• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari koca arasina girilmezmis...

Muhtemelen aldığınız darp raporunadan dolayı size alınmış.Yani 20 yıllık arkadaşım bana iftira atar, darp raporu alıyım diye düşünmeniz onu kırmıştır.Dile kolay 20 sene evet size sığınmaşlar ama birde bu açıdan bakın bilmiyorum üzücü bir olay arkadaşlıkta bu devirde kolay bulunmuyor:/

arkadasligim bitti diye uzulmek degil aslinda, sacma sapan iliskilerine dahil edilip sonra kotu ilan edilmek... sanki yuzumuze bakilmayacak serefsizlermisiz biz gibi muamele gormek...
Siz doğru olanı yapmışsınız canınızı sıkmayın hatta 20 yıl sonra bile olsa arkadaş sandığınız kişinin gerçek yüzünü gördüğünüz için şükredin, bazı çiftler maalesef birbirinin gırtlağını da sıksa canım kocişim, balım karıcım, herkes bizi kıskanıyor moduna giriyor, detaya girmeyeyim siteye üyelerdir hiç kavga edesim yokken dalmak istemem:)) benzer bir karı-koca kavgasında ama bıçak çekilen bir kavgada eşim araya girdi, fırlatılan bıçak eşimin kalbini teğet geçti, karakol vs derken araya girenler suçlu ilan edildi, eşim ölse adam olsaydı da aramıza girmeseydi diyecek hale geldiler, başka bir tanesi de sürekli şiddet görüyordu, hata edip boşan dersen yandın, bizi kıskanıyorlar, kocam yakışıklı bütün kadınların kocamda gözü var deyip sıyrılıyordu, insan kime yardım edeceğini de şaşırıyor böyleleri yüzünden.

Son düzenleme:
İyi olmuş hayatınızdan çıkmış olmaları. Yazdıklarınızı okurken bile bana daral geldi. Uğraşılır mı yetişkin olamamış insanlarla habire.. Büyük bi sıkıntıdan kurtuldunuz. Arkadaş seçiminin önemi size göz kırpıyor

Siz doğru olanı yapmışsınız canınızı sıkmayın hatta 20 yıl sonra bile olsa arkadaş sandığınız kişinin gerçek yüzünü gördüğünüz için şükredin, bazı çiftler maalesef birbirinin gırtlağını da sıksa canım kocişim, balım karıcım, herkes bizi kıskanıyor moduna giriyor, detaya girmeyeyim siteye üyelerdir hiç kavga edesim yokken dalmak istemem:)) benzer bir karı-koca kavgasında ama bıçak çekilen bir kavgada eşim araya girdi, fırlatılan bıçak eşimin kalbini teğet geçti, karakol vs derken araya girenler suçlu ilan edildi, eşim ölse adam olsaydı da aramıza girmeseydi diyecek hale geldiler, başka bir tanesi de sürekli şiddet görüyordu, hata edip boşan dersen yandın, bizi kıskanıyorlar, kocam yakışıklı bütün kadınların kocamda gözü var deyip sıyrılıyordu, insan kime yardım edeceğini de şaşırıyor böyleleri yüzünden.

ay bazı kadınların bu tavrına bayılıyorum.. tamam herkesin karısı kocası kendine güzel de yani herkesin gözü onda, çok yakışıklı çok bıtbıt demeden önce bi tarafsız olup "bunu kim napsın ki ?" diye bi sormaları lazım bence.
şahsen ben kendi sevgilim için böyle bi tribe girince bi düşünüyorum, benden başka kim çekicek diye, sonra geçiyor herşey :KK49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu olay olmasi çok iyi olmus. Kim dost kim degil, size çok iyi göstermis.
Hayat iste bu, herseyi tercübe ediyoruz.

Korkma, o kizda tecrübe edecek. Tek umdugum, ölüm ile sonuçlanmaz bu. Ancak yine dayak yiyecegi asikar.
O gün geldiginde ise, onu eve alma. Taksi ile otele gitsin.

Sosyal medya iste bundan dolayi çok sakat bir durum. Bende siddet olmasada, böyle aslen kötü fakat instada sahane olan çiftleri biliyorum. Isin kötüsu, herkes biliyor ve herkes tiyatroya devam ediyor "harika görünüyorsunuz" gibi yorumlar ile. Cidden çok absürd bir durum.

daha geçen gün benzerini bebeklikten beri birlikte büyüdüğümüz arkadaşımla yaşadım gerçi fiziksel şiddet yoktu ama çok ağır psikolojik siddet vardı, ben elimden geleni yaptım arkadaşım için ama o tekrar barışmak için beni kendi problemimle vurdu (barışmasını meşrulaştırma çabası).
bundan sonra karışmak, dertleşmek falan allah korusun. böyle kendi ayaklarının üzerinde duramayan, ezik ve özgüvensiz insanlar, insana kendini kötü hissettirip aşağı çekmekten başka işe yaramıyorlar. salın ipini gitsin, birbirini yesinler siz kendinize, ilişkinize bakın.
çok dolmuşum :bicak:

ay bazı kadınların bu tavrına bayılıyorum.. tamam herkesin karısı kocası kendine güzel de yani herkesin gözü onda, çok yakışıklı çok bıtbıt demeden önce bi tarafsız olup "bunu kim napsın ki ?" diye bi sormaları lazım bence.
şahsen ben kendi sevgilim için böyle bi tribe girince bi düşünüyorum, benden başka kim çekicek diye, sonra geçiyor herşey :KK49:
Evet dediğiniz gibi herkesin sevdiği kendine güzeldir de insanlarda aman bunlar ayrılsa da ben birlikte olsam diye kapıda beklemiyor, kötü biri değilseniz hasetlikten çatlayan garip bir karaktere sahip değilseniz niye başkasının birlikteliğini kıskanasınız ki?

insanlari anlmiyorum, o kadar ofkeliyim ki anlatamam.

20 yillik bir erkek arkadasim var, gordugum en iyi arkadastir. 20 yil boyunca basim her sikistiginda her yardima ihtiyacim oldugunda maddi manevi bir telefon acip yardimin gerek demem yeterdi. esim ben o ucumuzun ortak wp grubu var, ordan zirt pirt konusur hadi uyanin pilav yemege gidiyoruz diye gece 3 te yataktan cikip firlardik disari, tuh be esim bu gece calisiyomus gelseydi cig kofte yemege gidelim dicektim canim da nasi cekti simdi dedim diye evinden kalkip acik cigkofteci bulup bana getirip kapidan birakip gitmis insan. gordugum en mukemmel arkadas, kardes gibi...

sonra evlendi, karisi da katildi bize sahane bir dortlu olduk filan. ama karisiyla sorunlari var, kiz da benim yakin arkadasim oldu ondan dolayi, bunlar 30 yasinda insanlar evliligi cocuk oyuncagi zannedip sacma sapan sebeplerle olmadik kavgalar ediyorlar, kizin bu sehirde kimsesi yok sadece ben varim tanidigi diye surekli evi terk edip bana geliyo, yapmayin etmeyin yahu seviyosunuz birbirinizi diye her hafta duzenli olarak baristiriyoruz bunlari, cidden sebiyolar sa birbirlerini...

neyse bir pazar gunu karisi beni aradi evdemisin kirmizi cok kotuyum ben diue, evdeyim noldu dedim, gelince anlatirim dedi. herzamanki kavgalardan biri yine herhalde dedim simdi o gelir iki aglr sonra kocasi da benim kocami arar onlarda erkek erkege cikar ben kadini esim kocasini sakinlestirir aksam da bisiler yapariz diye dusjndum cunku cok olurdu boyle...

geldi bu beni dovdu yerden yere vurdu saclarimdan surukledi filan anlatmaya basladi, arkadasim cok iyidir hostur harika bir insandir da, ofke kontrol sorunu var biliyorum yani, kizin vucudu morarmis kan oturmus aac diplerine. yeter dayanamiyorum ilk te degil daha once de siddet uyguladi ama bu defa cok asti sinirini filan diye anlatiyor. korkuyorum evde kalmaya yarin annemlerin yanina donucem ama bu gece evde kalamam sizde kalabilir miyim dedi.

esim le bende tabiki cok ofkelendik, esim kalk hemen hastaneye gidiyoruz darp raporu alicaz dedi bu kem kum, esim dedi ki benim evime siginiyorsun siddet gormussun, bu adam gece kalkip olay cikartsa seni almaya kalksa ben seni gonderemem, karimi alikoyuyolar diye iftira atabilir, burda kalmak istiyorsa rapor aliriz dedi.

kiz mecbur peki dedi gittik hastaneye darp raporu aldik, o gece bizde kaldi ertesi gun ailesinin sehirine dondu.

ben o arada arkadasimi hic aramadim cok ofkelendim cunku, esim aramis hayirdir moruk noluyor diye, herseyin hayirlisi deyip kapstmis telefonu.

bir kac gun sonra instagramda gorduk ki, bizim arkadas karisinin yanina itmis, hatun da ailesine sizi ozledim geldim demis, kavga ettiklerini bile soylememis, kocasi gidince de barismislar donmus eve gelmis.

ama bu esnada tabiki darp raporu aldirdigimizi ogrenmis. sosyal medya hesaplarindan arkadas nasil yagdiriyor, 20 yillik dostuna bile guvenmeyeceksin herkes serefsiz olmus... belli bize soyleniyor...

velhasil suan onlar baristi, hem de ne barismak ruh esim iyi ki hayatimdasin ruhumsun omrumsun filan...

onlar mutlu olsun eyvallah ta, abi hazmedemiyorum. karisini dovebilecek yerlerde surukleyecek adam hayatimda olmasin zaten ayri, ama madem sen kadin olarak bunu sindirebilecektin, ne diye 1 yillik evliliginizin her haftasinda en az 2 defa aglaya zirlaya bize gelip bizim huzurumuzu da bozdun. sen dayagi yiyip oturup kocisim diyebiliyosan benim 20 yillik dostlugumdan ne istedin.

gecenlerde beni ariyor kiz, canim benim ben sizin boyle olmanizi istemiuorum, dogum gunu var esimin, kalabalik bir kutlama yapicam bence sizde gelin o kalabalikta size git diyemez bahaneyle barisirsiniz dedi. dedim ne munasebet! bir de beni affetsin diye pesinde mi kosucam onun. ben yanlis bisey yapmadim, adam karisini dovmus, yerlerde suruklemis, karisi can guvenligim
yok diye evime siginmis, ben darp eaporu almasini sagladim diye suclu gibi bir de punduna getirip barismak icin firsat mi kollayacagim...

velhasil bizim 20 yillik arkadasligimiz bitti, onlar iyi olsun onemli degil de, kadinin simdi sosyal medyada sagda solda canim kocam balim kocam laflarini gordukce kendimi inanilmaz gerizekali hissediyorum. kadina mesaj atmamak icin zor tjtuyorum kendimi. ama yediremiyorum bu durumu, resmen aptal yerine konduk, icimdekini dokmezsem catlarim gibi... dokersem de sen bizim aramiz kotu olsun mu istiyosun diye fitne fesat muamelesi gorebilirim.icime patliyor!
Ozaman heryerden engelleyin. Ki ne yazdiklarini görün ne de ne yaptiklarini bilin. Heryerden silin .. esinizle birlikte kendi hayatınıza önünüze bakin. Bidaha gelirse kadin almayin eve. Yine kötü siz olursnz.

Yuhh artık yuhhh.
Aptal kadın yine aynı şeyleri yaşadığında nereye gidecek bu sefer?

Resmen kendi kafasına sıkmış. Sizde bu olayla beraber dost görünümlü yılandan kurtulmuşsunuz.

Acı ama gerçek

bu olay olali epey oldu, sanirim
4-5 ay olmustur. o zamandan beri kimbilir kac defa daha girdiler birbirlerine, ilgilenmiuorum ne halleri varsa gorsunler.amagelecek olsa gelirdi diye dusunuyorum kac aydir, muhtemelen yuz bulamaz artik.

kaldiki rapor alacagimiz gun ben ustune basa basa soyledim,sizi suclar gitmeyelim kirmizi hastaneye dedi, karisini doven adamla isim olmaz dedim
zaten.

rapor aldik diye mi tavirli bize, yoksa bakacak yuzu olmadigindan mi küs takiliyo bilmiyorum. o da bir ihtimal cunku inanilmaz gururludur haspam...

arkadasligimiz gercekten guzeldi aimdi, boyle hir piskopata donusmemis olsaydi asla kaybetmek istemeyecegim bir insan. kaldiki kadina siddete de cok karsiydi aslinda hatta siddetin her turlusune, tamam sinirlidir filan da, onca yillik arkadasim neler neler yasadik beraber sorunlarini genelde daha baska cozerdi hic gormedim siddete meyili olsun.

zaten olayi bizden sonra ailesine de duyurmus karisi, babasi da okkali bir bes kardes yapistirmis sen karina el kaldirmaya utanmiyomusun diye, siddeti siddetle elestirmek te nasil bir kafa bilmem de babasi da melek givi adamdir o bile zivanadan ciktiysa demek bunlarin aptalligindan.

bastan sona rezillik anlyacaginiz. bizim esimin is saatleri sebebiyle ayak uydurabildigimiz tek arkdasimiz onlardi. koy cayi geliyoruz diyebilirdik saat fark etmeksizin. esim in istem kacta donecegi kacta gidexegi hic belli olmuyor, onyuzden ailelerimizle bile gorusemihoruz. onlarda bizim saatlerimiz gibi calistigi icin tek aosyallestigimiz arkadaslarimizdi. bazen diyorum ki b.k vardi neyi bolusemediler kavgalar dovusler etmeseydiler simdi ne guzel giderdik gezerdik filan. ama bu saatten sonra zaten olmaz, olayin moku cikmis arkadaslik mo kalir

Evet dediğiniz gibi herkesin sevdiği kendine güzeldir de insanlarda aman bunlar ayrılsa da ben birlikte olsam diye kapıda beklemiyor, kötü biri değilseniz hasetlikten çatlayan garip bir karaktere sahip değilseniz niye başkasının birlikteliğini kıskanasınız ki?
zaten gözü olan ayrılmasını falan beklemiyor ki. evli de olsa sevgilisi de olsa yapışıyor.
yapacak adam da yapıyor.
bazı şeyleri böyle tuhaf düşüncelerle engellemeye çalışmak daha yorucu.

kizlar ya kitaplarimi nasi alsam ki ondan simdi ben:) esim dogum gunumde almisti cok sevdigim bir yazarin serisini😂 5 tane kitap. esimin hediyesi olmasa neyse dicem de ilk evlendigimiz yil evimizdeki ilk hediyesiydi degerli yani benim icin. simdi resti cekersem kitaplar da gume gidexek🤭

kizlar ya kitaplarimi nasi alsam ki ondan simdi ben:) esim dogum gunumde almisti cok sevdigim bir yazarin serisini😂 5 tane kitap. esimin hediyesi olmasa neyse dicem de ilk evlendigimiz yil evimizdeki ilk hediyesiydi degerli yani benim icin. simdi resti cekersem kitaplar da gume gidexek🤭
Kızla hala iletişiminiz varmış isteyin kitapları,bırakıversin sonra siler engellersiniz😃

isteyin kapiya birakip gitsinler

İnsan üzülüyor demi iyiliğini düşündüğünüz insanların böyle yapmasına. Valla ağzım açık okudum. Kadına da helal olsun dayağı ye sonra canım kocam bla bla. Nasıl da içinden geliyor nasıl güveniyorsun o adama

Ben arkadaşınızın eşini iyi niyetli görmedim.
Lütuf gibi d. Günü var sizi çağıracak barışacaksınız.
Size özel baş başa bir ortam yaratmak varken. Sizin davranışınızın doğru olduğunu telkinlemek varken bu şekilde barışma ortamı yaratması bana göre hoş değil.

Siz doğru olanı yapmışsınız aksine karıma sahip çıkmışsınız teşekkür ederim demeliydi.

Back