Kardeşimin ölümü!

Konu sahibi gerçekten çok üzüldüm
Ben eminim yegeniniz bu dönemde herkesi oyalayacak, acınızı hafifletecektir. Bebekler böyledir. Benim kuzenim öldüğünde yeğeni daha bebekti. Aile aciliydi tabii ki, sakinlestiricilerle ayakta kalıyorlardı. Ama ona rağmen bebek her ağladığında sirinlik yapar, sahte De olsa güler, ederlerdi bebeğe. Hala hep derler 'o olmasaydı delirirdik' diye.
Bebeğe güzel bir ömür diliyorum. Siz ve aileniz de mutlaka terapi alın, sakin ihmal etmeyin. Benim dedem ölüm dosegindeyken annem Vertigo oldu. Tamamen stresten.
Bugün bir arkadaşımın annesi hastane yatıyor birkaç gündür, beyninde bir şey varmış, ne olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Kadın aslında genç,sağlıklı bir kadındı. Ama birkaç ay içinde bir ebeveynini kaybetti,diğerine de ölümcül bir teşhis kondu. Kadın stresten nasıl etkilendiyse vücudu böyle bir tepki vermiş işte. Doktor bile "psikolojik faktörler etkiler" demiş.
Yaşlı da olsa genç de olsa sevilen insanı kaybetmek çok çok çok büyük ve acı bir olay böyle olaylardan sonra vücut genelde hastalık üretiyor, Allah korusun. Bu yüzden ihmal etme lütfen

Sabredeceksiniz başka yolu yok kız kardeşim üç ay önce kanserden öldü inleye inleye Allah tamam etmiş isyan etmeyin siz de öleceksiniz bunu unutmayın

Allah dayanma gücü versin başınız sağ olsun

Allah size sabır versin kardeşinize de Allah rahmet eylesin.

Başınız sağolsun, aynı zamanda 30 yaşındaki kuzenim öldü. Yeni 1 haftalık hamileydi.. 4 yaşında çocuğu var. Bayramın 2.günü...pisikolojisi bozulmuştu, hastaneye yatış vermişler. 1 hafta yattı, annesini, eşini arıyıp bni burdan çıkarın korkuyorum demiş... Onun iyiliği için çıkarmamışlar.. Ölümüne 2 gün kala hiç kimseyi aramakmış, küsmüş... Sabah annesi kızına alışveriş yapıp hastaneye gidiyor ki öldü haberiyle karşılaşıyorlar... Yıkıldılar,,, bittiler,, ölümcül bir durum yokki ölsün.gece krize grşyır iğne yapılıyor ve komaya girip ölüyor.
Otopsi yapıldı, kan pıhtı atmış akciğere.

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah tüm kayıplarımızın…

Yaaa çok üzüldüm
Mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin

İnşallah onunla alakası yoktur ihmal varsa dahada yanarim çok deneyimli çok uzman Dr ve hastanede doğum yaptı atlamalari mümkün değil ben buna inanmak istemiyorum ama aklımada geliyor işte acabalar..
Allah rahmet eylesin, kardeşiniz korana aşılarını olmuşmuydu?

Başınız sağolsun. Kardeşinizinnuaşı genç anladığım kadarı ile. Pıhtılaşma sorunu mu vardı da gebelikte kan sulandırıcı iğne yapıyordu?

Ahh, çok üzüldüm, diyecek söz yok ki. Allah sizlere sabır ve iyilik versin, yavrusunu esirgesin.
Şu an tabii hiç geçmeyecek gibi gelir, çok yeni fakat zaman geçtikçe farketmeden hafifliyor insan. Bu acıyı mecburen yaşayacaksınız, Allah'ın izniyle azalacak sonra. Ne söylense boş şu an.

Sizinde başınız sagolsun, Rabbım kimseye anı ölümler yaşatmasın. Korana aşıları olmuşmuydu?

Siz dinlemeyin insanlari. Ben de hamikeyken 34. Haftaya kadar devam etmemi soyledi doktorum. Cunku ameliyat oncesi kesmek gerekiyor. Kanamaya neden oldugu icin risk olusturuyor. Doktorun tabi ki bildigi var ki kesmis.

Sözlerimiz size iyi gelir mi bilmiyorum. Ama günahsızca gitti.
Bebeğini, sizleri cennette bekleyecek.
Sizlere bol bol sabır diliyorum.

Cok ama cok üzüldüm Rabb'im sizlere sabırlar versin. Boğazim düğümlendi

Çok üzüldüm. Rabbim size sabirlar versin. Bebeği hayat boyu yalnız birakmayacaginiza eminim. Siz yarı annesi sayilirsiniz. Babasının ailesiyle kalacak olsa da elinizi üstünden hiç cekmeyin. Liseden bir arkadaşımın ablası doğumda vefat etti. Bebeğini bir kez bile kucağına alamadı. Arkadaşımın ailesi buyutuyor onu, kız şu an 2 yaşında. Arkadasim bekar ancak çocuga annelik ediyor, o da ailesi de bebekle atlatiyorlar en zor zamanları. Yasamayan bilemez tabii, Allah yardımcınız olsun ancak Bebeği iyi bakildikca kardeşinizin ruhu huzur bulacaktir...

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Genç ölüm çok zordur bende 12 yaşındaki yeğenim kaydettim. sizi çok iyi anlıyorum . O Kalpteki ağırlığı acıyı çok iyi bilrirm. Ama en büyük tesellinz şu olmalı . Peygamberimiz buyurmuştur ki

(Hamileyken, doğum yaparken veya lohusayken ölen kadın şehittir.) [Ebu Davud, Taberani

Ayy nasıl bir acı yarabbim evlaina doyamadan neden kalp krizi geçirdi acaba belli bir kalp rahatsızlığı varmiydi ki çok üzüldüm basınız sağ olsun kardeş acısı çok farklı çok derin gebelikte bir sorun yaşadı doğumda mi bilemiyorum Allah sabırlar versin size evladı ne olacak peki kim bakacak

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben de gebelikte kan sulandırıcı hap ve iğne kullandım. Hapı 34. haftada bıraktım iğneye doğumdan sonraki 10 güne kadar devam ettim. Ve benim de bildiğim iğneye devam edilmesi.
İçim yandı gerçekten. Umarım miniğin çok güzel bir hayatı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…