Kardeşimin ölümü!

Çok üzüldüm inanın içimde kalbimde hissettim acınızı.
Tarifi yok olamazda biliyorum kardeş kaybı çok zordur eminim.
Hele ki minicik bebeği varken.
Komşum sezeryandan sonra kullanmıştı kan sulandırıcı iğnelerini kendisi de doktor hatta pıhtı atma ihtimaline karşı önlem demişti.
Ben iki sezeryanımda da kullanmadım.
Bir yakınımızı da kardeşiniz gibi sezeryan doğumdan birkaç gün sonra kaybettik.
Hatta kendimde birkaç vaka okumuşluğum var bu konuyla ilgili işim gereği yani.
Ne denir bilmiyorum geçmiyor bu acı sadece ara ara hafifliyor.
Bazen çok özlüyorsun tövbe ama neden diyorsun neden gelsin bir göreyim konuşayım sarılayım ama yok işte..
Çok üzüldüm yiğeninizi bol bol görün olur mu?
Ona annesini anlatın ilerde.
Siz sarılın yeriniz her zaman çok ayrı olacak çünkü annesine en yakın kişi sizsiniz babaannesi değil..
Evet babasıyla kalması doğru ama size de çok ihtiyacı olacak.
Kendi çocuklarımdan biliyorum teyzesine çok düşkünler.
Mekanı cennet olsun ne zaman istersen yaz özelden de.

Ah Allah'ım sen büyüksün inanamıyorum nasıl atladilar böyle birşeyi off

Başınız sağolsun. Genç ölümü en yakınlarından birinde tatmış biriyim, bizim de elimizde kucucuk yavrularımız kalmıştı. Sizi ne kadar iyi anladığımı anlatamam inanın o günlere gittim gözlerim yaşlı yazıyorum bunları. Yavrular büyüyor inanın bana, hem de gözlerinin içine bakıla bakıla, paylaşılamayarak büyüyorlar. En büyük iç yangını gencecik gidene oluyor… Çok ama çok üzgünüm kaybınız için, bizimki de bir anda şok edici ani ve kötü bir ölümdü, allah düşmanımın başına vermesin. Sadece zaman, zamanla küllenme, zamanla alışma başka bir şey diyemiyorum…

Çok çok üzüldüm . Dün geceden beri aklımdasınız
Benim sezeryanım da çok riskliydi zaten bebeği de kaybetmiştim . 2 yıl geçti üzerinden . Bana da kan sulandırıcı vermediler ameliyat sonrası inanın bacaklarım davul gibi şişmişti . Sol kolum falan . O kadar umursamazdı yani doktorlar . Nasıl çıktım o ameliyattan sonrasında nasıl hayatta kaldım bilmiyorum … hoş gebelikte de vermemişlerdi . Sol bacağım tek taraflı şişmesine rağmen vermediler , umursamadılar ve o halde ameliyata girdim

İnşallah o teyze kelimesini layıkıyla yerine getiricem allhim güç kuvvet versin bana ins
Başınız sağolsun. Genç ölümü en yakınlarından birinde tatmış biriyim, bizim de elimizde kucucuk yavrularımız kalmıştı. Sizi ne kadar iyi anladığımı anlatamam inanın o günlere gittim gözlerim yaşlı yazıyorum bunları. Yavrular büyüyor inanın bana, hem de gözlerinin içine bakıla bakıla, paylaşılamayarak büyüyorlar. En büyük iç yangını gencecik gidene oluyor… Çok ama çok üzgünüm kaybınız için, bizimki de bir anda şok edici ani ve kötü bir ölümdü, allah düşmanımın başına vermesin. Sadece zaman, zamanla küllenme, zamanla alışma başka bir şey diyemiyorum…

Ah Allah'ım sizlerinde başı sağolsun bizlere dayanma gücü versin insallsh

Güveniyoruz diyoruz en iyi onlar bilir diyoruz ama insan canını hiçe saydiysalar yüce rabbim yukarda herşeyi gören o

Ahh içim yandı Rabbim rahmet eylesin kardeşinize cennetin en güzel köşelerinde agirlasin onu. Bebeğinize onun yokluğunu hiç hissettirmesin , yüreğinize ferahlık versin inşaAllah

Çok çok üzüldüm, Allah kardeşinizin mekanını cennet eylesin, size de bol sabırlar versin inşallah.
Bana göre bir annenin en büyük iki korkusu vardır. Biri evlat acısı diğeri de bana birşey olur da çocuklarım ortada kalırsa korkusu. Kardeşiniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik emanetine sahip çıkmak olacaktır.Ben inanıyorum ki yiğeniniz babası ve babaannesiyle sevgiyle büyüyecek ve sizde hep yanında, arkasında olup ona desteğinizi esirgemeyecekiniz.

Allah sabırlar versin hepiniz adina cok üzgünüm ama bebegi icin ayrıca üzüldüm Allah o yavruya güzel yazılar yazsin teyze anne yarısıdır siz de onun elini hic bırakmayın lütfen.Ben de hamilelikte kan sulandırıci igne kullandim dogumdan sonraki 12.saatte tekrar baslandı 10 gün devam ettim doktoru nasıl devam ettirmez belki de kalbine pıhti attı kardesinizin bu nasil bir ihmal kesinlikle sikayetci olun.Giden can gelmez evet ama en azından baska insanlarin cani yanmaz.Gercekten çok üzüldüm

Pıhtı sorununa bakılmadan tüm ameliyatlarda kan sulandırıci kullanılmıyor mu ya, benim etrafımda hep böyle oldu annem ben yapamıyorum diye başka yerde kaldı en az 1 hafta kullanıldı lütfen bu konunun üstüne gidin aciniz çok taze biliyorum ama bahsettiğiniz şey çok önemli taburcu olurken hem antibiyotik hem kan sulandirici verilmez mi. Basiniz sagolsun yeğenim ufacık bebekken bile annesi yoksa bende susardı sakinlesir uyurdu lütfen elinizi çekmeyin o bebek size teselli olacak düzeni böyle olduğu için ne kdr mutlu olursanız oda o kdr mutlu olur

Bacak sisti diye kan sulandirici verilmez ki ,herkese de verilmez.Ancak konu sahibinin ablasına verilmeliydi

Sizinde başınız sağolsun Allah size sağlık versin Allah'ın izniyle yine olur

Hamilelikte kan sulandırıci kullanılınca doğumdan sonra da pıhtı oluşumunu olmasın diye iğne vurulmaya devame diyor. Siz hamilelikte iğne vurundunuz mu. Vurunmadiysaniz şişme ödem olarak görülüyor. Hamilelikte olan ödem doğumdan sonra bacaklara iniyor . Bende de olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…