Kart Falı Bakıyorum..

Merhaba:) ben boğa o aslan burcu.. aramızda bi yakınlık oldu ancak benden kaynaklı devamı olmadı. tekrar gelecek mi? yoksa bitirdi mi? ilerisini, şuanki düşüncelerini merak ediyorum. Bakarsanız sevinirim..:)

beenim burcum ikizler eşimin ki kova.
hamileyim bu konuda baktırmak istiyorum cocugum hakkında eşim işsiz ne zaman işe baslayacak ve kpssye girecez ikimizde sonuc ne olabilir?

Yarın devam edicem. İskambil falı bakıyorum. Çok ama çok eskiden arkadaşımdan öğrendiğim bi fal bu. Hislerimde cok kuvvetlidir zaten kahve falıda bakıyorum bu yüzden. Dersanem olduğu için akşam 5'ten önce giremiyorum. Yarın aksam devam edicem.

ben boğa eşim koç burcu..son zamanlarda aklı başka yerlerde sanki(çok yoğun çalışıyo etkisi olabilir)ama ben sanki biri varmış gibi hissediyorum elimde kanıtım yok bişey yakalamış değilim davranışlarıda aa evet kesin yapıyo diyebileceğim kadar anormal değil..biz hissederizya öyle bişey işte..bunun üzerine ve genel olarak evliliğimize bakarsan çok sevinirim..:KK16:

Canım benim bu burcum Aslan ayrilmis oldugum kisinin burcu yengeç acaba tekrardan bır görüşmemiz olucak mı?
Cok ama cok sevinirim bakarsan..duacın olurum senin :)

Son düzenleme:
Canım benim burcum kova onunki de kova acaba beni gerçekten sevmiş mi ya da seviyor mu unutamadığı birisi var mı bizim bir geleceğimiz olacak mı artık görüşmeyelim dedim de :KK14:

ayrıldık..ve çok merak ediyorum ne duygular içerisinde yani pişmanmı döncek mi,aldattı mı? gibilerinden ben aslan o ikizler...şimdiden çok teşekkürlerr canım

canım benim burcum oğlak şu an üniversite okuyorum
İleride yapacağım meslek okuduğum bölümle ilgili olabilir mi?

Merhaba, benim sorum şuan çalıştıgım iş yerimde uzun sürelimi kısa süreli çalışcam?

burcum yengeç

Son düzenleme:
selam canım hayatımda kahve falından başka hiç fal baktırmadım.
ilk sen olucaksın :)
kocamla mutlu bir ömür geçire bilecekmiyim, oğlumun okul yaşantısı nasıl olucak(bu sene 1. sınıfa başlıcak) hayata beni neler bekliyor acısıyle tatlısıyla
kocamın burcu 13 ocak oğlak oğlumun 21 ocak oğlak ve kovanın tam arası :)
benimdde 3 temmuz yengeç

Slm canım fal baktırma diyorlar bana sürekli ama senin samimiyetine inandıgım içim bende yakın zamanda evlenebilecegim birine rastlayabilecek miyim ögrenmek istiyorum kova burcuyum şimdiden teşekkür ederim

canım banada bakarsan sevinirim ayrıldığım erkek arkadaşımla tekrar barışma gibi bir durum var mı ben boğa o ise ikizler burcu

sınava girdim hala seçim aşamasındayım. bu sene devlet üniversitesi olacak mı mühendislik veya öğretmenlik bölümü. olmazsa seneye olacak mı bu.
diğer sorum uzaktan bir beklediğimle ilgili görüşme ne zaman olabilir en erken haber anlamında.
burcum terazi sorduğum kişi yengeç burcunda

canm bende eğitim hakkında fal baktrmak istiyorum kpssye giricem sonuclar olumlu olur mu hayatımda değişklik olucak mı merak ediyorum..
bide evlilik görünüyor mu?
burcum boğa...

X