• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ölümü!

Basınız sagolsun, Rabbim sabırlar versin hepinize mekanı cennet olsun kardesinizin. Bende 2.5 yıl once abimi kaybettim vefat ettiginde bebegi 11 aylıktı henuz. Geride uc yetimi, anne baba eş ve kardesleri olarak hepimiz perisan olduk. Acısı hiç azalmıyor gun gectikce ozlem daha da artırıyor. Buna ragmen Allah sabrını da veriyor. Ruyalarda bulusuyoruz artık abicigimle. Tek tesellimiz birgün tekrar kavusacagımızı bilmek.. Allah hayırlı saglıklı uzun omurler versin yegeninize inş.

Kan sulandırıcı ilac normal ameliyatlardan sonra dahi veriliyor. Sezeryan da ciddi bir ameliyat neden verilmemiş anlayamadım. Bu konunun arastırılması ve gerekirse hastane hk yasal surec baslatılması gerekiyor. Eğer boyle bir durum varsa orta da buyuk bir ihmal var demektir.

Allah'ım sizede sabırlar versin otopsi sonucunda bizi suphelendiricek güçlü delil çıkarma acaba otopsi yapıldı cunku

Allah'ım sizede sabırlar versin otopsi sonucunda bizi suphelendiricek güçlü delil çıkarma acaba otopsi yapıldı cunku
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah benim görümcem de üç bebeğini kaybetti sonrakinde doğuma kadar iğne kullandı sezeryan doğumdan sonra da otuz gün kadar kullandı diye biliyorum pıhtı atmaması için Allah yardımcınız olsun çok zor

Yemin ederim içimi dagladin Rabbim sabır versin mekanı cennet saten yavrusuna uzun ömürler versin inşallah 😭🙏🙏

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Allah rahmet etsin.Cok üzüldüm Rabbim eşine sizlere sabır versin.Bebegine en iyi şekilde bakın.Annesinin emaneti 😞 Lohusa kadın için 40 gün mezarı açık derler.

Ettirmediler işte birşey demediler kardeşimde devam etmedi bıraktı iğneleri

içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Çok üzgünüm duyduğunuz kayıp için. Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Kaybın acısı gerçekten de tarif edilemez. Bu acıyı hissetmek tamamen normaldir ve birçok kişi kayıplarını böyle hisseder. İlk zamanlar özellikle çok zor olabilir ve hislerinizi ifade edecek kelimeleri bulamayabilirsiniz.

Bu süreçte kendinize ve ailenize zaman tanıyın. Herkes acıyı farklı bir şekilde yaşar ve bu süreçte birbirinize destek olmanız çok önemli. Terapi veya danışmanlık almak, duygularınızı anlamak ve işlemek için yardımcı olabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın ve kendinizi yargılamayın. Her şey zamanla daha iyi olacaktır.

Kız kardeşinizin bazı özel eşyalarını, takı, mektup, günlük, vb saklamanızı tavsiye ederim. İleride yavrusu mutlaka soracaktır, ve annesinin bazı eşyalarını görmek, dokunmak, hatırasını yad etmek iyi gelecektir.
Her bayramda, özel günde, karne gününde çocuğun okuluna, sınıfına, etkinliklere bizzat siz gidin annesini temsilen, yavrunuzu kimsesiz bırakmayın. En çok o özel günlerde hisseder insan annenin yokluğunu :(

Allah rahmet eylesin...

Çok üzgünüm duyduğunuz kayıp için. Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Kaybın acısı gerçekten de tarif edilemez. Bu acıyı hissetmek tamamen normaldir ve birçok kişi kayıplarını böyle hisseder. İlk zamanlar özellikle çok zor olabilir ve hislerinizi ifade edecek kelimeleri bulamayabilirsiniz.

Bu süreçte kendinize ve ailenize zaman tanıyın. Herkes acıyı farklı bir şekilde yaşar ve bu süreçte birbirinize destek olmanız çok önemli. Terapi veya danışmanlık almak, duygularınızı anlamak ve işlemek için yardımcı olabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın ve kendinizi yargılamayın. Her şey zamanla daha iyi olacaktır.

Kız kardeşinizin bazı özel eşyalarını, takı, mektup, günlük, vb saklamanızı tavsiye ederim. İleride yavrusu mutlaka soracaktır, ve annesinin bazı eşyalarını görmek, dokunmak, hatırasını yad etmek iyi gelecektir.
Her bayramda, özel günde, karne gününde çocuğun okuluna, sınıfına, etkinliklere bizzat siz gidin annesini temsilen, yavrunuzu kimsesiz bırakmayın. En çok o özel günlerde hisseder insan annenin yokluğunu :(

Allah rahmet eylesin...

Doğumdan sonra kan sulandırıci iğne bı hafta daha kullanılıyor söylenmemiş mi çok üzüldüm. Rabbim sizkere sabırlar versin içinize ferahlık versin :(

Başınız sagolsun. Bebeğe sahip çıkın, yarı annesi olun, sizin evinizi kendi evi bilsin hem o yavrucak için hem de sizin için.

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Allah sabır versin çok çok üzücü...ölüm acısı başka birseye benzemiyor.kendi kanını canını kaybedince hele ilk zamanlar insana hersey bomboş geliyor.zamanla o acı geçmiyor ama alismak zorunda kalıyorsun ,hepimiz herkes birseylerle sınanıyor imtihan dünyası...
Size düşen yeğenize kol kanat germek olabildiğince annesizligi hissettirmeyin.kardesiniz adına hayır yapın bol bol dua edin içiniz bir nebze rahatlayacak.sabır ve tevekkülden başka birsey gelmiyor elden :(

Basiniz sağolsun ben de doğumdan 1 hafta sonra ayni şekilde ölüyordum ,yaşayacak ömrüm varmış, ölmedim ama ölmüş gibi oldum bir sekilde zor da olsa tutundum hayata.Su an burnumun direği sızladı, o kuzuyu sarıp sarmalamak isterdim, keske mümkün olsaydı

İnşallah onunla alakası yoktur ihmal varsa dahada yanarim çok deneyimli çok uzman Dr ve hastanede doğum yaptı atlamalari mümkün değil ben buna inanmak istemiyorum ama aklımada geliyor işte acabalar..
Pıhtı atmis maalesef bana da Pıhtı attı

Ah canım benim yeni doğum yapmış günahsız gitti. O şimdi güzel yerlerdedir inşallah canım kalanlara sabırlar versin rabbim. Başınız sağ olsun ah küçük yavrusuna içim gitti

Back