• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kari koca arasina girilmezmis...

Onlar bugün barışır yarın aynı şeyi yaşarlar ztn ilk değilmiş ya. Sınırlarını bilmeyen bir erkek var . Karısı da sizden başka dost olmayacağını biliyor o yüzden baristirmaya çalışıyor da bu kadınların buldumcuk halleri çok iğrenç geliyor bana koca bulunca yapışmak her hatasını kapatmak bide mükemmel ailecilik oynamak. Hadi kendi hayatında napiyosan yap sizi niye alet ettiler kendi iğrenç hayatlarina

Bence şöyle bişey yaz arkadaşına: sen barismis da olsan bir kadina böyle yapan birisi ile isim olmaz kendi hatalarının cezasını kendin çek bizi de rahat bırak tekrar aramayın
engelleyin her yerden,hayatınızdan çıkarın gitsin

arkadasligim bitti diye uzulmek degil aslinda, sacma sapan iliskilerine dahil edilip sonra kotu ilan edilmek... sanki yuzumuze bakilmayacak serefsizlermisiz biz gibi muamele gormek...
Buna şok oldum
O kadar iyi dostluk küfürlerle bitiyor
Ben olsam kıza msj atar "kusura bakma da bize küfür edip gönderme yapan kocanın değil doğum gününe gelmek, arkadaşlığımızı bitiriyorum. Sana gelince, her hafta defalarca bize sığındın ağladın barıştırdık sizi dostumuz sanıp. Seni yerlerde sürükledi diye can güvenliğim yok dedin diye darp raporu aldırdık zorla götürmedik seni değil mi? Ailene bile söyleyemediğin şeyi affediyorsun kötü biz oluyoruz oh ne ala! Bir daha görüşmek istemiyoruz bu dostluk bitmiştir." Yazar tüm hesaplardan da çıkarırdım hatta engellerdim

En azından iki gereksizden kurtuldunuz.
Her yerden engelleyin, görmeyin, duymayın, rahat edin.

İşte kadına şiddet böyle kadınlar yüzünden bitmiyor bazı kadınlar dayaktan hoşlanıyor dövülmedikçe sevildiklerini hissetmezler demişti birileri de haklılar galiba. bu durum da aynı şeyi gösteriyor.

Demekki 20 yıllık arkadaşınız sizi zerre kadar tanımıyomuş. Çok benzer bişey yaşadım, 20 yıllık erkek arkadaşım hem de aynı ofiste aynı odada çalıştığım, eşi de arkadaşım, ailecek görüşürüz. Eşine tokat atmıştı, kıza boşanma dilekçesi vermesi için bayaa baskı yaptım. Arkadaşımın da ofiste gelip yüzüne tükürdüm. O kızı da senden kurtarmazsam bana da gibigibiyim demesinler falan diye bayaa cinnet geçirdim. Çocuk pişmandı, bana da bi kere de durup sen kimsin demedi. Sustu karşımda oturdu koskoca adam. Eşi de ablasına falan gitti 1 hafta sonra aynı sizinki gibi aldı getirdi barıştılar ama ben evliliklerini tasvip etmediğimi ikisinin de yüzüne söyledim. Benden de defalarca özür diledi, uzun zaman aldı ama pişmanlığına inandırdı bir şekilde. Çünkü beni tanıyor, bir kadına şiddet gösteren babam olsa onu mahfetmek için elimden geleni yaparım. Bu şerefsizlik değil sadece ve sadece insanlıktır.

Buna şok oldum
Ben olsam kıza msj atar "kusura bakma da bize küfür edip gönderme yapan kocanın değil doğum gününe gelmek, arkadaşlığımızı bitiriyorum. Sana gelince, her hafta defalarca bize sığındın ağladın barıştırdık sizi dostumuz sanıp. Seni yerlerde sürükledi diye can güvenliğim yok dedin diye darp raporu aldırdık zorla götürmedik seni değil mi? Ailene bile söyleyemediğin şeyi affediyorsun kötü biz oluyoruz oh ne ala! Bir daha görüşmek istemiyoruz bu dostluk bitmiştir." Yazar tüm hesaplardan da çıkarırdım hatta engellerdim
Bu çok iyi fikir👍
Ama bu güzel cümleleri bile yanlış tarafa çekip" siz bizim mutlu olmamızı istemiyorsunuz" derler ve yine üste çıkarlar.

Sessiz de kalabilirsiniz. Nasılsa yine dökülürler ortaya. Ama siz bu kez yanlarında olmazsınız.

Her şeyde bir hayır vardır.Arkadaşların dediği gibi her yerden engelleyin arkadaşlığınızı bitirin yoksa size daha çok zarar verecekler.20 yıl dost olmussunuz iyi güzel sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok bazen gereksiz insanları hayatınızdan çıkarmanız gerek.

ayni seyi dusunuyoruz bizde esimle. karisina el kaldirabilecek adami arkadas diye evime sokmam da, biten arkadasliga degil ofkem. aptal gibi bir yildir her hafta cekiyoruz bunlarin kavgalarini, en sonunda kotu biz olduk onlar hayatindan mutlu mesut. bu neydi simdi diyosun
Eninde sonunda kötü ayrılacaklr belli siz de kurtulduğunuza sevinin bunlardan

Buna şok oldum
onlar baristiklarinda beni aradi, baristik diye, kiza zaten bundan sonra kavga ettik diye gelme kapima dedim atarlandim. sen niye yukseliyosun ki simdi anlamsiz cikislarin var dedi. ben bu sacma sapan takintili evliliginize ve kavgalariniza bundan sonra dahil olmak istemiuorum dedim. tabi ozaman henuz kocasi darp raporunu ogrenmemisti. ardindan oyle sacma sapan atar gider yapinca ben zaten tamamen sildim arkadaslik muhabbrtini, bir kac oldu ariyor karisi sana gelicem
kahveye filan diye kabul etmedim hic.

ay onda kalan kitaplarim var onlari alaydim bari😂

Oha ya herif aynı manyak kadın tam mazoşist. İnsanın arkadaşlığıyla evlilikteki hali başka işte görüyoruz. İkisi de çıksın hayatınızdan boşverin.

Valla ne söyleyeceğimi şaşırdım. Reziller ya.
Evliliği bunlar ne sanıyor?
Döve döve sevin o zaman birbirinizi. Ne diye milleti aracı ediyorsunuz?
En sevmediğim olaydır zaten kavga eden çiftlerin seni taraf veya ortayolcu gibi kullanması.

Asıl bu kız size gecenin bir vakti tekrar gelince ne tepki vereceksiniz onu düşünün. Zira kız baya uyanık. Sizi cepte tutuyor..
Eve almam demek şu anda kolay da yaşanınca öyle olmaz..

onlar baristiklarinda beni aradi, baristik diye, kiza zaten bundan sonra kavga ettik diye gelme kapima dedim atarlandim. sen niye yukseliyosun ki simdi anlamsiz cikislarin var dedi. ben bu sacma sapan takintili evliliginize ve kavgalariniza bundan sonra dahil olmak istemiuorum dedim. tabi ozaman henuz kocasi darp raporunu ogrenmemisti. ardindan oyle sacma sapan atar gider yapinca ben zaten tamamen sildim arkadaslik muhabbrtini, bir kac oldu ariyor karisi sana gelicem

Kadın bence bir olay olursa yine sığınacağı bir ev olsun diye size yakın davranıyor.
Bu kadını engellesiniz bile kavga ederse yine kapınızda belirir.

insanlari anlmiyorum, o kadar ofkeliyim ki anlatamam.

20 yillik bir erkek arkadasim var, gordugum en iyi arkadastir. 20 yil boyunca basim her sikistiginda her yardima ihtiyacim oldugunda maddi manevi bir telefon acip yardimin gerek demem yeterdi. esim ben o ucumuzun ortak wp grubu var, ordan zirt pirt konusur hadi uyanin pilav yemege gidiyoruz diye gece 3 te yataktan cikip firlardik disari, tuh be esim bu gece calisiyomus gelseydi cig kofte yemege gidelim dicektim canim da nasi cekti simdi dedim diye evinden kalkip acik cigkofteci bulup bana getirip kapidan birakip gitmis insan. gordugum en mukemmel arkadas, kardes gibi...

sonra evlendi, karisi da katildi bize sahane bir dortlu olduk filan. ama karisiyla sorunlari var, kiz da benim yakin arkadasim oldu ondan dolayi, bunlar 30 yasinda insanlar evliligi cocuk oyuncagi zannedip sacma sapan sebeplerle olmadik kavgalar ediyorlar, kizin bu sehirde kimsesi yok sadece ben varim tanidigi diye surekli evi terk edip bana geliyo, yapmayin etmeyin yahu seviyosunuz birbirinizi diye her hafta duzenli olarak baristiriyoruz bunlari, cidden sebiyolar sa birbirlerini...

neyse bir pazar gunu karisi beni aradi evdemisin kirmizi cok kotuyum ben diue, evdeyim noldu dedim, gelince anlatirim dedi. herzamanki kavgalardan biri yine herhalde dedim simdi o gelir iki aglr sonra kocasi da benim kocami arar onlarda erkek erkege cikar ben kadini esim kocasini sakinlestirir aksam da bisiler yapariz diye dusjndum cunku cok olurdu boyle...

geldi bu beni dovdu yerden yere vurdu saclarimdan surukledi filan anlatmaya basladi, arkadasim cok iyidir hostur harika bir insandir da, ofke kontrol sorunu var biliyorum yani, kizin vucudu morarmis kan oturmus aac diplerine. yeter dayanamiyorum ilk te degil daha once de siddet uyguladi ama bu defa cok asti sinirini filan diye anlatiyor. korkuyorum evde kalmaya yarin annemlerin yanina donucem ama bu gece evde kalamam sizde kalabilir miyim dedi.

esim le bende tabiki cok ofkelendik, esim kalk hemen hastaneye gidiyoruz darp raporu alicaz dedi bu kem kum, esim dedi ki benim evime siginiyorsun siddet gormussun, bu adam gece kalkip olay cikartsa seni almaya kalksa ben seni gonderemem, karimi alikoyuyolar diye iftira atabilir, burda kalmak istiyorsa rapor aliriz dedi.

kiz mecbur peki dedi gittik hastaneye darp raporu aldik, o gece bizde kaldi ertesi gun ailesinin sehirine dondu.

ben o arada arkadasimi hic aramadim cok ofkelendim cunku, esim aramis hayirdir moruk noluyor diye, herseyin hayirlisi deyip kapstmis telefonu.

bir kac gun sonra instagramda gorduk ki, bizim arkadas karisinin yanina itmis, hatun da ailesine sizi ozledim geldim demis, kavga ettiklerini bile soylememis, kocasi gidince de barismislar donmus eve gelmis.

ama bu esnada tabiki darp raporu aldirdigimizi ogrenmis. sosyal medya hesaplarindan arkadas nasil yagdiriyor, 20 yillik dostuna bile guvenmeyeceksin herkes serefsiz olmus... belli bize soyleniyor...

velhasil suan onlar baristi, hem de ne barismak ruh esim iyi ki hayatimdasin ruhumsun omrumsun filan...

onlar mutlu olsun eyvallah ta, abi hazmedemiyorum. karisini dovebilecek yerlerde surukleyecek adam hayatimda olmasin zaten ayri, ama madem sen kadin olarak bunu sindirebilecektin, ne diye 1 yillik evliliginizin her haftasinda en az 2 defa aglaya zirlaya bize gelip bizim huzurumuzu da bozdun. sen dayagi yiyip oturup kocisim diyebiliyosan benim 20 yillik dostlugumdan ne istedin.

gecenlerde beni ariyor kiz, canim benim ben sizin boyle olmanizi istemiuorum, dogum gunu var esimin, kalabalik bir kutlama yapicam bence sizde gelin o kalabalikta size git diyemez bahaneyle barisirsiniz dedi. dedim ne munasebet! bir de beni affetsin diye pesinde mi kosucam onun. ben yanlis bisey yapmadim, adam karisini dovmus, yerlerde suruklemis, karisi can guvenligim
yok diye evime siginmis, ben darp eaporu almasini sagladim diye suclu gibi bir de punduna getirip barismak icin firsat mi kollayacagim...

velhasil bizim 20 yillik arkadasligimiz bitti, onlar iyi olsun onemli degil de, kadinin simdi sosyal medyada sagda solda canim kocam balim kocam laflarini gordukce kendimi inanilmaz gerizekali hissediyorum. kadina mesaj atmamak icin zor tjtuyorum kendimi. ama yediremiyorum bu durumu, resmen aptal yerine konduk, icimdekini dokmezsem catlarim gibi... dokersem de sen bizim aramiz kotu olsun mu istiyosun diye fitne fesat muamelesi gorebilirim.icime patliyor!
Ohaaaa. Yuh. Kadın sizin aranızı bozmaya fırsat bulmuş kullanmış bence. Ayrıca madem kocamdir döver sever diyeceksen ortalığı niye ayağa kaldırıyor. O kadın doğru ayak değil. Ondan uzak dur bacim

Yüzsüz resmen sen tükürsen öbür yanağını dönecek. Aman ya. Bu kadın huzur kaçırır. Muhatap olma

Benim boyle dostum asla olamaz,Kadin bana siginmamis olsa bile sikayet etmese bile arkadaşımın dayak attığını hissetsem bile araya mesafe koyarim.Bana göre şiddetin hicbir açıklaması yok.Herkes yapıyor sonra psikolojisi bozuk öfke kontrolü vb.Kadinda mecburdur oturur normal davranır çaresiz olduğu için ona hiçbirşey diyemem ama kocişim aşkım der sosyal medyada o kadar dayak yediği adama bence oda normal değil.Bence şanslısınız oturup dert edeceğinize kurtuldum diye sevinin.Ben böyle insanlardan korkarım.

Bizim de bunlara benzer bir çift arkadaşımız var. Evli değiller, sevgililer, eşimin üniversiteden arkadaşı ikisi de.. İkisi de eşinden boşanmış 40 yaş üstü insanlar. Dertleri çileleri bitmedi. Kadın sürekli bana içini döküyordu, içim şişiyordu artık. Karışmak istemesem de olayların içine çekiliyordum bu sefer erkek olanı ben kadına ne desem duymuş oluyordu, arada sürekli eşimle biz kalıyorduk. En son ayrıldılar, kadın tuttu benim numaramı falan sildi. Sonra bana annemden ulaşmaya çalıştı, saçma sapan hareketler falan. 1 seneden fazladır görüşmüyorum kadınla. Adamla eşim görüşüyor, onla da mesafeliyim. Birlikte bize gelmek istediler geçenlerde kabul etmedim. Ne istediklerini bilmeyen huzursuz insanları çıkarın hayatınızdan. Dengesiz ruh hastaları, içlerindeki tüm pislikleri gelip üzerimize boşaltıyor sonra da sütten çıkmış ak kaşık gibi mutluluk pozu veriyorlar.

Arkadaşlık ilişkiniz hic benlik değilmiş o ayri.
Zorla darp raporu aldirmasaydi keşke esiniz cok var böyle ezik kadın.
Gelmiş kalcaksa kalsin istemiyorsaniz canım şuan olmaz deseydiniz. Ama kurtulmussunuz iste

Back