• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ölümü!

Çok teşekkür ederim biz İzmir'deyiz Allah razı olsun 😔😔nasıl zorluklarla doğuyor sizde gördünüz Allah'ım bu acıyı verdiyse sabirlarin en büyüğünü bekliyor bizden diye düşünüyorum ve ayakta kalmaya çalışıyorum daha 2 yıl oldu evleneli 2 bebek kaybı zorluklarla geçen gebelik ve iftar saatinde bizi mutluluktan deliye döndüren o güzel ağlama sesi ve bir hafta sonra ömür boyu sürecek keder: dışardan film izliyormuş gibi değil mi? aklımın hala yerinde olduğuna şaşıyorum binlerce şükür...
Rabbim sabırlar versin sizlere 😞 cennet mekanı olsun kardeşinizin

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizi çok iyi anlıyorum 6 yaşında ki kardeşimin denizde boğulduğu gün ömür boyu hiç gülmeyeceğim sanmıştım. Hayat… öyle bir acınla yaşamayı öğretiyor ki. Şimdi tombişimin mezarına gidince onunla hatırladığım kadar ki anılarımıza gülümsüyorum.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sizi çok iyi anlıyorum 6 yaşında ki kardeşimin denizde boğulduğu gün ömür boyu hiç gülmeyeceğim sanmıştım. Hayat… öyle bir acınla yaşamayı öğretiyor ki. Şimdi tombişimin mezarına gidince onunla hatırladığım kadar ki anılarımıza gülümsüyorum.

Allah sabırlar versin başınız sağolsun. Bebeğinize de çok iyi sağlıklı başarılı bir hayat diliyorum inşallah 🙏🏻🌸
Kan sulandırıcı iğne bende ikizlerime hamileliğimde kullandım sezaryenden bir gün önce bırakıp bir daha devam etmedim. Bilinen kan pıhtılaşma sorunu var mıydı ya da hareketsiz miydi hamileliğinde ? İçiniz rahat eder mi bilmiyorum tabi ama ondan değildir diye tahmin ediyorum.

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Of of of anneye mi yanılır anasina doyamayan sütünü icemeyen bebeğe mi kelimelerin bittiği yer çok acı rabbim sizlerede o minicik evlatla acınızı az da olsa unuttrsun umarım ki. Sabr diliyorum Allah'ım rahmet eylesin

Sadece aşılardan değil ama örneğin doğum kontrol hapları kan pıhtılaşmasına sebep oluyormuş, sebebi de çokça hormon içermesiymis. Belki hamilelikten kaynaklı kanı pıhtılaştı ve bu yüzden böyle oldu. Allah rahmet eylesin.

Çok aci, söyleyecek söz bitiiyor.yetmiyor anlatmaya ..acı yakıp geçiyor insanı.sabir diliyorum.

Konunuz bazen aklıma geliyor inanın ağlıyorum benimde 2tane bebeğim var bana bsisey olsa diyorum ben gibi kim sahip çıkar Allah'ım dayanma gücü versin tekrar başınız sağolsun

40 gün oldu bile bizse hayata devam etmeye çalışiyoruz bebeğimiz şu an bizimle babası görmeye geliyor ama inanın ben annemlere gidiyorum onu sevmeye öpüp koklamaya dayanamıyorum uzun süre kalamiyorum buyuceksin eksikliğini hissettirmemek için çok cabalicaz ama o yaranı birileri illaki acicak diye düşünmekten aklımı kaybedicem 😔Allah bize ve ona yardım etsin onun herşeye gücü yeter🙏

Allah sabırlar versin başınız sağolsun. Bebeğinize de çok iyi sağlıklı başarılı bir hayat diliyorum inşallah 🙏🏻🌸
Kan sulandırıcı iğne bende ikizlerime hamileliğimde kullandım sezaryenden bir gün önce bırakıp bir daha devam etmedim. Bilinen kan pıhtılaşma sorunu var mıydı ya da hareketsiz miydi hamileliğinde ? İçiniz rahat eder mi bilmiyorum tabi ama ondan değildir diye tahmin ediyorum.

2 tane gebelik kaybı vardı kan pıhtılaşma sorunu var bebeğe kan gitmiyor sen hamile kalır kalmaz iğneye baslicaz dendi onun dışında normal hayatında yoktu 😞evet çok hareketi yoktu ama kiloda almıyordu aksine bebek aliyordi kendi kilo veriyordu şeker sınırda çıkmış diyetisyen tavsiyesiyle 2 kilo vermişti

Back