Kart Falı Bakıyorum..

canım ben kova burcuyum iki yıl birlikte oldugum sevgilim bir kaç ay önce evlendi beni unuttu da mı evlendi yoksa beni unutmak için mi evlendi bunu çok merak ediyorum benim için cok önemli şuan mutlu mu acaba onun burcu yengeç benimsee kova şimdiden teşekkür ederim

bende istiyorum bende.ben başak eşim ikizler pek anlaşamıyoruz. daha önceki söylediğinin tam tersini söylüyor.ben onun bir konuda fikri tavrı şu olur diye ona göre kafamda bir şey belirliyorum.tam tersi çarkediyor.aslında pek anlatamadım.mesela çukurova bölgesinde yazın yaylaya gidilir.bizim emeklimize 4 yıl var.sürekli yayla evi alacakmış alabilirmiş gibi bir tutum sergiliyor.ben yayla evi alalım dediğimde beni toplumda bozarak kim sokuyor bu düşünceleri aklına diyor.yayla evi ne alaka ve daha bir sürü şey....diyor.anlatabildimmi bilmiyorum.tutarsızlığına sinir oluyorum.
2 sorum üniversite aslında başarı sıram gereği kazanıyordum ama puanlar yükseldi.kazanamadım.neye elimi atsam kuruyor.burda akupunktur doktora yok.ne zaman antepe gitsem akupunktur için doktor şehirden ayrılıyor. eskidenn tam dersaneye gittim katsayı sorunu çıktı.bu sene girdim kazacakken puanlar yükseldi.bana iş var mı?

canım banada bakabılırmısın ? iki tane sorum olacak...birincisi 2. tup bebek tedavimde bebegim olacakmi ? birde benim durumum nasil olacak biraz rahatsizim iyilesebilecekmiyim ? simdiden cok tesekkurlerrrr

canım sadece 1 soruya baktığını belirtmişsin ben 3 soru sormuşum :)
8 sene sonra ilk kez kendi emini kurdum nasıl bir yaşam bekliyor
burcum yengeç

umarım çok bekletmezsin daha önceleri sormuştum çünküü sıramı atlatmam :p

canım biz şuan sevgilimle aile meselesi yüzünden görüşemiyoruz ilerleyen zaman da durumumuz düzelirmi evlilik falan olurmu onu merak ediyorum.. şididen teşekkür ederim :)

pardon fal bakmiyormususn :) yeni gordum once sorumu yazmistim sonradan topigi okurken gordum :) neyse

Son düzenleme:
İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:

bende baktırmak istiyorum.hala bakıyormusun.

Son düzenleme:
burcum terazi eşimin burcu yengeç
aşk hayatı ile ilgili ve eşimin maddi durumla ilgili eşimin iş durumu falan baktırmak istiyorum.
benim üniversite dediğin gibi bu sene oldu ama kayıt olmadım. seneye istediğim bölüm olur mu. mühendislik istiyorum.
şimdiden teşekkürler

İsteyenlere kart falı bakıyorum. Uzun zamandır baktığım bir şey bu. Çoğunluklada söylediklerim çıkar ve baktığım kişinin problemlerinide bilirim. Karşılıklı olunca daha net bakıyorum tabi.

Baktırmak isteyenlerden tek istediklerim;

Neden fal baktırmak istediğinizi yani sorununuzu yazmanız. Genel olarak falıma bakarsın diyerek bakmıyorum. Belli bi sorun üzerine bakıyorum. Örneğin; Sevgilimle aramda şu şu sorunlar var gidişat ne olacak? , Sınavlara girdim ve üniversite konusunda önüm açık görünüyormu, okuyabilecek miyim? vb.. gibi. Birde baktıracak olanlardan 2. bir isteğim kendisini ve sorununda geçen kişilerin burçlarını yazmaları.

Birde aynı kişiye günde sadece 1 kere bakıyorum. Çünkü bi kişi günde 3-4 kere baktırmak ister ve çok fazla yoğunluk olur yetişemem. Sizlerden son isteğimde kahve falımı buraya bazen koyucam ve bu kahve falıma sallamadan bakanlarada özelden detaylı bir şekilde konuşarak bakıcam.

:KK16::KK16::KK16:
slm benimde kart falıma bakarmısınız?sorunum şu 5 yıllık evliyim ve evlat istiyorum şuana kadar ne yapdıysam nasip olmadı çocuğum olacakmı?şimdiden teşekkürler..

X