Kart Falı Bakıyorum..

bende istiyorum lütfennnn
2 yıllık ilişkim kız isteme aşamasında bitti
o yengeç ben de ikizlerim
geri dönüş varmı , geri dönerse de sonumuz ne olur ve onun nasıl duygular içinde
olduğunu merak ediyorum
banada kart açarsanız çok memnun olurummmm
şimdidden teşekkürlerrr

Merhaba yorumun ilgilendiğin için öncelikle teşekkürler :)
benim çok yeni bir ilişkim var birbirimizi tanıma aşamasındayız ama bir gariplik oluyor bazen çok candan sıcak samimi hissediyorum ama bazen bir o kadar soğuk (böyle hissetmem onun davranışlarından kaynaklanıyor) bu kişiyle uzun süreli ve geleceğe yönelik bir ilişkim olacak mı bunu merak ediyorum. Burcum balık onun burcu ikizler .

Merhaba bna da kart falı bakar mısın ? 8 aydır bırlıkteydk her sey güzeldı.Erkek arkadasm terk ettı beni bazı problemlerımız wardı benım aılemle ılgılı annen dogru söylüyor sen daha ıyısne layıksn (cok sewıyordu benı we cok kskanctı bunaltıyodu beni annemde kzmstı bende söyledm snırle bı gün) cok büyük problemımız yoktu..pısman olup gerı dönersem benı affetme ayrlmak benım ıcın cok zor benim ıcın bunu söylemek zor ama bu olmak zorunda pısman olup gerı dönersem benı affetme ben senı hak etmedm kendıne cok iyı bak ben kendıme ıyı bakamam ıstesemde zorlamakla olmuyor bende bunu görücem ama sen bna yüz wermıcen ama olmaz tarzında cümleler senın gbı ıyı kzı üzdügüm ıcım kendımden nefret edıyorum falan dedı sana olan sewgmden bna süphe ettrdın dedı benı hala sewdgnı düsünüyorum ama bu sekılde msjlar attgı ıcın benı aldattgnı düsündüm ama bna ben kötüyüm senı üzüyorum annenı üzme dedı faceden sldi benım begendgm sayfayı begenms hemen o aksam.. Ilıskısı yok yapms we 1 hafta sonra ılıskısı war yaptı we facede duwarını bna acti msj atamayaym dıye msjı kapattı benı kzdrmak ıcın yaptgnı düsünüyorum hayatnda bırı yoktu belkıde ama ben bu msjlardan bunu anladm o üzgünlükle snırle ben hayatnda bırı mı war mı dıyınce kzdı sırf benı üzmek ıcın yaptgnı düsünüyorum bna kart falı bakar mısın ne olur barısma war mı hala benı sewıyor mu erkek arkadasm we ben aslan burcuyuz 28 temmuz 1990 dogum günlerımız.bakarsan sewınırm tatlımmm

Son düzenleme:
canım bana da bakabilir misin çok rica etsem :44: bir sevgilim var benden 15 yaş büyük ve çevre nasıl karşılayacak bu ilişkiyi sorun olacak mı yürüyecek mi çok merak ediyorum sanki beni tamamlıyor o merak ediyorum gerçekten öyle mi kaderimde olan o mu ve nereye gidecek bizim bu ilişkinin sonu ileride nasıl olacak? sevgilim de ben de yay burcuyuz

Son düzenleme:
benim merak ettiğim iş durumum ne olacak şu an iş arıyorum ve gönlüme göre bir iş bulacabilecek miyim aslan burcuyum ve teşekkürler :)

Çok yakın zamanda yeni bir iş bulacaksın. Bu konuda önün açık. Hatta şaşırcağın, hiç ummadığın bir yerle bi görüşmen olacak. Sen aşk hayatında cok şanslı birisin. Belki öyle görmüyosun kendini ama bu böyle. Aşk, evlilik hayatında cok şanslısın. Ve bu konuda güzel gelişmeler seni bekliyo.

:KK16:

Merhaba...
Benim burcum akrep, erkek arkadaşımınki başak. 2yıldır süren bi ilişkim var; ama ona karşı olan güvenimde problem var. bu yüzden sık sık triplere giriyorum ben. ona güvenmeli miyim? yani tavırlarım abartılı mı, yoksa güvenmemekte haklı mıyım? Bir de, ilişkimizin sonu var mı? -Teşekkür ederim şimdiden.

İkinizde birbirinizi seviyosunuz fakat ben tam anlamda bir aşk göremedim. İki tarafta bazı şeylerden bıkmış, tükenmiş gibi. Özellikle sende olan şeyler bunlar. Erkek arkadaşından yana güvenle ilgili bi sıkıntı görmedim. Seviyor seni. Ama fazla bunalmış. Ama şuda varki ufak tefek hataları oluyor hep bu kişinin. Bu yüzden sen güvenin konusunda çalkantılar yaşıyosun. Akışına bırak derim. Çok fazla bağlama kendini. Çünkü tam anlamıyla ne önü kapalı nede önü açık bi ilişki göremiyorum. İkinize bağlı..

Eşimle sonumuz ne olacak bir araya gelebiliecek miyiz?
Ben aslan burcuyum eşim koç burcu

Hanede maddi problemlerin getirdiği gerginliklerde olmuş. Eşin seviyor seni. Sadece sıkıntılı. Maddi ve manevi anlamda büyük sorunları var. Fazla inat yapıyor ve kırgınlıkları cok olmuş. Duygularında bile sallantılar olmuş. Ama seni kolay kolay bırakamaz. Tekrar bir araya geleceğiniz gözüküyor.

merhaba ben yengeç o boğa
iş sıkıntımız var ikimizinde özellikle de onun..sınavlara falan giriyo ama bi türlü olmuyo
benimde haber beklediğim bi yer var olacak mı?hayırlı mı benim için?
ve ilişkimizde başka bi sıkıntı görüyo musun?

Son düzenleme:
Sevgilimle ilişkimizin gidişatını ilerisini merak ediyorum? Benim burcum aslan sevgilimin ki balık canım:26:

Ayrımısınız? Ya da aranızda bi takım problemlermi mevcut? Öyle bi durum görüyorumda.. Gidişatıda pek iyi görmedim acık konuşayım. Ortada cok büyük bir aşk yok. Ve evliliğe gidecek bir ilişki gibi gözükmüyor. Yakın zamandada ayrılık gözüküyor :44:

Banada bakarsan çok mutlu olurum.
Sevgilimle 2 senedir beraberiz ve 1 hafta sonra uzaktan yürütmeye başlıycaz ilişkimizi bu nasıl olucak bizim için dahamı hayırlı olucak sonumuz nasıl görünüyor ?
Bu arada ben koç burcuyum sevgilim aslan...
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Mrh. banada bakarsan sevinirim sevdiğim biri var imkansız görmem onu görecekmiyim benim burcum oğlak onun ki yengeç şimdiden tşkler.

Valla hiçbir şey imkansız görünmüyor. Önünde tamamen bir engel yok. Ama şöyle söyliyim bi erkekten yada bir ümit buluyor gibi olacaksın ama tekrar bi ümitsizliğe kapılma durumu olacak. Biraz dengesiz biri bu.

canim ben gelecegimi merak ediyorum yani karşıma yeni biri cıkcacak mı iyi olacak mı,mutlu olacak mıyım? içimden bir ses oyle diyor bilmiyorum benim burcum akrep tabii karsıma cıkcak insani bilmedigim için burcunuda bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim canim :)

Öncelikle yakın zamanda karşına bir erkek cıkacak. Sana olan duygularını belli edecek ama sen bu kişiye karşı bir şeyler hissedemiceksin. Aşk konusunda şansın cok büyük. Bu şansı iyi değerlendirir ve aklını kullanırsan cok mutlu bir evliliğin olacak. Özellikle diyorum ya aşk hayatında diğer herşeyden daha cok şansın var.

o zaman iş için başvurdum ya olumlu sonuç alacak mıyım 3 eylülde belli olucak burcum yay

İlk önce direk sağlık kartları cıktı. Sağlığına son zamanlarda dikkat etmen gerek. Çok hassas bi döneme gireceksin ve çabuk hastalabilirsin. Dikkat.. 3 Eylül'de belli olacak iş görüşmesi şuan için net bir aşamada değil. Olabilirde olmayabilirde. Fakat sen yeteneklerini, aklını tam olarak karşı tarafa yansıtabilen bir insan değilsin. Biraz daha kendini gösterirsen önün çok acık. Birde mutlu olacağın olaylarla karşılaşıp diğer gün olaylar tam tersine dönüyor gibi. Dengeli bi hayatın yok yani. Son kartı açtığımda ise olumsuz bir yanıt gördüm. Yani şöyle bağlıyım, bu iş teklifi olumlu olsa bile iş sürecin iyi geçmeyecek gibi.

Selamm bana da bakar mısın lütfen
Ben Terazi sevgilim Akrep
İlişkimizi neler bekliyor,ayrılma ya da nişanlanma gibi bir durum var mı

Daha kartı açmadan hissime dayanarak; senin neden bu ilişkide bazı korkuların var? Hep adımların endişe dolu. Kaybetme korkusumu desem yoksa başka bir şeymi çözemedim.. Kartları açıyorum; Sağlığınla ilgili güzel gelişmeler var. Aşk hayatında büyük sıkıntılar görmüyorum. Sadece bir ayrlık yada küslük yaşayabilirsiniz ama sonunda tekrar kavuşma var. Önünüzde ise geleceğe dair bir engel yok. Fakat daha raylar tam yerine oturmamış gibi.

canım banada bakarmısın bugün sıra gelirmi acaba?
eşim 3. bebişi istiyor (kız) bende çalışmak...hangisi olucak..birde ev almak istiyorum eşim oralı deqil...banada bişeyler yazarsan çok sevnirim cnm..
(ben yay eşim yengeç cnm)

Son düzenleme:
bende istiyoruuum :) ben akrep burcuyum o ikizler. ayrıyız uzun zamandır ama ayrıldığımızdan beri ara ara hep arar barışmak ister bazen bazen öylesine konuşmak için arar fln.en son 3 4 gün önce yine konuştuk.ama artık o mezun oldu başka şehirde iş buldu benimde son yılım ayrı şehirlere düştük anlicagın :/ tekrar barışır mıyız sence tekrar barışmak isteyip bu sefer istikrarlı davranır mı? görüşme falan görüyo musun canım yakın zamanda? bu kadar şimdiden teşekkür ederim :)

Bu erkek kararlarında, duygularında emin olan biri değil. Şuanda da git geller yaşıyor. Bugün sana seni özledim deyip yarın hiçbir şekilde seni aramayadabilir. Bu kişiyle tekrar bir birliktelik olacağını görmüyorum. Hatta olmamanı kendini bağlamamanı tavsiye ediyorum. Bu kişide hem sana karşı bi sevgi göremedim hemde uzun süreli ilişki sürdürebileceğin biri değil. Çok fazla yorar seni.. Sen aşka çok bağlı bi insansın. Aşka aşık gibisin. Nasıl bir cümle oldu yada anlayabildinmi bilmiyorum ama aşk sana iyi geliyor.. Doğru insanları bulmakta dikkat et. Eğer edersen cok mutlu olacaksın.

banada bakarmısınız bende bırınden hoslanıyorum onun pek umrunda degıl sanırım baskasınımı sevıyor acaba yanılmıyorsam burcu balık benımkıde yengeç benden hoslanıyor sanıyordum acaba baskasınamı aşık oldu?:KK43:(

Ufak bakışlara yada davranışlara hemen ümit bağlama. Böyle yaparak kendini üzüyorsun çünkü. Bu kişiden yana sana karşı bir aşk yok. Belki bir beğeni, hoşlanma olabilir ama fazlası yok.. Ve bu kişi tarafından bi mutsuzluğa uğrayacaksın. Olmaz bi kişiyle yani. Bağlanma, şimdiden ümidini kes yoksa daha cok üzülürsün canım.

sevgilim de ben de yay burcuyuz benden yaşca büyük kendisi 15 yaş kadar. ama aramızda mükemmel bir uyum var. sormak istediğim soru bu ilişki nereye doğru gidiyor? gitmeli mi? gidebilir mi? çevrem nasıl tepki verir ailem nasıl tepki verir genel bir ilişki açılımı istiyorum canım bunlarla ilgili şimdiden çok teşekkürler... (bu arada falını da atıcam sana mesaj atabildiğim zaman posta kutun doluydu :KK16:)

Son düzenleme:
sevgilimle ileriye dönük bi geleceğimiz varmı??

ben koç burcuyum o da balık burcu

yorumunu bekliyorum canım
:KK1:

Aranızda bi kavga, küslük yaşanacak. Sevgilinin sağlık problemleri mevcut. Bu problemler stresede sebep oluyor. Her kartta neredeyse ayrılık cıktı küslük ve kavgadan sonra. Büyük bir ayrılık sizi bekliyor. Ayrılık sonrası ne olur bilmiyorum. Ona ayrılık olduğunda bakabilirim. Çünkü sadece ayrılık cıktı.

X