyiz. Konuşmuyor. Ilişkim düzelecek mi, ilişkim de neler olacak.

Birinden maddi anlamda bir destek alacak sonra o destek bir anda kesilecek gibi duruyor. Yada eline geçen para hemen bir başka yere gidecek. İlişkinin düzeleceğini, barışacağınızı görüyorum. Bu kişi seni seviyor. Sadece biraz sakin kal ve cok istekli olup onu bıktırma. Hemen bıkabilir cünkü. Birde seni seven başka biride var..

Sevgilim ile aralıka kadar söz, nişan bir arada düşünüyoruz, gidişhatımız nasıl olacak? Ben akrep, o aslan.

not: Kahve falı konusunda yardımcı olabilirim. :)

Siz yakın zamanda bir kavga yada ayrılık yaşayacaksınız. Sonucunda tekrar bi birleşme söz konusu ama. İlerisi için önünüz açık görünüyor. Söz, nişan vb. gibi bi durum olma ihtimali yüksek. Ama kesin bir şey diyemiyorum. Sağlığına dikkat et bazı problemler yaşıcaksın..

Bu erkek kararlarında, duygularında emin olan biri değil. Şuanda da git geller yaşıyor. Bugün sana seni özledim deyip yarın hiçbir şekilde seni aramayadabilir. Bu kişiyle tekrar bir birliktelik olacağını görmüyorum. Hatta olmamanı kendini bağlamamanı tavsiye ediyorum. Bu kişide hem sana karşı bi sevgi göremedim hemde uzun süreli ilişki sürdürebileceğin biri değil. Çok fazla yorar seni.. Sen aşka çok bağlı bi insansın. Aşka aşık gibisin. Nasıl bir cümle oldu yada anlayabildinmi bilmiyorum ama aşk sana iyi geliyor.. Doğru insanları bulmakta dikkat et. Eğer edersen cok mutlu olacaksın.

teşekkür ederim canım tespitlerin çok doğru evet aynı dediklerini yapıyo zaten..ama hiç bi görüşme tekrar konuşmalar görüyo musun onu merak etmiştim

X