Kart Falı Bakıyorum..

Caanım üzgünüm ama söylemek zorundayım. Sizde çok büyük bi ayrılık büyük bi kopma görüyorum. İlk açtığım anda kartlarda direk cıktı zaten. Uzun bir ayrılık yada şiddetli bir ayrılık gibi olacak. Ama sonunda tekrar barışma kavuşma var. Sen çok duygusal bi insansın zaten. Ufacık şeyde kendini mahvediyosun üzüntüden. Ama ikinizde birbiriniz seviyosunuz. Çok çalkantılı bi ilişkiniz var. Sağlık problemlerin gündeme gelecek dikkat et kendine.

:KK16:

doğru söylediklerin canım ben böyleyim :KK50: arada oluyor bizim ilişkide böle seyler alıstım :)

canim ben gelecegimi merak ediyorum yani karşıma yeni biri cıkcacak mı iyi olacak mı,mutlu olacak mıyım? içimden bir ses oyle diyor bilmiyorum benim burcum akrep tabii karsıma cıkcak insani bilmedigim için burcunuda bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim canim :)

Son düzenleme:
Selamm bana da bakar mısın lütfen
Ben Terazi sevgilim Akrep
İlişkimizi neler bekliyor,ayrılma ya da nişanlanma gibi bir durum var mı

Benim eğitim ve iş durumum icin bakar misin :26: seneye 2. Unw okumayı planlıyorum .
Aslında isimden memnunum fakat ufak tefek pürüzler var :KK43:
Burcum balık :)

İlk önce aşk hayatınla ilgili cıktı kartlar. Güzel gelişmeler var bu konuda. Bi erkekten maddi anlamda destek alacağın görünüyor ve bu eğitimin, işin konusundada destek olacak. Çok akıllısın ve önün gerçekten açık. 2. ünv konusunda net bir şeyler diyemiyorum ama 2. ünivi okuma ihtimalin düşük. Sebebi kazanamamak değil ama, kararların ve iş durumun değişebilir bu yüzden. Son olarakta yine aşk kartı cıktı. Aşk hayatında cok şanslı olacağın bir zaman var önünde.

bende istiyoruuum :) ben akrep burcuyum o ikizler. ayrıyız uzun zamandır ama ayrıldığımızdan beri ara ara hep arar barışmak ister bazen bazen öylesine konuşmak için arar fln.en son 3 4 gün önce yine konuştuk.ama artık o mezun oldu başka şehirde iş buldu benimde son yılım ayrı şehirlere düştük anlicagın :/ tekrar barışır mıyız sence tekrar barışmak isteyip bu sefer istikrarlı davranır mı? görüşme falan görüyo musun canım yakın zamanda? bu kadar şimdiden teşekkür ederim :)

banada bakarmısınız bende bırınden hoslanıyorum onun pek umrunda degıl sanırım baskasınımı sevıyor acaba yanılmıyorsam burcu balık benımkıde yengeç benden hoslanıyor sanıyordum acaba baskasınamı aşık oldu?:KK43:(

sevgilimle ileriye dönük bi geleceğimiz varmı??

ben koç burcuyum o da balık burcu

yorumunu bekliyorum canım
:KK1:

ben koç sevgilim yengeç..

sorumsa bizim mutlu bi gelecegimiz sonumuz var mı acaba ??

merakediyorum yorumunu :18: :KK23:

Sevgilinle aranda sürekli mevcut olan problemler var. Öyle problemlerki hiç bitmiyor. Ama belli şeyler bu. Hep gündeme geliyor ve ikinizde geriliyosunuz. Sevgilin seni cok seviyor ama. Bir kızın sevgilinde gözü var yalnız dikkatli ol. Yakınında biri bu. Aranız biraz çalkantılı gibi. Yani nasıl diyim bazı şeyler tam oturmamış gibi. Şuan için aranızda geleceğe dair net bir şey yok. Her an herşey olabilir gibi.

eğer bakabilirsen bende bir soru sormak istiyorumm. nasıl sorucamıda tam kestiremedim ama eşimle 2 aydır çocuk istiyoruz ve deniyoruz yakın zamanda çocuğumuz olucakmı evliliğimize iyi gelicekmi..benim burcum oğlak eşim balık teşekkürler ilgin için canımm..

canım benim burcum boğa. Onun burcu yay. Ilişkimizde sorunlar var. Küs gibiyiz. Konuşmuyor. Ilişkim düzelecek mi, ilişkim de neler olacak.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Sevgilim ile aralıka kadar söz, nişan bir arada düşünüyoruz, gidişhatımız nasıl olacak? Ben akrep, o aslan.

not: Kahve falı konusunda yardımcı olabilirim. :)

Sevgilinle aranda sürekli mevcut olan problemler var. Öyle problemlerki hiç bitmiyor. Ama belli şeyler bu. Hep gündeme geliyor ve ikinizde geriliyosunuz. Sevgilin seni cok seviyor ama. Bir kızın sevgilinde gözü var yalnız dikkatli ol. Yakınında biri bu. Aranız biraz çalkantılı gibi. Yani nasıl diyim bazı şeyler tam oturmamış gibi. Şuan için aranızda geleceğe dair net bir şey yok. Her an herşey olabilir gibi.

kimmiş bu kız bakım :KK47: :KK4:

onu hallederiz kolay sınıftan biridir sorun deil :KK51:

evet aramızda uzaklıktan dolayı sorunlar var oturamadı ilişkimiz yeni zaten 1 eylülden sonra tekrar gelcem bakalım bitecek mi bu bitmeyen problemler.

teşekkür ederim vakt ayırdn :KK19:

Ben de sıraya girmek istiyorum. Benimki malum konu.

Eşimle 1 aydır ayrıyım. Tekrar birleşip bir eve çıkacak mıyız?

merhaba. kart falı ilk kez baktırıyorum. burcum yay. yakın zamanda alma ihtimalim olan iş teklifi benim için hayırlı olacak mı?

Evet önünde kazançlı bi zaman dilimi ve iş konusundada olumlu sonuçlar, haber görünüyor. Bi erkekten aşk anlamında güzel haberler alabilir yada o kişinin duygularını hissedebilirsin. Maddi anlamda sıkıntıları atlatacağın bir döneme gireceksin. Bir bayanla aranda bi takım sorunlar yaşanabilir. Kafanı eğitim, iş knousunda cok yoruyorsun. Bu kadar yapma. Kendi özel hayatına zaman ayıramaz hala gelmişsin. Son olaraktan bi erkek tarafından kırılacak ve üzüleceksin.

ben de istesem :) biliyorum çok yoğunluk oluyor insan sıkılıyor ama fırsat bulup bakabilirsen sevinirim :KK16:

nişanlımın eğitiminden dolayı evliliğimizi ertelemek zorunda kaldık. seneye düğünümüz olabilecek mi? aynı şehre gelebilme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyız?
benim burcum aslan nişanlımın yengeç.

X