- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- Konu Sahibi theuglygoddess
banada bakarmısın
ben boğa ,eşim yengeç merak ediyorum sağol
cnm ben yazmıştım ama ben bebişim olacakmı diye bakmanı rica edicem tatlım:18:
bende 6 yıllık evliyim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada bakarmısın
ben boğa ,eşim yengeç merak ediyorum sağol
ayy canım ikimizinde dilegi aynı Rabbim en kısa zamanda bizede nasip eder inşallahhh
üzerinde kara bulutlar varmış canım bi süredir sıkıntılıymışsın ama artık ferahlamışsın o sıkıntılardan aydınlıga çıkmışsın... bi anda yükseleceksin istedigin neyse ulaşacaksın ona.bir kişiyle karşılıklı bi sohbetin var güzel bi sohbet ama.ve bu kişiyle konuşurken dikkat et 3 kişi arkanızdan konuşacak yada sizi dinlicek.güzel bi balıgın çıkmış ve kısmetini üstüne yüklemiş.ayy canım tabagından bişey çıkaramadım
amin canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize..ALLAH TÜM İSTEYENLER VERSİN...
Teşekkür ederim canım. Evet aynen öyle. Hala o sıkıntının ufak kalıntıları var ama yavaş yavaş atıyorum üzerimden. Ağzına sağlık
SU2333 Canım bu fal kimin, kime yorumladın...
Daha kartı açmadan hissime dayanarak; senin neden bu ilişkide bazı korkuların var? Hep adımların endişe dolu. Kaybetme korkusumu desem yoksa başka bir şeymi çözemedim.. Kartları açıyorum; Sağlığınla ilgili güzel gelişmeler var. Aşk hayatında büyük sıkıntılar görmüyorum. Sadece bir ayrlık yada küslük yaşayabilirsiniz ama sonunda tekrar kavuşma var. Önünüzde ise geleceğe dair bir engel yok. Fakat daha raylar tam yerine oturmamış gibi.
ay canım konu sahibi kahve falı yüklemişte bende onun kahve falına baktım bacım
eğer bakabilirsen bende bir soru sormak istiyorumm. nasıl sorucamıda tam kestiremedim ama eşimle 2 aydır çocuk istiyoruz ve deniyoruz yakın zamanda çocuğumuz olucakmı evliliğimize iyi gelicekmi..benim burcum oğlak eşim balık teşekkürler ilgin için canımm..
canım benim burcum boğa. Onun burcu yay. Ilişkimizde sorunlar var. Küs gibiyiz. Konuşmuyor. Ilişkim düzelecek mi, ilişkim de neler olacak.
Sevgilim ile aralıka kadar söz, nişan bir arada düşünüyoruz, gidişhatımız nasıl olacak? Ben akrep, o aslan.
not: Kahve falı konusunda yardımcı olabilirim. :)
Bu erkek kararlarında, duygularında emin olan biri değil. Şuanda da git geller yaşıyor. Bugün sana seni özledim deyip yarın hiçbir şekilde seni aramayadabilir. Bu kişiyle tekrar bir birliktelik olacağını görmüyorum. Hatta olmamanı kendini bağlamamanı tavsiye ediyorum. Bu kişide hem sana karşı bi sevgi göremedim hemde uzun süreli ilişki sürdürebileceğin biri değil. Çok fazla yorar seni.. Sen aşka çok bağlı bi insansın. Aşka aşık gibisin. Nasıl bir cümle oldu yada anlayabildinmi bilmiyorum ama aşk sana iyi geliyor.. Doğru insanları bulmakta dikkat et. Eğer edersen cok mutlu olacaksın.