• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin ölümü!

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İçim yandı duyunca cok yandım. İzmirde misiniz siz?

başınız sağolsun, Allah sabır versin.

7si, 40'ı, 52'si, senesi....bunlar ritüllerimizde olan tarihler ama sahiden de kalanlar için önemli zamanlar. ritüel yapmak, mevlüt okumak vs anlamında demiyorum, temsil ettikleri süreler bağlamında diyorum. hiç yok olmasa bile zaman geçtikçe acı farklılaşıyor. ilk zamanlar sadece o acının içinde yaşıyormuş, o acıdan başka dünyada hiç bir şey yokmuş gibi hissederken zamanla kendini acıdan ayırdedebiliyor insan. unutulmaz, hiçbir zaman unutulmaz. ancak zamanla beraber yaşamayı öğrenir insan.

bebek için doğru kararı vermek önemli. aslında en güzeli hep babası ile kalması, ondan ayrılmaması. ebeveynlerinden biri yanında olur böylece. ancak babaların tek başına çocuk büyütebildiklerine çok da rastlamıyoruz. eğer babanne gençse ve baba da onlarla beraberse bu iyi bir çözüm olabilir. önemli olan bebeğe stabil bir yuva vermek. siz de elinizden geldiğince yanında olursunuz.umarım oradan oraya savrulmak zorunda kalmaz yavrucak.

Başınız sağ olsun. Boğazım düğümlendi ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim sabır versin sizlere. Masum yavrumda hayatı boyuna hep mutlu olsun inşallah

Off çok çok çok üzüldüm
Anneye ayrı üzüldüm ama bebeğe daha da çok üzüldüm bebege sahip çıkın olur mu ?
O bebegin hayati maalesef kolay olmayacak

Konu sahibi gerçekten çok üzüldüm
Ben eminim yegeniniz bu dönemde herkesi oyalayacak, acınızı hafifletecektir. Bebekler böyledir. Benim kuzenim öldüğünde yeğeni daha bebekti. Aile aciliydi tabii ki, sakinlestiricilerle ayakta kalıyorlardı. Ama ona rağmen bebek her ağladığında sirinlik yapar, sahte De olsa güler, ederlerdi bebeğe. Hala hep derler 'o olmasaydı delirirdik' diye.
Bebeğe güzel bir ömür diliyorum. Siz ve aileniz de mutlaka terapi alın, sakin ihmal etmeyin. Benim dedem ölüm dosegindeyken annem Vertigo oldu. Tamamen stresten.
Bugün bir arkadaşımın annesi hastane yatıyor birkaç gündür, beyninde bir şey varmış, ne olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Kadın aslında genç,sağlıklı bir kadındı. Ama birkaç ay içinde bir ebeveynini kaybetti,diğerine de ölümcül bir teşhis kondu. Kadın stresten nasıl etkilendiyse vücudu böyle bir tepki vermiş işte. Doktor bile "psikolojik faktörler etkiler" demiş.
Yaşlı da olsa genç de olsa sevilen insanı kaybetmek çok çok çok büyük ve acı bir olay:( böyle olaylardan sonra vücut genelde hastalık üretiyor, Allah korusun. Bu yüzden ihmal etme lütfen

Ben eminim yegeniniz bu dönemde herkesi oyalayacak, acınızı hafifletecektir. Bebekler böyledir. Benim kuzenim öldüğünde yeğeni daha bebekti. Aile aciliydi tabii ki, sakinlestiricilerle ayakta kalıyorlardı. Ama ona rağmen bebek her ağladığında sirinlik yapar, sahte De olsa güler, ederlerdi bebeğe. Hala hep derler 'o olmasaydı delirirdik' diye.
Bebeğe güzel bir ömür diliyorum. Siz ve aileniz de mutlaka terapi alın, sakin ihmal etmeyin. Benim dedem ölüm dosegindeyken annem Vertigo oldu. Tamamen stresten.
Bugün bir arkadaşımın annesi hastane yatıyor birkaç gündür, beyninde bir şey varmış, ne olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Kadın aslında genç,sağlıklı bir kadındı. Ama birkaç ay içinde bir ebeveynini kaybetti,diğerine de ölümcül bir teşhis kondu. Kadın stresten nasıl etkilendiyse vücudu böyle bir tepki vermiş işte. Doktor bile "psikolojik faktörler etkiler" demiş.
Yaşlı da olsa genç de olsa sevilen insanı kaybetmek çok çok çok büyük ve acı bir olay:( böyle olaylardan sonra vücut genelde hastalık üretiyor, Allah korusun. Bu yüzden ihmal etme lütfen

😥😥😥
Başınız sağolsun, aynı zamanda 30 yaşındaki kuzenim öldü. Yeni 1 haftalık hamileydi.. 4 yaşında çocuğu var. Bayramın 2.günü...pisikolojisi bozulmuştu, hastaneye yatış vermişler. 1 hafta yattı, annesini, eşini arıyıp bni burdan çıkarın korkuyorum demiş... Onun iyiliği için çıkarmamışlar.. Ölümüne 2 gün kala hiç kimseyi aramakmış, küsmüş... Sabah annesi kızına alışveriş yapıp hastaneye gidiyor ki öldü haberiyle karşılaşıyorlar... Yıkıldılar,,, bittiler,, ölümcül bir durum yokki ölsün😥😥.gece krize grşyır iğne yapılıyor ve komaya girip ölüyor.
Otopsi yapıldı, kan pıhtı atmış akciğere.

Ayy nasıl bir acı yarabbim evlaina doyamadan neden kalp krizi geçirdi acaba belli bir kalp rahatsızlığı varmiydi ki çok üzüldüm basınız sağ olsun kardeş acısı çok farklı çok derin 😟 gebelikte bir sorun yaşadı doğumda mi bilemiyorum Allah sabırlar versin size 😟 evladı ne olacak peki kim bakacak

Baba ve babaannesiyle kalmasına karar verildi
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben de gebelikte kan sulandırıcı hap ve iğne kullandım. Hapı 34. haftada bıraktım iğneye doğumdan sonraki 10 güne kadar devam ettim. Ve benim de bildiğim iğneye devam edilmesi.
İçim yandı gerçekten. Umarım miniğin çok güzel bir hayatı olur.

İnanın bilmiyoruz o kadar onemsiyordu ve dikkat ediyordu ki soyleseler asla atlamazdi

Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum😭😭
Allah rahmet eylesin,Allah'ım sizlere sabır versin...her ölüm çok zor ama böyle genc ölüm olunca ve arkada evlat kalınca hele ki kundakta bebek.cok çok daha zor...Allah'ım o güzel masum bebeğin kaderini güzel yazsın inşallah

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Genç ölüm çok zordur bende 12 yaşındaki yeğenim kaydettim. sizi çok iyi anlıyorum . O Kalpteki ağırlığı acıyı çok iyi bilrirm. Ama en büyük tesellinz şu olmalı . Peygamberimiz buyurmuştur ki

(Hamileyken, doğum yaparken veya lohusayken ölen kadın şehittir.) [Ebu Davud, Taberani

Buna inanıyorum ve bir nebze yüreğimiz hafiflesin istiyorum

Back