Kardeşimin ölümü!

Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İçim yandı duyunca cok yandım. İzmirde misiniz siz?

başınız sağolsun, Allah sabır versin.

7si, 40'ı, 52'si, senesi....bunlar ritüllerimizde olan tarihler ama sahiden de kalanlar için önemli zamanlar. ritüel yapmak, mevlüt okumak vs anlamında demiyorum, temsil ettikleri süreler bağlamında diyorum. hiç yok olmasa bile zaman geçtikçe acı farklılaşıyor. ilk zamanlar sadece o acının içinde yaşıyormuş, o acıdan başka dünyada hiç bir şey yokmuş gibi hissederken zamanla kendini acıdan ayırdedebiliyor insan. unutulmaz, hiçbir zaman unutulmaz. ancak zamanla beraber yaşamayı öğrenir insan.

bebek için doğru kararı vermek önemli. aslında en güzeli hep babası ile kalması, ondan ayrılmaması. ebeveynlerinden biri yanında olur böylece. ancak babaların tek başına çocuk büyütebildiklerine çok da rastlamıyoruz. eğer babanne gençse ve baba da onlarla beraberse bu iyi bir çözüm olabilir. önemli olan bebeğe stabil bir yuva vermek. siz de elinizden geldiğince yanında olursunuz.umarım oradan oraya savrulmak zorunda kalmaz yavrucak.

Başınız sağ olsun. Boğazım düğümlendi ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim sabır versin sizlere. Masum yavrumda hayatı boyuna hep mutlu olsun inşallah

Off çok çok çok üzüldüm
Anneye ayrı üzüldüm ama bebeğe daha da çok üzüldüm bebege sahip çıkın olur mu ?
O bebegin hayati maalesef kolay olmayacak

Baba ve babaannesiyle kalmasına karar verildi

İnanın bilmiyoruz o kadar onemsiyordu ve dikkat ediyordu ki soyleseler asla atlamazdi

Allah rahmet eylesin,Allah'ım sizlere sabır versin...her ölüm çok zor ama böyle genc ölüm olunca ve arkada evlat kalınca hele ki kundakta bebek.cok çok daha zor...Allah'ım o güzel masum bebeğin kaderini güzel yazsın inşallah

Buna inanıyorum ve bir nebze yüreğimiz hafiflesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…