- 1 Eylül 2021
- 4.725
- 17.916
Ay kendinizi bu kadar büyük etkili eleman olarak gormeyin. Umurlarinda olmazsinizKardeşim boşanırsa araları kötü olursa falan diye korkuyorum. Ailem çok bariz kayırıyor zaten de bilemedim haklısız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kendinizi bu kadar büyük etkili eleman olarak gormeyin. Umurlarinda olmazsinizKardeşim boşanırsa araları kötü olursa falan diye korkuyorum. Ailem çok bariz kayırıyor zaten de bilemedim haklısız
Siz bir de eşinizin be hissettiğini düşünün. Her konuda eşinizi haksız görmüşsünüz, cinsellik de dahil. Siz eşinizi bu kadar haksız görüp, sözlerine değer vermeyip, yok sayıp bir de cinsellikten şikayet ediyorsunuz. Adam da sizi istemedi için neden bırakmamışsınız, adam kendini ihtiyacınız iÇin kullandığınızı bile hisseder.Arkadaşlar öldüm tamam. Gerçekten kötü hissediyorum eu an haklısınız
EvetHaksız mıyım sizce?
Nolur enişte zengo olsun, şu aferin deliliğini bedavaya yapmamış olun ne olur dhdhfhfŞu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce
Annem git gör dedi, off gercekten su an kötü hissediyorumNolur enişte zengo olsun, şu aferin deliliğini bedavaya yapmamış olun ne olur dhdhfhf
Fake artı fakesin ya kesin emin oldumŞu ek bilgiyi de vereyim. Geçen aylarda memlekete gittim eniştemde yeğenimle gelmişti, eniştemin annesinin evine gittim yeğenimi görmeye hem eniştemi hem de ailesini gördüm haliyle (depremde sormamıslardı yazmıştım yukarda) eşim ona da tepki gösterdi arayıp sormuyorlar nasıl evlerine gidersin diye. Bunda da mı haksızım sizce
Ek olarak fasfakir ailem para veriyor onlara. O ayrı mevzu zatenNolur enişte zengo olsun, şu aferin deliliğini bedavaya yapmamış olun ne olur dhdhfhf
Hiçbişey halledemezsin sen aşko, eniştenin bi aramasına ananın bacının bi surat düşürmesine bakar.Arkadaşlar teşekkür ederim. Ben salaklık yapmışım. Teşekkür ederim tekrardan çok. Konum kapansın diye kibledim. Halledicem bu mevzuyu.
Üstüne para mı veriyonuz bi de püüü.Ek olarak fasfakir ailem para veriyor onlara. O ayrı mevzu zaten
Bakın hanımefendi, bugün pazar. Sabahtan beri eşimle konuşmuyoruz. Kahvaltı bile yapmadık ki tek pazarımız var kahvaltı için. Zaten gerginim, öyle olduğumu düşünüyorsanız yazmayın. Gerçekten gerginim ve gerilmek istemiyorum şu an. Ve evet keşke yalan olsaydıFake artı fakesin ya kesin emin oldum
Ailece enişteye aşık olmasın bunlar katip ahsbvavaÜstüne para mı veriyonuz bi de püüü.
Yavaş vur kızÜstüne para mı veriyonuz bi de püüü.
Niye bizede mi trip atar konuşmazsin ? HsgfbBakın hanımefendi, bugün pazar. Sabahtan beri eşimle konuşmuyoruz. Kahvaltı bile yapmadık ki tek pazarımız var kahvaltı için. Zaten gerginim, öyle olduğumu düşünüyorsanız yazmayın. Gerçekten gerginim ve gerilmek istemiyorum şu an. Ve evet keşke yalan olsaydı
Bibim bile bosuyorsa bu iş bitmistir.Kocam bana böyle birşey yapacak o emoji atan telefonunu neyse yazmim seni öyle bir boşarım ki ibreti alem olursun