Çok üzüldüm inanın içimde kalbimde hissettim acınızı.
Tarifi yok olamazda biliyorum kardeş kaybı çok zordur eminim.
Hele ki minicik bebeği varken.
Komşum sezeryandan sonra kullanmıştı kan sulandırıcı iğnelerini kendisi de doktor hatta pıhtı atma ihtimaline karşı önlem demişti.
Ben iki sezeryanımda da kullanmadım.
Bir yakınımızı da kardeşiniz gibi sezeryan doğumdan birkaç gün sonra kaybettik.
Hatta kendimde birkaç vaka okumuşluğum var bu konuyla ilgili işim gereği yani.
Ne denir bilmiyorum geçmiyor bu acı sadece ara ara hafifliyor.
Bazen çok özlüyorsun tövbe ama neden diyorsun neden gelsin bir göreyim konuşayım sarılayım ama yok işte..
Çok üzüldüm yiğeninizi bol bol görün olur mu?
Ona annesini anlatın ilerde.
Siz sarılın yeriniz her zaman çok ayrı olacak çünkü annesine en yakın kişi sizsiniz babaannesi değil..
Evet babasıyla kalması doğru ama size de çok ihtiyacı olacak.
Kendi çocuklarımdan biliyorum teyzesine çok düşkünler.
Mekanı cennet olsun ne zaman istersen yaz özelden de.
Başınız sağolsun. Genç ölümü en yakınlarından birinde tatmış biriyim, bizim de elimizde kucucuk yavrularımız kalmıştı. Sizi ne kadar iyi anladığımı anlatamam inanın o günlere gittim gözlerim yaşlı yazıyorum bunları. Yavrular büyüyor inanın bana, hem de gözlerinin içine bakıla bakıla, paylaşılamayarak büyüyorlar. En büyük iç yangını gencecik gidene oluyor… Çok ama çok üzgünüm kaybınız için, bizimki de bir anda şok edici ani ve kötü bir ölümdü, allah düşmanımın başına vermesin. Sadece zaman, zamanla küllenme, zamanla alışma başka bir şey diyemiyorum…İnşallah o teyze kelimesini layıkıyla yerine getiricem allhim güç kuvvet versin bana ins
Başınız sağolsun. Genç ölümü en yakınlarından birinde tatmış biriyim, bizim de elimizde kucucuk yavrularımız kalmıştı. Sizi ne kadar iyi anladığımı anlatamam inanın o günlere gittim gözlerim yaşlı yazıyorum bunları. Yavrular büyüyor inanın bana, hem de gözlerinin içine bakıla bakıla, paylaşılamayarak büyüyorlar. En büyük iç yangını gencecik gidene oluyor… Çok ama çok üzgünüm kaybınız için, bizimki de bir anda şok edici ani ve kötü bir ölümdü, allah düşmanımın başına vermesin. Sadece zaman, zamanla küllenme, zamanla alışma başka bir şey diyemiyorum…
Çok çok üzüldüm . Dün geceden beri aklımdasınız
Benim sezeryanım da çok riskliydi zaten bebeği de kaybetmiştim . 2 yıl geçti üzerinden . Bana da kan sulandırıcı vermediler ameliyat sonrası inanın bacaklarım davul gibi şişmişti . Sol kolum falan . O kadar umursamazdı yani doktorlar . Nasıl çıktım o ameliyattan sonrasında nasıl hayatta kaldım bilmiyorum … hoş gebelikte de vermemişlerdi . Sol bacağım tek taraflı şişmesine rağmen vermediler , umursamadılar ve o halde ameliyata girdim
Ahh içim yandı Rabbim rahmet eylesin kardeşinize cennetin en güzel köşelerinde agirlasin onu. Bebeğinize onun yokluğunu hiç hissettirmesin , yüreğinize ferahlık versin inşaAllahÖncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Bacak sisti diye kan sulandirici verilmez ki ,herkese de verilmez.Ancak konu sahibinin ablasına verilmeliydiÇok çok üzüldüm . Dün geceden beri aklımdasınız
Benim sezeryanım da çok riskliydi zaten bebeği de kaybetmiştim . 2 yıl geçti üzerinden . Bana da kan sulandırıcı vermediler ameliyat sonrası inanın bacaklarım davul gibi şişmişti . Sol kolum falan . O kadar umursamazdı yani doktorlar . Nasıl çıktım o ameliyattan sonrasında nasıl hayatta kaldım bilmiyorum … hoş gebelikte de vermemişlerdi . Sol bacağım tek taraflı şişmesine rağmen vermediler , umursamadılar ve o halde ameliyata girdim
Çok çok üzüldüm . Dün geceden beri aklımdasınız
Hamilelikte kan sulandırıci kullanılınca doğumdan sonra da pıhtı oluşumunu olmasın diye iğne vurulmaya devame diyor. Siz hamilelikte iğne vurundunuz mu. Vurunmadiysaniz şişme ödem olarak görülüyor. Hamilelikte olan ödem doğumdan sonra bacaklara iniyor . Bende de olmuştuBasiniz sağolsun ben de doğumdan 1 hafta sonra ayni şekilde ölüyordum ,yaşayacak ömrüm varmış, ölmedim ama ölmüş gibi oldum bir sekilde zor da olsa tutundum hayata.Su an burnumun direği sızladı, o kuzuyu sarıp sarmalamak isterdim, keske mümkün olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?