Başınız sağ olsun. Çok çok çok üzücü. Kardeşinize ayrı, bebeğine ayrı, sizlere ayrı üzüldüm. Acınız çok büyük o ufacık bebekle güzelce ilgilenin kardeşinizin emanetine sahip çıkın ki acınız hafiflesin. Acınız çok büyük. Sabırlar diliyorum.Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Gerçekten çok üzüldüm başınız sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin. Bebeğin hep yanında olun inşallah.
Aşıların günahı mı bilmem ama geçen yıl sebepsiz yere pıhtı attı bana da. Gebelik geçirdim gebelikte iğne verdiler kan sulandırıcı ama bebeğimi kaybettim büyümemiş. Bana da bir doktor gebelik öncesi pıhtı sorunun geçti deyip ilacı bıraktırdı ama gebelikte tekrar yüksek çıktı pıhtı seviyem. Çok etkilendim kardeşinizin vefatından, sürecimiz çok benzermiş rahmetli kardeşiniz ile. Tüylerim diken diken oldu. Sezaryenden sonra kan sulandırıcı iğne kullanmadığı için mi vefat etti kardeşiniz ?
Başınız sağolsun rabbim eyüp peygamberin sabrından versin sizlere inşallahÖncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Sizlere de sabır versin RabbimAsla o bizim canımız şu an için babaanne ile kalmasına karar verildi babası var tabii birşey diyemiyoruz her daim yanında olucaz Allah'ın izniyle
Öncelikle başınız sağ olsun. Kardeşinizin evladı inşallah en güzel ortamlarda merhametli insanlar tarafından büyütülürÖncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Ama bu ihmal... doktorum ustune basa basa dogumdan sonra 6 hafta kullanacaksin 5 hafta bile olmaz demisti bana kan sulandirici icin. Ve 6 hafta sonra tekrar tahlile cagirmisti ilaci birak 3. Gun gel diye. Bu kadar basit olmamali bu ya.. gercekten cok uzuldum ve ofkelendim...
Çok üzüldüm, ben yazdıklarınızı dayanamadım. Oturdum ağlıyorum. Ben İstanbul Maltepe tarafındayım. Bir buçuk yaşında bebeğim var. Olur da süt anne ihtiyacı olursa elimden geleni yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?