Kardeşimin ölümü!

Başınız sag olsun allah sizlere büyük sabırlar versin .cok cok zor bir durum .allah geride kalanlara saglik ve sabir versin .cok üzüldüm gercekten .benim annemde 28 yaşinda vefat etti 2 yaşindaydi erkek kardeşim 30 sene gecti teyzem halen kendinde degil annemin ilk vefat ettiginde teyzem tedavi görüyordu annemin vefati dan sonra cok yıkılmıştı .ömürleri bu kadarmiş .allah kizkardeşinizi cennette peygamber efendimizin yaninda olmayi nasip etsin

Pıhtılaşma sorununuz mu vardı?

Allah razı olsun ne güzel sağlıkla büyüsün güzel kızım inşallah

Ah allahim Allah rahmet eylesin inşallah

Evet iki gebelik düşükle sonuçlanınca pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendi gebeliği boyunca iğne vurmuştu

Hepimiz olduk aşıyı malesef. Sürekli yurt dışına çıktığım için tüm aşıları oldum. 2 sinovac 3 biontech . Allah hepimizi korusun.
Kardeşinizi de cennetin en güzel köşesine yerleştirsin

başınız saolsun esimin kuzenide ayni sekilde ayni sebepten vefat etti onada kimse devam edeceksin sulandiricalara dememis pıhtı attı.
sizde saglik kontrollerinden geçin lütfen esimin kuzeninin kız kardesinde de aynı sekilde genetik bir rahatsizlik olarak çıktı.

Çok çok acı .keşke okumasaydim..okumaya dayanamadığımi siz yasamissiniz...Rabbim sabırlar ihsan eylesin diyecek başka hiçbir şey yok

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin .

Bebege el birligi ile sahip cikin ve babaya’da bu surecte destek cikin. Bir es olarak ve yeni baba olarak bu surec tabi onun icin de asla kolay degil. Sabirlar diliyorum

Basınız sagolsun, Rabbim sabırlar versin hepinize mekanı cennet olsun kardesinizin. Bende 2.5 yıl once abimi kaybettim vefat ettiginde bebegi 11 aylıktı henuz. Geride uc yetimi, anne baba eş ve kardesleri olarak hepimiz perisan olduk. Acısı hiç azalmıyor gun gectikce ozlem daha da artırıyor. Buna ragmen Allah sabrını da veriyor. Ruyalarda bulusuyoruz artık abicigimle. Tek tesellimiz birgün tekrar kavusacagımızı bilmek.. Allah hayırlı saglıklı uzun omurler versin yegeninize inş.

Kan sulandırıcı ilac normal ameliyatlardan sonra dahi veriliyor. Sezeryan da ciddi bir ameliyat neden verilmemiş anlayamadım. Bu konunun arastırılması ve gerekirse hastane hk yasal surec baslatılması gerekiyor. Eğer boyle bir durum varsa orta da buyuk bir ihmal var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…