Kardeşimin ölümü!

Gerçekten çok üzüldüm başınız sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versin. Bebeğin hep yanında olun inşallah.
Aşıların günahı mı bilmem ama geçen yıl sebepsiz yere pıhtı attı bana da. Gebelik geçirdim gebelikte iğne verdiler kan sulandırıcı ama bebeğimi kaybettim büyümemiş. Bana da bir doktor gebelik öncesi pıhtı sorunun geçti deyip ilacı bıraktırdı ama gebelikte tekrar yüksek çıktı pıhtı seviyem. Çok etkilendim kardeşinizin vefatından, sürecimiz çok benzermiş rahmetli kardeşiniz ile. Tüylerim diken diken oldu. Sezaryenden sonra kan sulandırıcı iğne kullanmadığı için mi vefat etti kardeşiniz ?

Başınız sağ olsun. Çok çok çok üzücü. Kardeşinize ayrı, bebeğine ayrı, sizlere ayrı üzüldüm. Acınız çok büyük o ufacık bebekle güzelce ilgilenin kardeşinizin emanetine sahip çıkın ki acınız hafiflesin. Acınız çok büyük. Sabırlar diliyorum.

Başınız sağolsun. Çok sabır diliyorum sizlere. Başka ne söylenir ki zaten.
Teyze anne yarısıdır. Teyzelerimden bilirim.
Bi annesi olmayacak artık ama anne yarısı olabilir.
Ellerinizi üzerinden hiç çekmeyin. Size de iyi gelecektir. Acınızı çok çok hissettim

Bunu henüz bilmiyoruz ama herkes sebebinin bu olma ihtimalini yüksek buluyor malesef otopsi yapıldı ama bakalım umarım bizi aydınlatıcak birşeyler çıkar

Başınız sağolsun rabbim eyüp peygamberin sabrından versin sizlere inşallah

Başınız sağolsun. Allah kardeşinize şehitlik mertebesine ulaştırsın inşallah. Doğumda ölen şehit olur derler. Kısa süre içinde bebeğine doyamadan vefat etmiş. Acısı çok. Geçmez ama küllenir....

Kalp krizi çok arttı. Hiçbir belirti yokken 3 -4 ay önce gorumcem vefat etti. 49 yaşında.... aşısı vardı. Bilmiyoruz o mu sebep oldu...

Ama bu ihmal... doktorum ustune basa basa dogumdan sonra 6 hafta kullanacaksin 5 hafta bile olmaz demisti bana kan sulandirici icin. Ve 6 hafta sonra tekrar tahlile cagirmisti ilaci birak 3. Gun gel diye. Bu kadar basit olmamali bu ya.. gercekten cok uzuldum ve ofkelendim...

Asla o bizim canımız şu an için babaanne ile kalmasına karar verildi babası var tabii birşey diyemiyoruz her daim yanında olucaz Allah'ın izniyle
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Sizlere de sabır versin Rabbim

baba neredeyse kuzum da orada kalsın tabii.. birde babasızlık çekmesin
annesi öldükten sonra babasızlık da çeken biri olarak yazıyorum.. babası ile olsun hep

siz tabi ilgilenin ilginizi üzerinden çekmeyin
içim yandı

çok acı..
insan hangisine yansın
baştan öksüz kalan bir bebek gencecik ölen bir anne daha doymadan
acınızı en derinden paylaşıyorum
Yüce Rabbim bilir ama kardeşiniz şehit makamındadır
lohusa vefat etmiş
Rabbim kalan ömrünü yavrusuna bağışlasın bundan sonra ki ömrü çok güzel geçsin

cok üzüldüm bebegin ömrünü uzun ve hayirli eylesin Rabbim Cennetinde yavrusuyla annesini kavustursun amin lütfen eliniz hep üzerinde oldugunu hissettirin gözü kapali güvenmeyin emanete ki bebege kötü muamele etmesin hic kimse babaanne dede vs ilerde üvey anne vs bilemeyiz o kadar kötü ruhlu insanlar varki annesine olan nefretlerini mahsum bebeklerden cikartiyorlar Rabbim sizin ve bebegin yar ve yardimcisi olsun amin Kardesim

Öncelikle başınız sağ olsun. Kardeşinizin evladı inşallah en güzel ortamlarda merhametli insanlar tarafından büyütülür

Taş olsa çatlar ama insanoğlu herşeye dayanıyor, nasıl dayandığını bilmese bile, dayanıyor bir şekilde. Günler haftaları, haftalar ayları, aylar yılları kovalıyor hayat bir şekilde akıyor, gidiyor. Acınız taze kendinize ailenize zaman verin.

Çok üzüldüm, ben yazdıklarınızı dayanamadım. Oturdum ağlıyorum. Ben İstanbul Maltepe tarafındayım. Bir buçuk yaşında bebeğim var. Olur da süt anne ihtiyacı olursa elimden geleni yaparım.

Allah sabırlar versin sizlere, mekanı cennet olsun kardeşinizin de yeğeniniz size emanet Allah ona sağlıklı ömürler versin.. güldükçe kardeşiniz de mutlu olacaktır inşallah

Ah Allah'ım 9 ay herşeye dikkat et ve birilerinin umursmazligi yüzünden tüm hayatın ve hayatımız tersine dönsün inanamıyorum ya

Çok üzüldüm, ben yazdıklarınızı dayanamadım. Oturdum ağlıyorum. Ben İstanbul Maltepe tarafındayım. Bir buçuk yaşında bebeğim var. Olur da süt anne ihtiyacı olursa elimden geleni yaparım.

Çok teşekkür ederim biz İzmir'deyiz Allah razı olsun nasıl zorluklarla doğuyor sizde gördünüz Allah'ım bu acıyı verdiyse sabirlarin en büyüğünü bekliyor bizden diye düşünüyorum ve ayakta kalmaya çalışıyorum daha 2 yıl oldu evleneli 2 bebek kaybı zorluklarla geçen gebelik ve iftar saatinde bizi mutluluktan deliye döndüren o güzel ağlama sesi ve bir hafta sonra ömür boyu sürecek keder: dışardan film izliyormuş gibi değil mi? aklımın hala yerinde olduğuna şaşıyorum binlerce şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…