Kart Falı Bakıyorum..

birde bana bakar mısınız ben bir düşük yaşadım ve çocuk istiyorum...
ben başak burcuyum eşimse ikizler..........

Bana da bakar mısınız? Bebiş görünüyor mu? Ben aslan eşim koç

Eşinden yana bi mutsuzluk yaşayabilirsin. Bu bi tartışma yada bi haber olabilir. Maddi ve sağlık açısında yükselmelere gireceğin bi dönem olacak. Bebek konusunda hiçbir engelin yok, emin ol. Yakın zamanlarda bi bebek durumu görüyorum istediğin gerçekleşecek. Sabret sadece..

:KK16:

bende bekarım. yakınlarda tanışma falan varmı?hayatıma biri girecekmi?(burcum balık. adım handan)

Maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacaksın. Çok güzel bi yükselme dönemine gireceksin her anlamda.. Şuan için aşk hayatınla ilgili bi gelişme göremedim. Bir tanışma yada aşka dair bi gelişme yok yakın zamanlarda..

Tatlm bnada bakar mısın ? Erkek arkadasm we ben aslan burcuyuz...ayrldk 3 hafta olucak :KK43: barısma olucak mı benı hala sewıyor mu ?

Ben de sıraya girmek istiyorum. Benimki malum konu.

Eşimle 1 aydır ayrıyım. Tekrar birleşip bir eve çıkacak mıyız?

Sen çok isteklisin tekrar birleşmeye. Okadar isteklisinki canını vericeksin neredeyse. Eşinin kafasında cok fazla problemi var. Hatta sağlık sorunları mevcut. Maddi anlamdada çöküşlerde olacağın bir dönem seni bekliyor. Yakın zamanda bir birleşme göremedim maalesef. Bir müddette bu böyle sürecek gibi.

ben de istesem :) biliyorum çok yoğunluk oluyor insan sıkılıyor ama fırsat bulup bakabilirsen sevinirim :KK16:

nişanlımın eğitiminden dolayı evliliğimizi ertelemek zorunda kaldık. seneye düğünümüz olabilecek mi? aynı şehre gelebilme konusunda sıkıntı yaşayacak mıyız?
benim burcum aslan nişanlımın yengeç.

Nişanlın seni seviyor. Fakat bazı problemleri var gibi kendi içinde. Ve bir adamdan sen maddi anlamda destek göreceksin. Sen içinde bazı şeyleri kuruyosun. Sanki nişanlın karşında yokken bile karşındaymış gibi içinde kurup kurup tartışıyosun onunla :) Bazı sıkıntılarınız olacak ufak tefek tartışmalar, anlaşmazlıklar. Ama tamamen bir kopuş yok. Evlilik konusundada önünüz açık. Şehir konusunda bir şey diyemiyorum.

biriyle tanıştım ve onun hayatımda olmasını çok istiyorum ya tatlım bana da bakarmıısn olacakmı lütfen :KK43: ben boğa burcuyum o yengeç

Merhaba:) ben boğa o aslan burcu.. aramızda bi yakınlık oldu ancak benden kaynaklı devamı olmadı. tekrar gelecek mi? yoksa bitirdi mi? ilerisini, şuanki düşüncelerini merak ediyorum. Bakarsanız sevinirim..:)

Sen çok fazla duygusal anlamda bağlanmışsın. Aşıksın demiyorum ama içindeki kıpırtıyı durduramıyorsun. Fakat cok fazla bağlanma derim. Çünkü bi kişiyle uzun süreli bir şeyler olacağını göremedim. Sonunda tamamen bi kopma var cünkü.

ben burçları yazdım önceden ama nedense görünmüyor mesajlarda

ben boğa hoşlandığım beraber olmak istediğim kişi oğlak

bir birleşme olacak mı olacaksa yakın zamanda mı yoksa uzun sürer mi şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bana da bakarmısın :KK16::KK16::KK16:

iş hayatım ne olacak.şu an bulundugum pozisyondan memnun değilim.terfi yada değişiklik olacak mı?

canım ben terazi nişanlım balık burcu

eylülde kpssye gircez kazanabilcek miyiz? kazanırsak aynı ilde olacak mıyız ve o il neresi olcak? ne zaman evleneceğiz?

kafam karman çorman :18: ah bu sürümcemeler... :KK17:

Merhaba içinden geliyorsa bana da bir kart açılımı rica ediyorum yorumun ilgilendiğin için öncelikle teşekkürler :)
benim çok yeni bir ilişkim var birbirimizi tanıma aşamasındayız ama bir gariplik oluyor bazen çok candan sıcak samimi hissediyorum ama bazen bir o kadar soğuk (böyle hissetmem onun davranışlarından kaynaklanıyor) bu kişiyle uzun süreli ve geleceğe yönelik bir ilişkim olacak mı bunu merak ediyorum. Burcum balık onun burcu ikizler .

beenim burcum ikizler eşimin ki kova.
hamileyim bu konuda baktırmak istiyorum cocugum hakkında eşim işsiz ne zaman işe baslayacak ve kpssye girecez ikimizde sonuc ne olabilir?

Öncelikle eşinle aranda bi takım anlaşmazlıklar, tartışmalar yaşanacak. Ama ikinizde birbirinze cok aşıksınız. Kpps sonucu ile ilgili tam bir şey diyemem ikiniz içinde. Ama hanede en az işe girecek biri var yakın zamanda. Sıkma canını. Herşey düzelecek görünüyor. Birbirinize destek olun..

X